Aktív témák

• baluka

tag

Sziasztok!

Szóval, hogy az elején kezdjem, az eddigiek során az XP-t a 98-as indítófloppy alapján raktam fel úgy, hogy először magát a WIN98-at installáltam, majd ezután jött az XP inováció.
    A neten körbenézve találtam arra módot, hogyan lehet közvetlenül az XP CD-ről bootolni, meg is csináltam, viszont az instaláció során több problémát is jelzett a progi:

A fájlok másolása során nem lehetett átmásolni a hardra a „cyclad-z.inf“ és a „cyclom-y.inf“
    fájlokat, majd a Control panel installálása során a köv.fájlokat:

headsp~1.wmz
    minipl~1wmz
    sv-262e1.png
    sv-262e3.png
    sv-262e4.png

Ezeket átugorva a rendszer gond nélkül működött, viszont az asztalon semmilyen ikon a lomtáron kívül nem jelent meg, a DirectX nem volt installálva, miután felraktam, a DxDiag egyszerűen meg sem jelent.
    A neten utánanézve a hiányzó fájloknak kiderült, hogy nem vagyok egyedül a problémával, a tanács az volt, hogy cseréljem le a szóban forgó fájlokat, illetve nevezzem át azokat.
    Kipróbáltam, de a dolog csak részben sikerült, az .inf fájlokkal nem volt semmi gond, a .wmz fájlokkal sem, de a .png még mindig szarakodott.
    Kérdésem az volna, hogy találkozott-e valaki már ezzel a megoldandó feladattal, illetve az említett fájlok milyen szerepet játszanak egyátalán a rendszerben?!

Aktív témák