Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pengonorbert

    tag

    válasz ZTE_luky #3480 üzenetére

    én elég sokat olvasgattam az utángyártott tokokról amikor vásároltam, ali, gb, bg, vásárlói értékelések és stb. A levont konklúzióm az volt hogy amennyiben csak ilyen eső, meg hó és társai miatt vásárolsz vízálló tokot hozzá, akkor valószínű teljesen ki fog szolgálni a kingma, és a többi 1-3 ezer forintos replika. Viszont ha valós körülmények mellett szeretnéd azt víz alá vinni, esetleg tengerhez (sósvíz stb), és nem csak egy lavorban próbálgatod, akkor mindenképpen ajánlott az eredeti tok. Végül én is az eredeti mellett döntöttem, mert vannak tervben hasonlók, az utángyártottakról meg túlnyomó részt csak rosszakat olvastam ilyen tekintetben.

    A legtöbbnél az volt a baj, ha víz alatt nyomkodod a gombokat, akkor hajlamosak a szivárgásra. Az original tok volt az egyetlen aminél olyan értékeléseket olvastam hogy nem találkoztak hasonló jelenséggel.

    ui.: mellesleg az eredeti tokomat párásodni sem láttam még, pedig volt nyüstölve egy hétig snowboardozáshoz, és melegedett rendesen a készülék.
    Szerintem ha vannak az említett víz alatti igényeid, akkor nem szabad spórolni a tokon, de ez csak a személyes véleményem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák