Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy néhány olyan youtube videóknak a videó alatt megtalálható leírásában néhány olyan link aminek a vége ki van pontozva.
Ezeket hogyan tudom megjeleníteni? [link] -
ledgeri
nagyúr
...minden sokkal könnyebb lenne, ha az adott tévét a fotózója megfogja, és a hátulján megnézi hogy melyik tipus, vagy ha az macerás, akkor meg, mint bármelyik kijelzős androidos eszköz esetében, menüben kikeresi, hogy milyen cuccról is van szó.
Onnantól meg típusszám+youtube keresés! -
-
Taci
addikt
Nem HDR. A TV-t kb. 1 éve vették - bár a formájából ítélve nem egy mostani típus. Reggel direkt megnézettem velük, nincs frissít az apphoz a TV-n.
Eddig gond nélkül játszotta a videókat, este lett ilyen. De ma reggel már megint jó, ugyanazok a videók is. Szóval nem értem. -
Taci
addikt
Sziasztok!
Eredetileg (tegnap) a LED / LCD TV topikban tettem fel ezt a kérdést, de így belegondolva inkább ide tartozik:
Öcsém nem tudom milyen típusú LG Smart TV-jén a YouTube videók egy része így jelenik meg, villog, rózsaszín/lilás színnel:
Némelyik videó rendesen megnyílik, némelyik teljesen ilyen, mások itt-ott váltanak ilyenné. Olyan, mintha valami codec-hiba lenne, mert ahogy az alsó 2 fotón is látszódik, az overlay menü tökéletesen megjelenik, maguk a videók "színeződnek el".
Mit lehet ezzel kezdeni? Régen nem használok már okos tv-s Youtube appot, de úgy rémlik, max annyit lehet, hogy letöröltetem vele (az appot), aztán újra feltelepíti.
Van esetleg más ötletetek?
Ma reggel újra rendesen működött, és lejátszott mindent gond nélkül, de jó lenne tudni, mi miatt volt (vagy lehet újra) ez.
Köszönöm. -
AssAssynn
addikt
Épp én is gondolkodtam több csatorna létrehozásán, de tök jó, hogy mondjátok, hogy lehet ugyanazzal az email címmel. Közben próbálgattam, és rájöttem hogy lehet (még nem csináltam meg).
Szóval, ahogy a fórumtárs is írta, youtube főoldalon jobbra fent a profilkép, utána Fiókváltás, utána Összes csatorna megtekintése, aztán + Csatorna létrehozása gomb. Itt, ha jól látom elég a csatornanevet hozzáadni és mehet (de mondom nem vittem végig). -
TCr
veterán
Sziasztok,
Saját természetvideókat szeretnék publikálni, valami frappánsabb név alatt.
Van lehetőségal-profil
létrehozására, vagy csak új email cím / új profil megoldás létezik? -
axlfsi
veterán
válasz
WhiteWalker #9773 üzenetére
Jajaja, én is pont így gondoltam!
-
WhiteWalker
nagyúr
Családi csomagban vagyok és rajtam kívül van még 5 átlag user aki nem használ YT REVANCED appot , van akinek a mezei YT app tudása elég.
Szóval nem a REVANCED appra fizetek elő , vagy nem nekik fizetek (talán nem is lehet őket támogatni, ezt nem tudom) , hanem nyilván a YouTube-ra.
-
axlfsi
veterán
válasz
ledgeri #9771 üzenetére
Tőle nem láttam választ erre a kérdesre azóta sem (nem én tettem fel először), de valaki nem sokkal ezután azt írta, hogy nem a Vancedre fizetett elő (arra nincs is mit, legfeljebb valamit donatelni lehet a csapatnak(?)), hanem a YT preimiumra - ezt nem értettem, hogy hol a párhuzam és a jelentősége.
-
axlfsi
veterán
válasz
WhiteWalker #9729 üzenetére
Csak, hogy értsem; azért fizettél elő, mert úgy érezted, "ennyivel tartozol a YT-nak" vagy láttad bármi hátrányát csak a Vancednek önmagában, előfizu nélkül? ... én eddig hibátlannak látom, csak ezért kérdezlek.
-
AssAssynn
addikt
Sziasztok.
Van valakinek jól/közepesen menő youtube csatornája? Ha szeretném a csatornámat felfuttatni, ismerté tenni, akkor arra milyen módszerek vannak? Merre induljak el szerintetek? Nem pénzkeresés a célom, de szeretném, hogy sokakhoz eljussanak a videók.
-
niof
veterán
Sziasztok! Arra van valami megoldás, hogy mikor egy videó fölé húzom az egeret, akkor ne sötétítse a képet a YouTube? Vagy hát igazából nem tudom, hogy mi csinálja, de baromi zavaró. A vicc az, hogy rákerestem persze, nem egy mai dolog ez, már 2020 körül volt redditen kérdés ezzel kapcsolatban, de nálam valamiért eddig ez nem jött elő. Most a hétvégén vettem észre, és nagyon zavar, ahogy az előkép fölé vonszolom a patkányt, hogy belenézzek a videókba, és ilyenkor leveszi a fényerőt, ha elhúzom fölüle, akkor meg újra világos lesz. Alapvetően edge-ben nézem a YT tartalmakat, de Chrome alatt is csinálja. Nem mókolni szeretnék, hanem egyszerűen kikapcsolni ezt, ha lehet.
Előre is köszi a választ! -
peetyy
őstag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan hibával, hogy keverednek az infók az oldalon?
Nálam már egy jóideje káosz van.
Az elején jó, aztán rosszak a címek, rosszak a leírások, rosszak a képek.
Minden megvan kavarodva, felcserélve.
Még a hozzászólások is keverednek más videók hozzászólásával.
Ez pl. egy S23 Ultra hyperlapse videó volt.
Oldalt is káosz van.
Előre is köszönöm a segítséget
-
pohár
félisten
sziasztok!
kereső nem dobott friss találatot, ezért inkább rákérdezek: tegnap járt le a Premiumom (török VPN-nel vettem anno), és persze nem lehet újraaktiválni az éves előfizut, NordVPN-nel pedig azt mondja az előfizetési csomag kiválasztása után, hogy nem tudja beazonosítani az országomat...
visszaolvasván láttam, hogy sajnos az argentin/török/indiai opció be lett szántva sajnos, de a helyettük ajánlott ukrán sem akar működni, ugyanezzel a hibával fogad az oldal
-
szaszyka
senior tag
Sziasztok. Olyan hibába futottam bele iphone-on, hogy nem tudok az appban videókat letölteni prémium előfizetéssel. Vagyis tudok letölteni, mutatja is az app, hogy 7 videó letöltve, de ha belépek a mappába, az üres... Ilyenkor mi az isten lehet? Azt sem tudom, erre hogyan keressek rá neten. Járt már így esetleg valaki?
-
hundai
aktív tag
Köszi az ötletet! Letöröltem, így már jobban futnak a videók, bár még így is majd 100%on pörög a processzor. Bár nem értem miért releváns a youtube-nak az adblock ha premiumot használok.
#9753hiperFizikus
Köszi! Szerintem holnap megpróbálok egy újratelepítést is, egy ideje már nem volt. -
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, történt esetleg valami változás, akár a codec-eket illetően?
Egy hete vettem észre, hogy az i3-4005U processzorral már a 720p videók lejátszása is gondot okoz, akadozik a lejátszás. Egészen ideáig nem volt ilyen probléma hogy 100% on megette volna a processzort 1 videó.. -
ledgeri
nagyúr
válasz
vlaszti #9747 üzenetére
Ha csak az OBS van fent, akkor az csak arra van, hogy videóanyagot fájba, vagy a szerverre juttasson. Nincsen benne semmi extra plug-in.
Az összekötés módjától is függ, hogy milyen funkciók érhetőek el, mert pl twitch-re lehet csak kulccsal is streamelni, akkor csak egy irányú a kommunikáció, és lehet OBS-en belül twitchbe belépve is, így egy csomó elem adódik az OBS-hez, és akár a chat-et is látod OBS-en belól. Youtube-nál nem tudom, hogy van-e ez a kétféle, de miért ne lenne... -
vlaszti
csendes tag
Sziasztok!
Youtube live közben mikor feliratkozik valaki az hol látom?Nem találok ilyen opciót vagy az obs be kell valamit beállitani? -
ledgeri
nagyúr
válasz
hiperFizikus #9743 üzenetére
Ezt a kedvemért bonts már kijjebb!
-
ledgeri
nagyúr
Van arra mód, hogy összeszámoljam a videóim "google takoutolható" összméretét, anélkül, hogy elkezdeném azt és végig mennék az összes letölthető-fájl linken? Csak mert mikor az 1-2-4-10 gigás fájlméretek közül válaszok egyet lekéréskor, majd a végén egy adott letöltést 16 GB-nak ír, akkor 400+ linknél picit meg vagyok akasztva...
-
bango
tag
hogy tud egy videónak a megtekintési száma csökkenni?
-
Troy.
addikt
Sziasztok,
Adott egy telefon, amin korlátlan mobilinternet hozzáférés van, megosztva. Egy másik telefonnal csatlakoztam hozzá, viszont a youtube appon belül nem kezdi el a kijelölt videók letöltését (prémium előfizetésem van).
Mi lehet ennek az oka?
-
degec
senior tag
Tiszteletem, Haverom befizetett Yout. prémium családira, valami hiba miatt kétszer vette le a pénzt a kártyáról, majd felvett mindenkit családi csoportba nem foglalkozva kétszeri lovéval.., majd rá egy hónapra mikor megint kétszer vette le a lóvét, akkor random lemondta a prmiumot.. az egyik gmail fiokjánál, másikra megmaradt az előfizetés ott meghívott újra, de hiába fogadom el hogy családtag leszek, azt írja, már családtag vagyok és kuss.. vissza tudok lépni régi fiókba, de ugye az már nem prémium, hogy vakarjam le magamat a már meglévő - nem meglévő családtagságból, nem tudok máshogy fogalmazni bocsi, nem értem igazából.. Köszönöm ha segít valaki...
megvan...tejó isten. hatezredik almenü családkezelés elpucolás, majd elfogadása az új meghívónak és jó is..
-
tobias40
veterán
Húha,olyan dolgokról beszélsz amit nem is értek,és nem használtam!
Én 99%-ban a zenéimet hallgatom onnan,sokszor videóval és erre jó a sajátja telefonon,majd megnézem ha a 4k-s tv-n nézem akkor változik-e a felbontás de azon alig használom,néha nyáron a teraszon esténként... )Értem hogy teljesen más az igényeink a YT-al szemben..
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
tobias40 #9730 üzenetére
ReVanced-ben van dislike és SponsorBlock, kikapcsolhatod a shortokat és egyéb bloatokat. Működik a felbontásválasztó, ráadásul értelmesen, és meg is jegyzi, a videók úgy indulnak. Lehet időponttal linket másolni gombnyomásra. Nem kapcsol be ész nélkül random feliratot és egyebeket.
-
tobias40
veterán
válasz
WhiteWalker #9729 üzenetére
Mi a rossz a YT appban amiért érdemes előfizetni a Revancedet?
Nem sokat használom a YT-prémiumot,ezért is kíváncsiskodom a "nagyoktól" ! -
hiperFizikus
senior tag
Régebben panaszkodtam nektek, hogy újabban nem tudok videókat letölteni . Amit ajánlottatok helyette az nem volt teljesen megfelelő, ill. jó nekem .
Most magától megoldódott e problémám:
Régebben egy rövid zöld sáv jelölte a letölthető videókat, most egy kék lett, és álá-írattak velem egy licencet, hogy ilyen-olyan jófiú legyek ! Gondolom, hogy ha nem tartom be e licencet, akkor megsütnek és citromot tesznek a számba ?
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
animatrix11 #9707 üzenetére
Értem én de gondolj bele, hogy mennyi minden változott azóta, amikor te voltál gyerek: se internet nem volt, meg kommunizmus volt ! Neked is olyasmiket tiltottak jóhiszeműen a szüleid, amit most nem tiltanál a gyerekednek ♥
Tehát ha most te mindenféléket letiltasz neki, akkor lesznek köztük olyanok, amik kárára lesznek ha letiltod !
Gondolok itt a technika elképesztően gyors fejlődésre, és a politikai helyzet még a hivatásos politikusok résére sem kiszámítható voltára !
Tehát nem pártolom az interneten lévő h*lyeségeket, de mégis légy tekintettel az általad ismeretlen jövőre is ...
-
creed33
aktív tag
Nincs folyószámlám, bankkártyám.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
YouTube vancedet hogy kell lefrissíteni?
Letöltöttem az update apk-t (155.65MB)
El lehet indítani vagy kell hozzá valami "buherálás"? -
Blindmouse_
senior tag
válasz
Blindmouse_ #9674 üzenetére
Update.. amióta módszeresen elkezdtem kitörölgetni ezeket a listából, valahogy elkezdte nem belepakolni.. néha még megjelenik egy-egy.. de látványosan lecsökkent++++
-
chungee
addikt
Estét!
Ez ki van kapcsolva mégis videó végeztével elindul egy újabb vidiHogyan tudom hogy ne induljon el
-
F-ECT$
titán
YT Musicot használok (Premium előfizetéssel). Az mitől van, hogy egy lejátszási listában (pl itt a 19-21 számok) egy !-et kapnak és nem játssza le őket, hanem átugorja? Le van tiltva Magyarországon az adott szám? De miért, simán rákeresve az előadóra és a számra, le tudom játszani. (Pl ez a 21-es szám, ha külön rákeresek.)
-
oszy
veterán
Megnéztem most az ukrán előfizetést. kb. 400 Ft a "legálishoz" képest a különbség. Na annyiért nem éri meg az egész.
A török volt jó, de azt olvasom mindenhol, hogy bezárták a kaput. Sok helyen Ukrajnát írják már csak. Ráadásul a yt is ezt írja az ettől olcsóbb országokban: "Ez az ajánlat nem áll rendelkezésre. Fiókod kezeléséhez lépj a Fiók > Vásárlások és tagságok menüpontra."
-
Cs1csó
titán
válasz
Nem szabad felügyelet nélkül hagyni.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
A "nem érdekel" gomb a legjobb, amit tehetsz.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy bizonyos youtube csatornákat le lehet tiltani? A kisfiam szokott mindenféle hörcsögös, autós, vonatos videókat nézni, de automatikusan bedobál olyanokat is ami nem igazán neki való, az is gyerekeknek készült elvileg, de inkább nagyobbaknak
Köszi -
gabor128
aktív tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem, van, hogy ha zenét szeretnék feltölteni youtube videóhoz, akkor vannak fizetős oldalak, mint pl. az Epidemic sound. Nem tudom, van-e itt aki járatos az ilyenekben, ha előfizetek és letöltök zenéket, akkor azokat bárhogy felhasználhatom a videóban?
Olvasgattam az oldalukat, de nem egyértelmű. pl. két YT csatornához már nem használhatom fel ugyanazt? -
válasz
NeoPampalini #9704 üzenetére
-
NeoPampalini
senior tag
Sok éve nincs egy file-ban a böngésző cache-ben a videó, ún. chunk-okban, darabokban van tárolva, sok sikert a bogarászáshoz.
Talán van rá valami böngésző plugin, ami megoldja helyetted, nem tudom.
Szerk.: értelemszerűen ez azt is jelenti, hogy nem .mp4 kiterjesztéssel fogod őket megtalálni, leginkább ilyen tizenakárhány karakternyi, random betűkből és számokból álló névvel bíró, kiterjesztés nélküli file-ok ezek.
-
oszy
veterán
Ha itthon előfizetek a családi prémiumra, akkor megoszthatom mással is az előfizetést vagy ez is azt csinálja, már, mint a netflix? Hogy ha nem a lakáson vagy házon belül osztod meg, akkor nem igazán lehet használni a többieknek? Mert nővérem pl. elég messze lakik. Más ip cím…
-
trialboj
őstag
Az érdekelne hogy nincs valami plugin, amivel nekem tetsző sorrendbe lehetne állítani a csatornákat ahova fel vagyok iratkozva? Teljesen random váltakozik, meghallgatok 2-3 podcastet valakitől akit évek óta nem hallgattam erre berakja elsőnek, függetlenül attól hogy eddig ott olyan csatornák voltak amiket napi szinten néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest