Új hozzászólás Aktív témák
-
pengonorbert
tag
Mi tavaly egy hét snowboardozás alatt 2db Yi-vel azt hiszem 80-90Gb anyagot vettünk 1080p-ben 60fps-el. Úgyszint semmi féle custom script nem volt használva, a gyári bit rate-el rögzítettünk. A 2 kamerához 4 akkuval indultunk el, azért csere akkumulátort mindenképpen javasolnék, mert egy akkuval átlagban olyan 60-70perc volt vehető. Wifi kapcsolat nélkül természetesen. A mi kameráinkat kb 2015 decemberében vettük, kínai verzió.
A rögzített fájlok méretére pedig nem nagyon emlékszem már, nem akarok hülyeséget írni, de azt hiszem hogy egy nagyjából 10 perces anyag volt 1-1,2Gb. -
pengonorbert
tag
válasz
bencsikgab #4108 üzenetére
Szerintem kicsit közeli a fókusz. A kerítés és a hátsó fának még illene élesnek lennie.
-
pengonorbert
tag
Az árából kiindulva, és ha hinni lehet a fejlécnek akkor igen. Valami hasonlóra gondoltam, az EU stockos ár 8500~ körül van, az reális. De aztán ezek csak durva általánosítások, hogy melyik tok mennyit bír, meg melyikből hogy fogsz ki pont egy jót, pont egy hibásat. Ahogy szunya1 is írta, neki például nem volt semmi baja az utángyártottal, ráadásul sósvízben.
Talán az az egy mondható biztosra, hogy az eredeti tokkal statisztikailag sokkal kevesebb a baj. (beázás, gomboknál a víz alatt nyomkodásra megjelenő szivárgás, stb...) -
pengonorbert
tag
válasz
PPatrik #3800 üzenetére
most komolyan? 20 óra anyagot 10 percre egy nap alatt? nem igazán értem hogy miért is kellene ezt így elkapkodni, vagy hogy csinálsz min és mit, de vagy igényes lesz és legalább 4-5 intenzív nap (vágókép/filterezés/digit. utómunkák részletességétől függően persze). Vagy igénytelen lesz összecsapott és értelmetlen.
Már abból kiindulva hogy 20 óra anyagot hány óra alatt nézel át, tekersz végig, szeded össze, és vágsz ki belőle X perc nyers vágatot. Találod ki esetlegesen a stílust, és építed fel a "storyt" a zenékkel. És nem volt szó még az apró simításokról illesztésekről, zenére vágásról.Tehát értem én hogy gondot okoz hogy milyen hardveren fogod ezt helyben kirenderelni, meg összevágni de véleményem szerint ez a legkisebb gondod, amennyiben igényes munkát akarsz.
-
pengonorbert
tag
válasz
ZTE_luky #3480 üzenetére
én elég sokat olvasgattam az utángyártott tokokról amikor vásároltam, ali, gb, bg, vásárlói értékelések és stb. A levont konklúzióm az volt hogy amennyiben csak ilyen eső, meg hó és társai miatt vásárolsz vízálló tokot hozzá, akkor valószínű teljesen ki fog szolgálni a kingma, és a többi 1-3 ezer forintos replika. Viszont ha valós körülmények mellett szeretnéd azt víz alá vinni, esetleg tengerhez (sósvíz stb), és nem csak egy lavorban próbálgatod, akkor mindenképpen ajánlott az eredeti tok. Végül én is az eredeti mellett döntöttem, mert vannak tervben hasonlók, az utángyártottakról meg túlnyomó részt csak rosszakat olvastam ilyen tekintetben.
A legtöbbnél az volt a baj, ha víz alatt nyomkodod a gombokat, akkor hajlamosak a szivárgásra. Az original tok volt az egyetlen aminél olyan értékeléseket olvastam hogy nem találkoztak hasonló jelenséggel.
ui.: mellesleg az eredeti tokomat párásodni sem láttam még, pedig volt nyüstölve egy hétig snowboardozáshoz, és melegedett rendesen a készülék.
Szerintem ha vannak az említett víz alatti igényeid, akkor nem szabad spórolni a tokon, de ez csak a személyes véleményem. -
pengonorbert
tag
Sziasztok,
Sokat olvasgattam vissza az objektív állításos tapasztalatokat, és ahogy emlékszem itt majdnem mindenki megcsinálta a fókusz állítást, én az enyémen még most sem vagyok benne biztos hogy kellene :S Segítenétek eldönteni nekem hogy érdemes-e ehhez gyári beállításhoz nyúlni. (23L) -
pengonorbert
tag
válasz
_Mephisto #2692 üzenetére
Ahogy írtam is a #2640-es hozzászólásomban.
XiaoMi-Yi-Z23
Banggood EU raktárból.
(22.000 HUF) (3-5 nap) -
pengonorbert
tag
Sziasztok, én is csatlakoztam a Yi birtokosok csoportjához. Egy ideje foglalkoztatott már a készülék, de nem mertem belevágni. Végül itt a fórumon egy 5-600 hozzászólás átböngészése után úgy gondoltam végülis ennyiért teljesen megéri az említett hibái ismeretében is.
Barátnőmmel kettőt rendeltünk a bangoodról, nov. 26-án. 27-én már postázva lett, és rá egy hétre kaptuk készhez 04-én. EU warehouseból lett rendelve, ~23900ért. Z23L-es modell, annak is volt hirdetve.
A hang az valóban nem ad sok bizalomra okot, a beszéd és egyéb hangok halkak de a zaj az tényleg durván erős benne ha jelentkezik. Mondjuk nem tudok jelenleg elképzelni szituációt amikor a felvett anyagból szükségem lenne a hangra is, így részemről mindegy.
A kép minősége korrekt, bár scriptekkel biztos lehetne rajta még javítani, de szerintem ha nem muszáj, még nem nyúlok hozzá egy darabig. A fénymérése is elfogadható, bár mióta megvan a napot nem láttuk még, így napsütéses időben kipróbálni sem tudtuk. IR szűrő valóban gyenge (már ha van, ahogy említették a lencsére felgőzölt formában), direktbe fényforrást kamerázva nem fakul a kép, nem lesz ocsmány, viszont ha egy speciális szögből érkezik a fény az objektívre akkor hajlamos lila foltokat produkálni a kép szélén.#2642 ricsi0307:
Nem vagyok biztos benne, de amit berendeltünk 2db Z23L-est, egyiken sem látom rossznak a fókuszt. Videó felvételnél tökéletes, nagyjából +50cmtől nagyon sokáig éles minden. Fotókból talán kicsit nehezebb éles képet lőni tapasztalat szerint, de ugye napsütés meg szép idő hiányában ezt sem tudtuk még kipróbálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest