-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
Mykroft #20280 üzenetére
Köszönöm a tippet
, közben rájöttem hogy mind a két alkalommal ugyan az a HDD hasalt el, ennek kicseréltem a Sata kábelét első körben, azóta toltam mind a két lemezre egyszerre stressz teszteket, pár napja stabil a rendszer. Táp hibának nem gondolnám, a tápom egyébként is erős overkill a Q1900-as procihoz meg a 2db HDD-hez (Chieftec 450W)
Szerintem ma beállítom ismét a google drive szinkront, lesz ami lesz, max megint le kell szedjem és javítanom a partíciót.
-
DeadmaN89
csendes tag
Üdv Mindenkinek,
Megpróbálom első körben körülírni a problémámat, leszögezem hogy nem vagyok pro ezen a területen. Szóval van egy 2 HDD-s Xpenlology rendszerem, hetekig jól is futott alap feladatokra (hálózati elérés, torrent) viszont mikor beállítottam egy google drive szinkront pár napon beül összeomlott. Indítás után nem áll fel a rendszer, a gép kikapcsol. Ezt mind addig csinálja, ameddig az egyik winyót el nem távolítom és meg nem szűnik a drive szinkron. Utána a hibás rendszer partícióval áll fel egyébként, ezt tudom javítani menüből.
Legutóbb médiaszerveren adtam neki egy nagyobb indexálási feladatot egész meghajtóra, ugyan ez a hiba jött elő, szintén az indexált winyo eltávolítása után tudott csak felállni a rendszer újabb rendszer partíció hibával.Tapasztalt más is ilyet hasonló indexálási, szinkronizálási feladatok esetén? A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest