-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
Essejó #21132 üzenetére
6.2-n nekem az mc alapban telepítve volt (3615+jun103b, VM-ként futó teszt nas), meg a nano is, nem is szerepel a telepíthető csomagok között, így a "telepíteni kell" csak korábbi változatokra érvényes.
Kb. 3 perc összedobni egy bash scriptet, ami egy könyvtárba kimenti az összes .torrent file-t.
A vázát már posztoltam október végén/november elején, csak a tracker cserét végző parancsot kell kivenni. Mondjuk én jobban szeretem a find / | grep alakban, mert néhány parancs esetében a syno eléggé eltért a fő csapástól a paraméterekben, így biztosan nem ér meglepetés, ha egy paraméter nincs megvalósítva, lásd a kedvenc trackerünk weboldalán megosztott shell parancsot (2021.október vége, talán 26 vagy 27) a trackercserére, linuxhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged