- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jarod1
veterán
Na nem is tudtam, hogy kijön a hell summer verzióval , mi A tököm a mangosteen? Meg a fekete cseresznye jött még..ma futottam beléjük..
-
ToBeY
nagyúr
99ft az Xdurance R* 7.havi lejárattal.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
nagysandor79 #54191 üzenetére
Itthon hivatalosan sehonnan. Cseh a márka, onnan hozzák esetleg szürkeimportban.
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
davidkiss90 #54188 üzenetére
ilyet honnan lehet szerezni ?
-
davidkiss90
tag
Ezt most csak úgy itt hagyom Nektek!
(notmypic)
-
válasz
Rastaman17 #54185 üzenetére
Én azt mondom, h kiwi, sárgadinnye, enyhe zöld alma.
-
-
törölt tag
mindig huzom lefele szegeny bang-et h igy pocsek, ugy pocsek... na vegre van egy viccesen jofej belole, ami nekem tetszik: a pina colada
jo, eleg erosen edesitoszer-utoize van, de jol lehutve felettebb szorakoztato.
bamulatos hol tart mar a tudomany (lehet a tiszai vegyikombinattal kene egyeztetni energiaital-iz temaban, nem a hell-el) -
rsanyi20
tag
válasz
davidkiss90 #54167 üzenetére
Köszi, rendeltünk is haverral egy rakattal
-
SlayR0113
tag
Azért nem kell a cégeket összehasonlítani, még a járvány előtt megvolt sok cégnek mikor mi kerül ki...a Watt jóval ritkábban dobált amúgy is újat, és teljes máshogy akár az Adrenalinnal egyetemben. Nem ugyanaz minden cégnek a terjesztési, vagy megjelentetési szokásai....(főleg, hogy a Monster témájában pl nem kicsit előre tervezetten kellett összeszedni magukat az előzőleg sokszor összevisszaságok miatt az új megjelenéseknél)
-
koshmar
addikt
Oroszoknál új most, 500-as Burn.. innám
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
davidkiss90 #54170 üzenetére
Wattnál szerintem el kell felejteni az újdonságokat. Csődeljárás alatt van a márkát birtokló cég, csökkentették az összes drinkjükben a koffeint, az adó miatt, nem hiszem, hogy lesznek olyanok, mint "régen".
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
davidkiss90 #54167 üzenetére
.com a vége, és én úgy láttam, hogy eddig is "élt" az oldal.
-
james001
veterán
Megkóstoltam ma a két "új" Xixo üdítőt,a Mojito és Mojito Mangót. Igazából nem rosszak,bár a mangósban nem nagyon éreztem a mangót
Behűtve nyári melegben jobban esik biztos.
-
davidkiss90
tag
Sziasztok
nem tudom mennyire hír értékű, de a Watt energy honlapja kis idő után ismét aktív. Változás nincsen sajnos, face és insta is csöndes [link]
plusz ha valakit érdekel, akkor az usacandyn a monster farmers oats(800ft), és 2 féle mutant(400ft) akciós. Gyors rendeltünk is haverommal.
-
ToBeY
nagyúr
Szóval az Ultra Paradise nem embargós?Akkor megnézem ma a "kínaiban" - bár nem fűzök hozzá nagy reményeket.
-
ECHO2235
aktív tag
Nyah, infó, terítik végre az Ultra Paradise-t is idehaza. Lassan lehet keresgélni.
-
DioKVP
tag
Sziasztok!
Tudtok Pesten olyan boltokat, ahol mindenféle különlegességek szoktak előfordulni?! (az USA Candy, Culinaris, Tej Pékárú stb. boltokat ismerem) Inkább azokra gondolok, amik nem horror áron árulnak. Én pl. múltkor a Bakáts téri dohányboltban futottam bele pár különlegességbe. (rockstar energiaitalok, dr pepper ritka ízek). Elsősorban az energiaitalok mellett, mindenféle különleges Mountain Dew érdekelne. Ha valakinek van valami titkos infója, kérem ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest