Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
Hello,
valamit nem értek.
Kaptam felszólítást, hogy a meglévő (argentiniai) tagságomat frissítsem november 21. elött...blablabla
Nos, épp ma készültem volna frissíteni mert szólt tegnap a revolut, hogy holnap esedékes lesz a fizetés.
Erre délelőtt jött a fizetésről üzenet, hogy az összeg levonásra került.
És ha az előfizetésemet nézem a youtubon akkor látom, hogy a következő fizetés dec.19....Akkor hadjam az egészet? Ne módosítsak semmit?
Gondolom így már nem fognak holnap után már semmit sem csinálni az accountommal...
-
Sziasztok.
Tud valaki olyan youtube letöltőt mondani, ami böngészőből mp4-be tölt le és működik is?
Néha egy egy videót letöltenénk így ilyen formába, de ami eddig működött, már nem megy sajnos. -
aprokaroka87
nagyúr
Meg sem kellett volna jelennie...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
VoidXs
üzenetére
Nem csak a reklámbevételeket? Az én olvasatomban a reklámbeállításokba a mikor milyen féle, hányszor, és esetleg milyen kategóriából is beletartozik.... nem csak a van-e vagy nincs...
#10688 flash- az ,hogy ő milyem módon korlátoz az rajta múlik (reflektáva a "az a szerző által engedélyezett a youtube-on, csak..."-ra) Emellett ha te nem szerzel bevételt x videón, attól még a youtube is dönthet úgy, hogy valakinek ad reklámot előtte mögötte, aki megtekintené.
-
Dzsolo
senior tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Nem baj akkor váltok hazai előfizura, azért dec 5-ig kihúzom ezzel

-
flash-
veterán
azt szeretném kérdezni hogy azt hogy mások youtube csatornája bevételszerzésre van e állitva vagy sem, azt meg tudja más nézni vagy nem?ha igen hol?
-
-
F-ECT$
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én az első menüpontra gondoltam, de akkor ezek szerint mást keresel. Szerintem az nem kikapcsolható.
-
F-ECT$
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Fiók / Beállítások / Lejátszás
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Telefonon yt alkalmazasban hogy tudom kikapcsolni a főképernyőn az automatikus videó lejátszást? Sehol nem találom.
-
Dzsolo
senior tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Mi mindig csinálunk külön e-mail címeket, szóval nem a privát e-mail címünket használjuk, a telefonhoz, TV-hez meg hozzá lehet adni. ahogy hozzáadtad akkor meg megjegyzi és autómatikusan azzal a fiokkal nyílik meg az app, vagy a TV. Biztos nem osztanám meg a privát fiókom senkivel

Jövőhéten végig kérdezem a jelenlegi családom ki, mit szeretne, de ha lesz üresedés akkor hozzám lehet jönni majd. (Azért még próbálkozom életbentartani az Indiai verziót) -
gangstagergo
senior tag
A családi csomagba felvevők és beugroknak információ képpen jelezném ha bármelyiküknek van Google Drive tárhely bővítése akkor az egész család között osztódik a tárhely.
-
gurabli
őstag
Ha valakinél van családi csomagba hely, szintén szívesen csatlakozom.
-
ledgeri
nagyúr
Újjabb google képmutatás: kb az oldalak 60-80%, különösen ha beléptetős, de egyébként is, akkor a google capcha-val védi magát a botok ellen (akad még cloudflare-es is)... A youtube erre nem képes, az full beléptetést kér TOR-on keresztül felkeresve... Bár a videó határtéma, a botosság volt a hivatkozási alap, nem a kor.
-
Dzsolo
senior tag
Aki esetleg hozzám hasonlóan Indiai családi csoportot használ annak az utolsó ellenőrzésén esetleg átment a Revolut kártya vagy bármi hasonló? Mert most megtaláltak azzal, hogy nem az ország által kibocsájtott kártyával fizetek... dec 5-ig kaptam halasztást
Mondjuk ajándék volt ez a 2-3 év, úgyhogy nem panaszkodom, de ha lehet még húznám picit. 
-
yanna
addikt
válasz
gangstagergo
üzenetére

-
totron
addikt
Nektek mennyire befolyásolják a shorts tartalmát a nézett videók?
-
lapoe
tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
nem-nem.. nincs ilyen vágyam..én csak az előfizetéshez csatlakoznék..
-
lapoe
tag
Sziasztok!
Ha van szabad helye valakinek Youtube Premium családi csomagban és 4.vagy 5. tagként tudnék csatlakozni, jelezze legyen szíves privát üzenetben, élnék a lehetőséggel.
Köszönöm! -
prisz
senior tag
Sziasztok! Van egy anomáliám a yt-al.
Prémium előfizu 2 fiókkal, google tv app. Az egyik fiók tökéletesen működik, de ha átváltok a másik fiókra, a videó lejátszása közben, egyszerűen nem működnek az ikon gombok. Értsd "beállítások", "csatorna megnyitás", "csevegés". Ha fiókot váltok, a másik fiókkal minden ok. Érthetetlen. Adatok, gyorsítótár törles, újratelepítés meg volt. Most visszaálltam egy régebbi yt verzióra, azzal mindkét fiók tökéletesen működik. Lg tv app, telefon, pc is hibamentes. Mi a tököm lehet? Volt már valakinek ilyen? Vagy talan egy elqrt frissítés okozza? -
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Chrome alól használom a youtube-ot. Ma vettem észre hogy eltűnt a videóknál az átküldés gomb. Ellenőriztem FF alatt, és ott sincs. Csak ez az egy gomb hiányzik. Ezt hogy lehetne visszavarázsolni?
Köszönöm! -
-
AssAssynn
addikt
Youtube gondolatolvasó AI-áról mik a tapasztalatok?
Pont tegnap jutott eszembe, hogy régen hallgattam egy kpop zenekart, és mennyire szerettem, de még a nevüket is elfelejtettem. Mondtam is magamban, hogy akkor ez felejtős, nem fogom megtalálni őket újra... erre ma nem az a zenekar fogadott a Youtube kezdőlapon... pedig csak gondolkodtam, még hangosan sem beszéltem, meg amúgy sem tudnám kiejteni a nevüket, ráadásul nem is próbáltam semmire rákeresni. -
bobalazs
nagyúr

https://youtu.be/rCTVwO-ljuw?si=0I1JmmEuDYdLu9IR
Ezt a videót nem lehet lejátszani? -
Zsoxx
őstag
No és ilyet ki látott már?
https://youtu.be/wqDJiIWhpPM?t=270
Ezt a videót nem lehet semmilyen lejátszási listára menteni."Ez a művelet le van tiltva a gyermekeknek készült tartalmaknál"
-
totron
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Minden bizonnyal arra szolgál, de én nem azon a soron vagyok. A féligek itt is beleférnének és érteném.
-
-
totron
addikt
Hiányolom a már láttam opciót. Ajánlások jönnek olyan videókról, melyeket már láttam, értelmetlenül nagy hányadát kitéve a related funkciónak. A kedvencem most, hogy egy már látottat Újként akar eladni, miközben ott virít a piroslila folyamat helyett itt befejezettség-jelző.
Irtani így nem tudom, mivel a téma érdekel, tehát arra sem nyomhatok. Az ez nem érdekel tematikus elutasításnál sosem tudtam eldönteni egyébként, hogy mit csinálok vele: ha egy bizonyos humorista nem érdekel akkor az egész humorszekció megy a süllyesztőbe? -
Androidon pár napja megint van kép a képben ablak, de csak az alkalmazáson belül. Nincs rá kapcsoló, vagy nem találok. Az alkalmazás beállításaiban ki van ez kapcsolva. Állandóan megjelenik, és bugos is. Nem lehet valahogy kikapcsolni?
Köszönöm -
-
Zsoxx
őstag
Szerintetek miért nem lehet ezt a számot lejátszani (egyik böngészővel sem)?
https://www.youtube.com/watch?v=iyXtmQl0lfUIlyet még életemben nem láttam, pedig nem ma kezdtem...
-
ledgeri
nagyúr
Hát egyfelöl nekem nem csinálja, másfelöl meg nem biztos, hogy youtube-nál a firefox a hibás.
Mondjuk korábban valami ui vagy háttérrendszer változtatáskor előjött már az ami most, nálam, márpedig, hogy teljesképernyőre rakva kisméretben marad a videó a fekete képen... de csak kis ideig. (Az ilyenek valahogy mindig YT változtatás után jönnek, és nem FF patch után. Érdekes. -
-
válasz
ledgeri
üzenetére
Fuh, nem is eltűntek ezek a gombok, hanem ahogy húzom szét a FF ablakot úgy zoomolódik a video is, ilyet én még nem láttam. Hogy a fenébe lehet ilyen fícsört bekapcsolni? Volt már reinstall, cookie törlés minden szirszar és nem változik semmi.
Original, nem széthúzott ablak, itt minden jó.
Széthúzva, eltűnnek beállítás "gombok" ha mégjobban húzom oldalra akkor tűnik el teljesen

-
ledgeri
nagyúr
Melyek a képról (legalább melyik sor)? (a hiányukat is mutató kép jobb lenne, mert az is árulkodó lehet, hogy mi maradt meg, vagy hogy hogyan is) Azért kérdem így, mert az egyik pakk a lejátszónak a része, a másik meg az oldalé lényegében... Míg az egyik csak egy kép (ha pipettázom ublock origin alatt), a másik kb 7-sor valami.
Lehet, hogy nem vagyok szaki, de kevésbé érzem vezérlőnek mindet, mint pl a lejátszás, vagy hangerő dolgokat...
Emellett rutin körök megvoltak (süti/cache törlés)?
-
stellaz
veterán
-

Firefoxban használom a yt-ot, tegnap eltűntek mindenhonnan ezek a vezérlőelemek, valakinek ötlet, hogy miért? chrome, brave akármi mindenhol megy, csak FF-ban nem. Mi nyírhatta ki? -
stellaz
veterán
Pár év előfizetés után hirtelen nem volt kedvem benyelni a 70-80%-os áremelést és évi cirka 60 ezret kifizetetni, úgy, hogy a short videókat erőlteti, de kb mindig ugyanazokat .
Szóval nem fizetek nekik többet, jobb is ha nem nézem annyit. Androidon a duckduckgo böngésző nálam kiszedi a reklámokat. Simán play áruházból telepítve.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Amúgy win11 alatt simán megy a yt Brave böngészőből... 1 hónapja vettem új laptopot, és eddig lusta voltam belépni, pedig van prémium előfizetésem (mindennap megy a zene telefonon), eddig remekül - és reklám nélkül - nézem vacsihoz az autós/politikai műsorokat...
-
makoss
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nagyobb hülyeség volt az mint amit én mondtam

+ az, hogy 2024-ben a Telekom a rézhálózatot erölteti ahelyett, hogy az optikát kötné be
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
.... mert egy .txt fájl az ami blokkol? ...és ha kikapcsolok minden szűrőt, de bentmarad ahard mode, akkor mi van? rules/szabályok-tab is van a világon ublock originen belül.... Mielőtt próbálsz kijavítani egy ilyesmi, értelmezhető állítást, gondold át, hogy a javított verzió jobban megálja-e a helyét!

Mintha azt írnád, hogy nem az autó, busz, repülő, visz el a-ból b-be, hanem az üzemanyag. Visszamehetünk az évmilliókkal ezelőtti fúzióhoz a napon belül, ilyen alapon, de minek?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Fecogame
üzenetére
Az, hogy beleírod hogy "nálad" nem ad választ arra, hogy mi mást próbáltál a kb alapbeállításokon kívül...
Nálam egy videó lejátszása közbeni oldalon csak a yt3.googleusercontent.com al oldal, a googlevideo.com (mindenes) és az i.ytimg engedélyezett a mindenkori hard-mode felett, és az oldal működik.
Az elmúlt 1-2 hétben volt csak az, hogy reklámból egy képkockát láttam egy tizedmásodpercig, kb 3 alkalommal, (szerintem inkább addon betöltési lassúság, mint nemszűrhetőség jele) és az elmúlt 1 hónapban, hogy livestreamek, livestream VOD-ok, és némely videó állítólagos hibával leáll. 95%-ban megy egyébként minden, a maradék meg akkor yt-dlp ha érdekel annyira.Remélem érthető, hogy a kb-alapbeállításokkal nálam, és a mindentblokkolok, csak azt engedélyezem, ami kell, és így 95% nálam különbsége nagy annyira, hogy felmerüljön a "mi is van, és hogyan beállítva", és picit túlmegy a "nálam" jelentősségén.
(a hu, és coin filteren kívül ugyanaz van nálam is ezen az oldalon, de hát még ott a hard mode felette. A studio oldal az előbbi miatt törik, mert más domain tartomány, az is kb 2 katt fixálni.... belépésnél meg egyszeri temp-allow, és ugyanúgy bent vagyok.)
-
Mától már nem blokkolja az uBlock Origin nálam a YT reklámokat. A brave viszont igen, és alapból. Ha másra (még) nem is, de YT-ra azt fogom használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk ajándék volt ez a 2-3 év, úgyhogy nem panaszkodom, de ha lehet még húznám picit.

Más böngészőkben semmi baj nincs csak ebbe a rohadt FF-ban.