Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Magazin alatt egyaránt értettem offline/online médiát. Pl. a Gamestar/PC Dome elég sok játékról közöl hírt, és amiről látszik, hogy érdekli az embereket, azokról később is, képeket, videókat, dátumokat. A jó játékokról lehet hallani már előre, én viszont a You Are Empty-ről még sosem hallottam idáig, 2004 óta nem volt róla semmi hír. A fórum szerint egyébként nem nagy durranás, és az ingame videó ezt látszik alátámasztani. Megyek előre, és ami jön és csúnya, abba beleeresztek párat. Tudom-tudom, néha jó egy kis agyatlan hent,ahhoz azonban nem elég mozgalmas, nem olyan mint pl. a Serious Sam, na az az agyatlan igazán
. Grafikailag rendben lenne ez az orosz cucc, kis HL'' feeling van a környezetben, nulla és semmitmondó sztorival. A fegyverek elég vacaknak tűnnek, kivéve a dobtáras ruszki csodát. A ragdoll-t pedig úgy tűnik, senki sem tudja normálisan használni, elég életszerűtlenül működik itt is (bár én még nem láttam vele készült élethű eséseket, még a HL2-ben se, és a Crysis-ben is fos lesz), még a Q3 motorban is jobban meg van ez oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch SE3 2025 gyári dobozban Új!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Grafikailag rendben lenne ez az orosz cucc, kis HL'' feeling van a környezetben, nulla és semmitmondó sztorival. A fegyverek elég vacaknak tűnnek, kivéve a dobtáras ruszki csodát. A ragdoll-t pedig úgy tűnik, senki sem tudja normálisan használni, elég életszerűtlenül működik itt is (bár én még nem láttam vele készült élethű eséseket, még a HL2-ben se, és a Crysis-ben is fos lesz), még a Q3 motorban is jobban meg van ez oldva.