Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pufi9
csendes tag
válasz
Hege1234 #9095 üzenetére
Hali. yt-dlp batch 0.3.6 telepíteni kell vagy valahova bemásolni?
-
Hege1234
addikt
válasz
10GoBall #9096 üzenetére
vlc-s bat file (yt-dlp_vlc.bat)
ez nem pont a yt-hoz való, de kb minden mással jól működik
itt pl. egy "sima" tv2play-es linkből "kiszedi" az m3u8-at és azt adja át egyből a vlc-nek
így letöltés helyett ez csak egyből lejátszik
[kép]yt-dlp által támogatott oldalak
a yt-dlp batch-be benne van az mpv portable változata így akinek nincsen streamlink vagy vlc az is tudja használni..
[kép2]A link-en amit adtatok bármelyiket érdemes kipróbálni?
a batch változat annak való, aki nem akar a cli-vel szórakozni
csak kiválaszt egy menüt és megad egy linket..
[kép3] -
10GoBall
aktív tag
-
Hege1234
addikt
mivel eléggé ritkák lettek a frissítések a yt-dlp stabil verziójához
az új verziók ezentúl a nightly-t használjákyt-dlp batch 0.3.6
|d-fi| zenek letoltese spotify, deezer, tidal
az arl frissítve FLAC-ra így ez lett az alapértelmezett letöltési minőség..
a stable yt-dlp release akár hetekkel, hónapokkal később
kerül csak ki, ezért a 08-as frissítés menü ezentúl mindig
a nightly-ra fog frissülni..@10GoBall
yt-dlp nagyon jó, akár komplett yt csatornákat is leszedhetsz vele
cli-vel használva pedig kb korlátlan a lehetőség benne letöltési szempontból.. -
10GoBall
aktív tag
Sziasztok!!
Egy kis segítség kellene. Hogyan lehet a YouTubról 1080p-vel letölteni? Én online letöltőket használtam, de egy idő után adott sorozatot már nem enged csak 720p-vel letölteni. Az video 1080p-vel van fent. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Dluinet #9090 üzenetére
Persze már a ticketben végjátékként mondtam, írtam nekik, hogy picit sus, hogy ők azt állítják látták a videót, míg én nem látok rajta megtekintést, míg az előtt és azóta is több videót töltöttem fel, és ha csak én kattintok rá a saját videóimra fél percen belül látszódik, hogy megnyitottam.
Az aktuális kb 1 hónapig megtekintést nem mutató videó, ami felett az accountból 3-4-szer létpem ki-be, komplett böngésző CTRL+SHIFT+Delete mellett, tegnapról mára hirtelen 9 megtekintést mutat.... azért ilyen szintű véletlen esélyénél sok a pont utáni nulla a szám, és a százalékjel előtt... -
ledgeri
nagyúr
Lehetéges, hogy egy Rockstar Games Support szintű entitásnak van olyan módja videómegtekintésre, hogy azt a feltöltős felé ne jelezze vissza a youtube?
Volt egy GTA V-ös hibajegyem, amihez csak és kizárólag oda küldtem be a videó linkjét.
Most "határesetben hihető módon" válaszoltak rá, kb úgy mintha látták volna, de mégis a videó nem mutat megtekintést. Míg pl ha én rossz gombra kattintok, és megnyitom (másik videóval... eddigi összessel történt), akkor studiólap frissítés után egyből ott az egy megtekintés. -
Soulfly842
addikt
válasz
gyulank #9074 üzenetére
Ezer éve vettem egy Internet download managert (IDM), öröklicensz, azzal minden ilyen tartalomnál a letöltésre kattintva szabadon kiválasztható holy milyen minőségben akarod letölteni az elérhető streamek közül (akár youtube-on is - 4K-s videónál 8 különböző minőséget tudsz pl. kiválasztani a letöltéshez 4K-tól- 144p-ig
), hogy melyik minőséget akarod letölteni. Zseniális program, mind a mai napig imádom, támogatottsága, frissítései mind a mai napig rendben vannak. A legtöbb helyről sok szálon tölt egyidejűleg (kivétel, ahol ezt erősen blokkolják)
-
ledgeri
nagyúr
Nálatok megvan még a a eliratkozó gomb mellett a harang? Én nem látom, bár sokminden nem tölt be a "nekem elég" ublock origin hardmode-os megközelítésem miatt...
-
TheProb
veterán
válasz
WhiteWalker #9081 üzenetére
Lehet szemet forgatni, kb annyira saját döntés, mint, hogy én mennyiért akarok prémiumot fizetni. Én egy ausztrál topikban látom, hogy kb minden szolgáltatásra VPN-es okoskodós guide-okat írnak. Pedig azt talán te is belátod szemforgatás és fölényeskedés nélkül, hogy az egy fizetőképesebb népség. Ha gondolod, megadom a linket, oda is mehetsz hasonló, építő jellegű hsz-eket böfögni.
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Hosszú évek óta ki tudom fizetni és fizetem is, de a mai világban nem vagyok a saját magam pénzének az ellensége...azért nem lenne mind1, hogy kb. 4000 forintból meglenne egy évre vagy több, mint 18K...
Amíg működött, addig a török prémium tökéletes volt kicsivel több, mint 300 forintért, de sajna már jó ideje nem megy, így "muszáj" teli, 1800-as áron előfizetni.
És ahogy eddig is, úgy ezután is fogom fizetni, de ha lehet "spórolni", akkor miért ne... -
válasz
Szerintem ezt mindenki hadd dontse mar el maga,h mi mennyit er meg neki.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Sikerült valakinek mostanában alternatív országnál (török, india, stb.) előfizetnie a prémiumra?
-
gyulank
addikt
Le lehet valamivel tölteni a videókat eredeti felbontásban? Nekem minden max. fele felbontásban tölti le. Feltöltök valamit 4K-ban, ki is írja, hogy 4K, de lejön vagy 1080p-ben. Az 1080p meg 720p-ben.
-
balzs79
csendes tag
válasz
atika88 #9069 üzenetére
Persze, bármikor lemondhatod.
Szerintem az egyre gyakoribb és alaposabb ellenőrzés a jövő, pl. a Netflix is megoldja már, hogy nem legyen egyszerű a jelszó megosztásos használat.
Nem gondolom egyébként, hogy ezt nézegetnék és annyira szigorúan vennék, azzal, hogy az "olcsóbb" országokba történő előfizetéseket vissza tudták szorítani már sokat nyertek. -
ledgeri
nagyúr
-
atika88
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
-
atika88
senior tag
válasz
balzs79 #9068 üzenetére
Hmm akkor csak megerősíted te is, hogy egyelőre ez van, de ki tudja még később mit lép/het a Google. Tiszta sor persze a részükről is, csak hát nah, Család ide vagy oda: jobb ezt tisztázni kinek mit is jelent. Attól még Anyám családtagom
Mert nem élek vele
Ha időközben leszeretném mondani azt megtehetem nem tudod? Úgy érteve, hogy nincs hűség meg rejtett apró betűs rész meg ilyenek? -
balzs79
csendes tag
válasz
atika88 #9067 üzenetére
Szvsz jelenleg csak azt nézik, hogy azonos országban vagytok-e, de a szabályzat világosan fogalmaz, kirakhatják a jogosulatlan felhasználót, ha észreveszik. Sok mindent lehet erről olvasni a neten, külföldi oldalak bejegyzései között van olyan, akivel ez megtörtént. Hogy hogyan ellenőrzik, az jó kérdés...feltételezem különböző algoritmusok alapján lehetne szűrni, hogy az adott eszközökkel milyen IP címről történik a használat. Ha ezek az eszközök nem jelentkeznek be bizonyos rendszerességgel a lakcím szerinti IP címről, akkor az gyanús lehet, kérhetik, hogy igazold az lakcímeket...
Persze ez csak fejtegetés, de előbb utóbb eljutnak itt is oda, ahova a netflix...
Mindettől függetlenül a helyedben előfizetnék, havi fizetési rendszerességgel. Ha szigorítanak, akkor nem buksz nagyot. -
atika88
senior tag
Sziasztok!
YouTube Premium előfizetést szeretnék, Családi csomag mindenképpen. Azonban a következő feltétel nem tiszta, a Google szabályzata:A családi csoportok tagjaival szemben támasztott követelmények: A családfelelősével megegyező címen kell laknia.
Nos ezt hogy a túróba ellenőrzik? Illetve hogyan kell igazolni a Google YouTube feléNincs hátsó szándékom, de a család nálam apa-anya külön faluban és tesz-sogornő külön fasorban és én is másik faluban lakom. De pár km különbséggel és ennyi.
Szóval velük minden további nélkül megoszthatom az előfizetést? -
gyulank
addikt
"Az élő közvetítés rögzítése nem áll rendelkezésre." Ez mitől lehet, és örökre így marad?
-
omfgk
veterán
Sok év után először kaptam az asztali gépen is hirdetést a pofámba.
Aki hasonlót észlel uBlock-al az a gyorsítótárat törölje és aztán frissítés.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
chopin42 #9056 üzenetére
Az a baj , hogy rosszul látod. Nem ingyenes szolgáltatás , reklámokból is élnek.
Mivel sokan írtják a reklámokat , ezért ők is bekeményítenek. Próbálják el lehetetleníti a felhasználót ezáltal , hozzá teszem tök jogosan és teljesen megértem.Ők mindig egy lépéssel előtted lesznek. -
chopin42
őstag
-
perempe
veterán
Segítsetek, kérlek! Két problémám van:
- néha a nyilakkal a hangerőt állítom, pedig tekerni akarok,
- shortnál nem tudok tekerni. -
Mikiller
aktív tag
válasz
chopin42 #9051 üzenetére
Heló!
Ugyan ez volt a problémám. A #8981 hozzászólástól olvasd el. -
chopin42
őstag
Üdv! Nem kicsit felháborodtam ma reggel.
Elindítom a gépet-youtube-fogadjam el a sz@rokat. Nem nagyon értettem mindek kell, mert régóta használom. Sosem szoktam, most sem tettem. De ha elfogadtam is, mindegy. Mindenesetre az alap 12 egy tucat sz@r válogatás jelent meg, nem az amikre én szoktam rákeresni (nem vagyok bejelentkezve szinte sosem), de sokkal nagyobb baj, hogy MINDEN videó elején hirdetések vannak. Ez csak nekem új? Ublock origin eddig olyan jól tette a dolgát, chrome-ot használok. Ha ráfrissitek a videóra azonnal, akkor nincs reklám, de borzasztóan idegesít, hogy nyomorult hirdetéseket kelljen akárcsak 1 másodpercig hallgatni. Vagy ez innentől ilyen és rosszabb lesz? Elnézést, ha kicsit szánalmas a problémám, de egyáltalán nem számítottam rá, hogy újra be kell laknom a böngészőt és szerencsétlenkedhetek a reklámokkal. -
villamos
őstag
Gondolom fokozatosan vezetik be...
-
kiborg
aktív tag
Sziasztok!
Valamit valahol elállítottam(gondolom legalábbis én) és a csatolt kép(felső kép) szerinti a YT megjelenése. Szeretnék visszatérni az eredetihez(alsó kép), de nem tudom, hogy hol. Van ötletetek, hogy melyik beállítás lesz az ? Felhasználó függő a dolog, másik fiókkal bejelentkezve ugyanazon a gépen a jó elrendezés jelenik meg. Köszi a segítséget.
-
Sziasztok!
A Youtube támogatja a magyar nyelvű automatikus felirat létrehozást?
Ha nem van valami progi amivel egyszerűen tudnék a csatornámon található videókhoz magyar feliratot készíteni?Köszi,
-
Wa2x_
veterán
Valaki segítsen légyszi, mert nagyon bosszantó, hogy laptopon nem tudok videókat nézni, mert egyszerűen rémesen lassan töltődnek be FHD-ben, de még 720p is
HW oké, net oké. TV-n semmi baj nincs, 4K-t is simán szépen hozza. Mi lehet a probléma/megoldás?
-
makoss
veterán
válasz
WhiteWalker #9032 üzenetére
Rühellek mobilon netezni, PC-re kell, de köszi!
-
Sziasztok!
A lejátszott videók kívánt felbontását be lehet állítani fixre a youtube-on? Általában nagyon alacsony felbontáson indul alapból, és minden videót külön kell állítgatni. Olvastam valami olyat, hogy az automata mód a hálózat sebességéhez igazítja a lejátszás felbontását. 250/70 netem van, mi indokolja, hogy legtöbbször 360p-vel indulnak a videók? -
ledgeri
nagyúr
Ha van ublock origined, akkor azzal el tudod érni hogy ne láss shorts-ot, hacsak nem te keresed (pl feltöltő oldalán)! https://letsblock.it/-ban kell kikeresni és ublockba illeszteni.
Még a "premier egy nap mulva" cuccot is lehet szűretni így!
-
makoss
veterán
Üdv!
A youtubeon belül hogyan lehet kikapcsolni a SHORTS-t?
Ha keresek valamit nem a SHORTS-ra vagyok kíváncsi, hanem a youtubera!
Köszönöm! -
Sartene
csendes újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: Youtube premium családi előfizetéssel (kb 1,5 éve problémamentesen ment), van gondom. A gyerkőcnél azt mutatja,hogy nem aktív előfizetés (a családi csoportot én felügyelem, nálam és a feleségemnél semmi gond nincs aktív a premium szolgáltatás). A gyerkőcnél a premium nem aktív 2023.08.22. óta és nem tudok rájönni mi a hiba. Family link be van állítva neki. Elvileg semmi nem változott.....1,5 órát elcsesztem már vele,de nem jöttem rá...Köszi a segítséget előre is!
-
Doky1988
senior tag
válasz
zelikocc #9003 üzenetére
Jelenleg CSAK és kizárólag Ukrajnával müxik az "olcsóbb" premium! Ehhez kell egy Ukrán VPN, (nekem NordVPN accountom van szürkepiacról êves 3 euro volt), meg egy Mastercard virtuális vagy nem virtuális kártya.Revolutos is müxik, vagy Curve. Ukrán címet nem kell megadni, fizeted és annyi.99 ukrán hrivnya 1 hónap, kb 930ft.Csak havi fizetési lehetőség van! Se a török, se az argentín, se a fülöp szigetek nem megy már sajna, és india sem!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
animatrix11 #9022 üzenetére
Lopottak, ennyi.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
animatrix11 #9020 üzenetére
A jogi válasz az, hogy ha nem adsz hozzá még csak egy kommentet sem, akkor tilos. Hogy ez hogy működik a gyakorlatban, azt látod.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Videókészítésben ki jártas? Jogi dolgok érdekelnének, egyszerű példa: vicces állatos videók, rengeteg csatorna van és sokszor megtalálom ugyanazokat a jeleneteket (néha tükrözve) ami már máshol láttam, senki nem tudja, hogy ki töltötte fel eredetileg, ilyenből lehet valami szankció vagy senki nem foglalkozik vele?
Köszi -
dlaj
őstag
-
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Tomazin által megosztott Revanced nek sajnos van egy hibája aminek nagyon nem örülök.
Kezdőlapra kattintva felül több kategóriát be lehet állítani,köztük az Egyvelegeket. Korábbi revanced nél működött ez a funkció, nagy sajnálatomra ebben az újban már nem
Az egyik leghasznosabb, zenehallgatásra használt funkció volt számomra. Bosszantó hogy nem érem el. -
válasz
WhiteWalker #9014 üzenetére
Köszi, akkor kipróbálom.
A tárhely csomaghoz is emailben kell meghívni magához a családhoz. Ezért kérdeztem, hogy egy Google családnak számít-e a kettő. -
Sziasztok!
Gondolkodtam a YouTube Premium családi előfizetésen úgy, hogy elosztanánk az árát többen...Viszont van egy 100 GB-os Google One családi tárhely előfizetésem amit csak 2-en szeretnénk használni.
Az lenne a kérdés, hogy a kettőt függetlenül meglehet osztani másokkal, vagy akivel megosztom a YouTube Premiumot azzal a tárhely is meglesz osztva? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Hogyan lehet a youtube-n az ajánlott videókat bekapcsolni a főoldalon úgy,hogy a videós előzmények ki vannak kapcsolva?(eddig nekem így működött,de valamit csinálhattak mert már be kell kapcsolni az előzményeket hozzá sajna...)
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #9009 üzenetére
És nagyon gyorsan fejlődik, még olyan apróságok is, mint a lejátszási sebesség, ReVanced mellett van vagy 20 opció egészen 5x-ig, de ilyenekkel, hogy 0.95x...
-
forum_user
tag
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #9004 üzenetére
ReVanced-ben ki lehet kapcsolni.
-
WhiteWalker
nagyúr
Komolyan mondom le fogom a prémium előfizetést mondani!!
A t@k@m tele van , hogy már a YT appban is megjelent ez a b@zi short!!Ki kérte , de komolyan!!! Maradjon meg stream szolgáltatásnak , nem kell bele mindenféle csillamf@sz póni feature , még ha ez a trend manapság. Vagy legalább kikapcsolni lehessen!
Eskü vissza állok a Vancedre ... Eddig ellene voltam , de most kezd betelni a pohár , hogy olyan funkciók kerülnek bele a fizetős részben , ami total felesleges!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest