Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yc00n
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes problémám támadt és kicsit tanácstalan lettem. Adott egy otthoni hálózat két LG tv-vel, egy samsung tablettal és egy pc-vel. Pár napja az LG tévék esetén a youtube videók 1-2 másodpercig jönnek be majd végtelen loopba kerülnek (reklámnál rohadt idegesítő). Mindkét LG tv esetén a youtube vendég fiókkal használt, alkalmazást eltávolítottam, újraraktam végeredmény változatlan. PC-n több böngészőnél (firefox, brave) be sem tölt a videót, adblocker kikapcsolva (uBlock origin) inkognitó módos böngészésnél semmi eredmény, javulás. Ugyanezen az otthoni hálózaton a tableten és mobilon gond nélkül bejönnek a tartalmak. Van ötletetek, hogy mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Külpolitika
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest