Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika_
aktív tag
[Known Issue] [10/03/2024] Channels Removed for Spam & Deceptive Practices
[link] -
Lacika_
aktív tag
válasz
rushty #10547 üzenetére
Igen, ma 0:54-kor jött email, hogy a csatornámat eltávolítottak.
A megadott linken fellebbeztem, megírtam, hogy nincs videóm, csak mások videóit lájkolom, feliratkozok. 2 perc mulva visszaállították. Szerintem valami rendszerhiba lehetett.(a kb 1000 belájkolt youtube music zene, ha elveszett volna
)
-
rushty
őstag
Járt már valaki úgy, hogy törölték és tiltották a csatornáját? Vissza tudta szerezni valamennyire?
-
F-ECT$
titán
válasz
Farkassacred #10545 üzenetére
09.28-tól van áremelés.
-
Farkassacred
őstag
Ha csak október 15-től lesz csak az áremelés, akkor miért vont már le most 4790 forintot énnálam? Badarság volt itt akkor pontos dátumot megadni, elég lett volna csak a hónapot közölniük.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ryder62 #10543 üzenetére
...majd az AI megoldja!
Nekem már attól is herótom volt, hogy X feltoltő saját maga cserélgette a thumnail-jét, nem hogy a mostani 3-4 opciós promotált verziótól ami kb oldalfrissítésenként változik...
Aztán meg ha véletlen újra rákattintok ugyanarra a videóra, akkor meg el van könyvelve "úú annyira tetszett neki, hogy visszanézett bele"-nek.. -
Ryder62
őstag
válasz
nincsnév007 #10541 üzenetére
Ne akarják! Rémes az egész! UI designerek remélem már más állás után néznek, mert úgy tűnik nem értenek a munkájukhoz.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
nincsnév007 #10541 üzenetére
Tesztelik, felmérik, hogy tetszett-e vagy sem, működött-e vagy sem, és lehet hogy sosem lesz belőle semmi, de lehet, hogy a kövi belépéstől visszavonhatatlanul az lesz a youtube egy ideig.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. egyszer a yt felületén ki lehetett próbálni hogy videó nézés közben oldalt jelentek meg a videó neve, lájkok hozzászolások. új kinézetű kezdőlap. Erről nincs valami információ hogy mikor akarják be vezetni?
-
Yc00n
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes problémám támadt és kicsit tanácstalan lettem. Adott egy otthoni hálózat két LG tv-vel, egy samsung tablettal és egy pc-vel. Pár napja az LG tévék esetén a youtube videók 1-2 másodpercig jönnek be majd végtelen loopba kerülnek (reklámnál rohadt idegesítő). Mindkét LG tv esetén a youtube vendég fiókkal használt, alkalmazást eltávolítottam, újraraktam végeredmény változatlan. PC-n több böngészőnél (firefox, brave) be sem tölt a videót, adblocker kikapcsolva (uBlock origin) inkognitó módos böngészésnél semmi eredmény, javulás. Ugyanezen az otthoni hálózaton a tableten és mobilon gond nélkül bejönnek a tartalmak. Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
hiperFizikus #10537 üzenetére
2015. november 12. óta létezik.
-
hiperFizikus
senior tag
https://music.youtube.com/watch?v=etviGf1uWlg&list=RDAMVMTSffz_bl6zo
Ebbe a "music" változatba most botlottam bele, ez új vagy megint le vagyok maradva valamiről ?
-
M0RGI
őstag
válasz
gangstagergo #10533 üzenetére
Ezek 40-50%-os emelések. Nálunk 80%...
-
gangstagergo
senior tag
Elindult egy újabb áremelési hullám [link] Mi még "olcsón" megúsztuk
-
Attila0
őstag
Sziasztok
Talán pár hónapja ebben a topic-ban ajánlottak egy weboldalt, ami a YouTube reklámblokkolóra való aktuális reakcióját mutatta, csak sajnos elfelejtettem a címet. Kb. úgy nézett ki hogy amikor működött akkor egy zöld pajzs látszott, ha meg nem akkor meg egy piros. Tudna valaki segíteni? De az sem baj ha nem!
-
Mauro812
tag
Az adóügyi információk újbóli beküldését, hogy kell megcsinálni, ha az W-8BEN űrlapon megadott adatok változatlanok?
-
Zsoxx
senior tag
Egy AdBlocker frissítés jól jönne...
-
30z.Samu
félisten
válasz
Fox Mulder #10526 üzenetére
Igen, de akkor szépen lemondom és megpróbálom közvetlenül. Köszi a tippet.
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Nem úgy volt hogy 4800 körülire emelik a Youtube Premium családi csomagját? Most jött egy e-mail 6200 forintról.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
spleenszuru #10523 üzenetére
Általában, jobb helyeken, ha valamit kifizetsz, akkor azt bármikor visszamondhatod, a kifizetett idődet elhasználhatod a megbeszéltak szerint. Akad ahol ez nem játszik, és ha vissza mondod meg is szűnik egyből.... és van az adobe ami borzalom.
Szerintem a youtube jobb hely, de a legbiztosabb a ToS ide vágó részének átolvasása!
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Csak hogy biztos legyek benne, ráérek így lemondani, és egyénire váltani, akár Október 12-én is?
"Next billing date: Sep 13
Your family plan bill will be HUF 4,790/mo starting on Oct 13, 2024." -
ledgeri
nagyúr
válasz
Roland861010 #10520 üzenetére
Youtube-on nem hiszem, hogy lehet kezelni 60+FPS-t.
Minek renderelni 120 fps-sel? A felvételt még megértem, de a végsőbb render?? -
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy az Nvidia saját videó rögzítő szoftverével rögzítek 1440p / 120Fps-es videókat.
A felvet tartalom 1920*1080p 150Fps átlagban.
A davinci szerint is 1440p-es a videó.
Viszont a YT csak 1080p-ben és 60Fps-el tölti fel. A minőség sem az igazi.
Itt egy példa.Valami ötlet?
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Aki VPN T használ az tudna ajánlani egyet amivel jól szervezhető a családi fiókhoz kapcsolódó címek? Egy hete kínlódok már, igazaból, csak egy email cimet kellene hozzáadom de problémája van a régióval. Fizetős is lehet csak le tudjam mondani mert most ha átvariálom megint nem fog kelleni 4-5 évig.
-
ledgeri
nagyúr
Na ma megint változott valami, mert valakire keresve megjelent egy "ad-keret" linkkel, leírással, de kép nélkül ( bejelentkezetlenül), úgy, nem volt semmi engedélyezve, a videók szerverén (googlevideo.com), és a thumnail-ek szerverén (ytimg.com) kívül ublock-O-ban.
A másik meg hogy nem értem azt a logikát, hogy aki nincs bejelentkezve, vagy bejelentkezetten nem kor-ellenőrzött kap olyan dolgokra ajánlást, amit csak bejelentkezetten és korellenőrzötten láthat. (Mondjuk az én csatornámat is ezért csináltam olyan korral amilyennel....
, anno)
-
qqzs
őstag
Mennyibe kerul az egy szemelyes yoitube premium? Egyaltalan hol lehet latni milyen csomagok vannak?
-
Sonja
nagyúr
A kérdés jó, de erre használhatsz kiegészítőt! Jobb, mint a semmi.
-
qqzs
őstag
azt mikor fogjak mar megcsinalni hoyg lehesen a elofizetet csatornakat csoportositani?
-
G-Bali
senior tag
válasz
gangstagergo #10508 üzenetére
Köszönöm Erre voltam kiváncsi ,vagyis akit hivok a YouTube Premiumomba ,az reszesül a megvásárolt tárhelyemből is ha túl lépi a sáját keretét ...
-
G-Bali
senior tag
válasz
Oldman2 #10506 üzenetére
Úgy gondoltam hogy ,a YouTube Prémiumhoz fel tudjak venni más (Nem Telleges családtagok) be kell vennem a Google Családi csoportba ,és mivel a Családi csomagomba van ezért osztom összes hozzám tartozó elöfizetésem is, ONE tárhelyet is belértve ....
"A tárhelymegosztás működése
A családi csoport minden tagjának van Google-fiókja, ahhoz pedig 15 GB tárhely jár. Aki felhasználja a 15 GB-ját, elkezdi használni azt a további tárhelyet, amit megosztottál a csoporttal."
"A családi csoport tagjai között megosztott tárhely is meg van osztva: miután egy családtag személyes tárhelye megtelik, a fájljai beleszámítanak a megosztott tárhelybe. A családtagok annyit használhatnak a rendelkezésre álló tárhelyből, amennyit csak akarnak."
Akkor ONE csoport megosztás nem egyenlő a családi csoport megosztásával.. -
nfsu17
veterán
válasz
G-Bali #10505 üzenetére
mert felveszek pl 3-4 embert akkor pl videozik* 16 órát egy nap ,akkor hamar lezabálja a Vásárolt tárhelyemet ....
1. Videózik: mint nézi a YT-ot?
2. Vagy videózik: mint felveszi mobillal az egész napját, és feltölti drive-ba/fotókba?1. ez miért csökkentené a tárhelyed?
2. csökkenti a tárhelyed...bár nem túl életszerű így élni (hogy 16 órát "recordolsz" egy napodról) -
G-Bali
senior tag
Lehet OFF..
Olyan kérdésem lenne ha felveszek mást is a Családi fiókba , a YT drágulás miatt ,az ugye mindenbe részesül .Konkrétan a ONE tárhelyemre gondolok ami ha a családtagoknak elfogy a alap tárhely ,akkor automatikusan használja az enyémet : Fotok ,email,biztonsági mentés ,STB
Ezt meg lehet valahogy gátolni hogy nem fogyassza le a megvásárolt plusz tárhelyemet ,de a YT-ot meg tudnák használni Premiummal ,mert felveszek pl 3-4 embert akkor pl videozik 16 órát egy nap ,akkor hamar lezabálja a Vásárolt tárhelyemet .... -
DS39
nagyúr
Android mobil app: azt vajon mikor csinálják vissza, hogy sötét módban, az alkalmazás megnyitása ne vakítson el a fehér háttérrel? A Music és a többi Google termékben (amit használok) ez jól működik, sötét háttérrel indulnak.
-
astrojoe12
tag
Böngészőből megnyitva a youtube-ból eltűnt a felső sáv, ahol a témák szortírozási lehetősége volt, hogy "vicces videók", vagy "legutóbb feltöltött", stb...
Nálatok is hiányzik?
Én évek óta azt csinálom, hogy amit feldob videókat, azokat nem nézem meg, hanem egyből a "legutóbb feltöltött" videókra megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest