-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
szóval
kicsit esett az ára halistennek, úgyhogy a rojik akár valós is lehet, de nálunk is (BP Mr. Alkohol) 489 a kisker ára és 417 a nagyker, úgyhogy ez már azért elfogadható.Hamiltonos Monster pedig első negyedév, ennél többet sajna nem tudok, remélhetőleg minél előbb.
ott nagy kérdés lesz, hogy mikortól jön és hogy a régi kiszórása után vagy már közben. -
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #59386 üzenetére
Mert két tálca 14400-ra jön ki és ingyen csak 15000 felett van
És feltételezem, hogy csak egész tálcát lehet rendelni, így 3-at kell az ingyeneshez
-
FoLey-v
addikt
válasz
grizlisandor #59386 üzenetére
Ugye? Nekem is ízlik az uborkás nber!
-
Cranium
tag
Sparokba is Januar 30tol 559 Ft lesz a Monster ara
-
grizlisandor
veterán
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
Tomasonda #59375 üzenetére
Karnitin elv marad / maradt.
az arginin nincs már.
most vettem pont 2 olyat is, a sima zéró ultra már apex promó nélkül, ami arginin nélküli, illetve a monarch, hasonló módon, de karnitin maradt.
ez valami spórolás akar lenni, hogy olcsóbb legyen mindenkinek, vagy csak nekik és nekünk marad ugyanennyiért? -
koshmar
addikt
Vajon mi lehet az oka annak, hogy a tavalyi Ice Cool Hellek a mai napig kaphatóak, pedig azok is csak téli limitált ízek voltak? Eladási számok?
-
Cranium
tag
Ohh nem néztem a képeket, így már világos
-
válasz
grizlisandor #59354 üzenetére
Én rendeltem már tőlük többször is.
A szállítás gyors, akár 1 nap alatt is megjön a portéka, azonban vagy a cég vagy a GLS szereti dobálni a cuccokat, ezért minden alkalommal felpuffadtan érkezett nekem pár doboz.
-
SlayR0113
tag
Csütörtöktől a Tescoban 469 a Monster.
-
grizlisandor
veterán
válasz
koshmar #59366 üzenetére
Leet Gaming Kft. forgalmazóként, a Bubee Hungary Kft. gyártóként szerepel; utóbbi sok mindent bércsomagol, szal akármi is lehet.
Más:
Tegnap nem küldtem el, hogy ittam Gymbeam saját márkás Energy Powder - XBEAM gaming italporát. Erdei gyümölcsös ízűt, ízét egész jól eltalálták 4 dl vízzel lett kellemes; kb mintha fehérjét innál. Durva, hogy az X-gamer ízeknél marad a édesítős utóíz, ennél meg semmi. Kíváncsi vagyok a másik két ízre. -
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #59365 üzenetére
Rosszul tudom, hogy zsozé a Hellnek fizetett, hogy kotyvasszanak neki valamit?
Hiába nem sikerült, a keménymagvas zsoze rajongók úgy rendelnek belőle kóstolás nélkül több tálcával , mint a huzat
-
grizlisandor
veterán
NBER fűszeres forraltbor és cseresznye ízű, ezért kár volt, Zsozénak nem megy ez.
Cseresznyés Hell Gamer alap, csak savanyították, de semmi extra.
A HELL ICE COOL cseresznyés-vaníliás sokkal jobb ital, pedig a vaníliát nyomokban tartalmaz.Hova lett az előző hozzászólásom?
Szerk.em küldtem el.
-
koshmar
addikt
válasz
grizlisandor #59363 üzenetére
Szóval akkor p*na íze nincs..
-
grizlisandor
veterán
Bang Energy Pina Colada 1x iható, tök érdekes párosítás a kókusz íz és az édesítő íze.
-
válasz
grizlisandor #59361 üzenetére
Én ebből a tusfürdőből múltkor a tropicalt találtam Müllerben, novelty ajándékként simán jó.
-
grizlisandor
veterán
2 db Energy tusfürdőt találtam a Müllerben, mind2 velem jött.
Este próba, meg találtam a fűszeres forraltbor és cseresznye ízű Nbert, az is le fog csúszni.
-
FoLey-v
addikt
válasz
grizlisandor #59356 üzenetére
Igen én is azt vettem észre,de hasonlít is az ízük.
Most van Xixo apple az sem rossz,de ott érezni a tutti-frutti ízet. -
grizlisandor
veterán
GymBeam akciót tart, mondom dobok be egy Bang Energyt, egyedül a Pina Colada ízre találtam jó értékelést a csoportban, szal azt be is rendeltem.
-
dawehun96
újonc
Árukeresőn jó értekeléseket láttam, én is csak a fórumon hallottam az oldalról, hogy valaki onnan szerzi be a Monstert. Többet nem tudok segíteni
-
grizlisandor
veterán
Ez a Fradi energy Alma egész jó, jobban érződik rajta az alma, mint a Hell Strong Apple esetén.
Szerk.:
Betoltam a sima Fradit is, nem jött be, semmi íze nincs. -
davidkiss90
tag
válasz
Laraxior #59305 üzenetére
Valóban van. Én Essen(oldb)-ban dolgoztam két hónapot, az ottani Edekában találtam, és ittam is gyorsan egyet.
Viszont a Reserve ananászért Cloppenburgig kellett mennem a Famila-ba.
james001: Ne is mondd. Amikor jöttem haza németből, és ott szálltam le a vonatról, gondoltuk nejemmel meg szüleimmel bemegyünk az arénába kajálni, meg megnézem ezt a boltot magamnak. Kereshettem, mert valami ékszerbolt lett a helyén
-
dawehun96
újonc
válasz
grizlisandor #59352 üzenetére
Homegym-en 820ft darabja, jelenleg 3 íz van raktáron, bár még nem rendeltem onnan
-
grizlisandor
veterán
válasz
dawehun96 #59351 üzenetére
Reign italoknak örülnék, most írok egy svéd áruháznak, mert van 6 féle ízben és ~900 Forint körül jönnek ki darabja tálcás kiszerelés esetén.
-
dawehun96
újonc
Ha Bécsben jártok szerintem érdemes benézni a Snack Shopba, 2.5-3€ között voltak a Monsterek és a Reignek is. [link]
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #59346 üzenetére
Ezt a Hacker Space Energy merre lehet kapni amúgy?
-
Laraxior
titán
válasz
grizlisandor #59343 üzenetére
Majd mondd mar, hogy tenyleg olyan illata van-e, ez engem is erdekel
Igazabol minden hulyeseg erdekel, szoval mindegy mi az -
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor #59343 üzenetére
A mostani helyzetben a 300ft nem is elszállós ár,mivel itt a sarki bótban is i240ft bármelyik Hell
-
-
ECHO2235
aktív tag
szereztem amúgy ma ilyeneket
hát..
ez az EF5 nevezetű valami harmat gyenge ilyen áron meg.. inkább hagyjuk. gyors rolo lesz szerintem.
A xixo meg, hát lényegében almás Hell..
ahhoz képest, hogy tutti fruity cactus-ról volt szó hogy lesz, ez így gyenge.
értem persze tök jó, hogy koffeinmentes almás Hell is van már, de ez addig volt izgi amíg az elején valaki kitalálta a tutti Frutti üdítőt. -
ECHO2235
aktív tag
nem egy nagy cucc amúgy, különlegességnek meg gyűjteménybe tök jó, de akkor már inkább a sárkányos arany dobozos. nem mondom, hogy az huuuu de finom, de az abszolút különleges.
mostani euró árfolyammal számolva pedig szinte amúgy a "legolcsóbb" beszerzési lehetőség sajnos. -
ECHO2235
aktív tag
első negyedév [link]
-
pockos13
aktív tag
Tesco Tahitótfalu Hell 329ft
Watt 219ft
-
X@b3e
addikt
válasz
bakelitlemez #59315 üzenetére
Akkor rajtuk rohad..
Lesajnált szerencsétlen tótoknál még most is 1.10 euro...
Ott nem pusztít ennyire a háború es a válság meg a rezsidémon.. -
Elemental
addikt
válasz
Szerintem ez az új rezsi árnak köszönhető, szerintem. Sok cégnél jan 1-től jön az új világ. ~60ft/kwh --> ~250ft/kwh.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
A sarki kínaiban még 550ft a Monster,de ezt is sokallom érte.
-
koshmar
addikt
válasz
Láttam redditen én is.. holnap megyek energaitalt venni, kíváncsi vagyok.
-
bakelitlemez
csendes tag
Nem tudom volt-e már, ma délután bementem CBA-ba és már 900 a Monster ára. Ezen kívül mindent feljebb toltak (Hell 330, Red Bull 670, Burn 470), azt hittem rosszul látok
Ezek az árak mellett az amerika GFuel és GamerSupps kezd eléggé vonzóvá válni...
-
Zumm
csendes tag
válasz
james001 #59311 üzenetére
Arénás üzletük bezárt, már csak a kálvinnál van meg a boltjuk ( Királyi Pál u. 13/b ) : https://usacandy.hu/
Egyéb jó lelőhely még:
British store: Bp 13ker Tátra utca 26, vagy Győrben Arany János utca 7 https://www.britishstore.hu/
Delinaris (volt Felföldi) Teréz krt. 26, 1066
Best stuff Bp Múzeum körút 13, https://beststuff.hu/
ugyanezek kínálata sokkal drágábban: tej péknél.. -
james001
veterán
Keletinél az Aréna plázában volt a London Gourmet bolt,már rég nem voltam ott,de utoljára még nyáron kb akkor be volt zárva befalazva az egész,nem tudjátok mi lett velük,vagy már azóta újra nyitottak? Ott is voltak néha külföldi monszták meg egyéb nyalánkságok.
-
ToBeY
nagyúr
Ha bár dinnyés watt már nem a régi,de a körtés még mindig adja nekem
-
dawehun96
újonc
Nemsokára elutazom Ausztriába, valaki tudna segíteni, hogy vannak-e Monsterek ott amik itthon nem kaphatóak?
-
Mayky3
csendes tag
válasz
grizlisandor #59299 üzenetére
Én ittam, semmi extra. Egynek elment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- AliExpress tapasztalatok
- DOOM - The Dark Ages
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest