-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
Rruuer #13568 üzenetére
Én tennék egy próbát, hogy az alaplapi sata biosban letiltott, minden hdd a h200-on van - feltéve, hogy nem SHR vagy raid5 köteted van.
A h200 B csatiján ne legyen semmi. Bár még nem próbáltam (mert nem kellett eddig, de a jövő héten már biztosan kell), de a grub.cfg-ben is kell állítani, hogy a kártya összes sata hdd-je megjelenjen.
Ha esxi alól futtatod és az alaplapi sata nem tiltható le biosban (pl. datastore hdd miatt), megoldható, hogy a syno ne lássa az alaplapra dugott hdd-ket.szerk: ha csak a smart infók megtekintése a cél, van egy scriptem, ami (ütemezővel) naponta elküldi a smart infókat mailben. Ugyan évek óta használom egy nsa325-ön és egy n1t1-en, de syno-ra is át lett írva, rendben működik egy n40l és gen8-as hp-n (4 ill. 2 hdd-vel. ugyebár korlátozottan tudom tesztelni
).
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest