- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manéni
csendes tag
Sziasztok! Úgy látom, van itt pár profi, a segítségeteket kérném.
Tegnap vettem egy Xiaomi 360 2k kamerát (a 7 éve vett Aldis Maginon már csak fekete képet mutat, aszongya, hogy a böngésző nem támogatja az adoba flash playert)
Szóval unokám segítségével (ő tud angolul, én csak németül) kóserul beállítottuk, mutatja is hogy működik a kazán.
A maginon UTP kábellel ment és kaptam hozzá egy konfiguráló CD-t, azzal tudtam a PC-n nézni
Ez csak wifiről megy, így vettem egy TL-Wa840-es jelerősítőt, arról veszi, mivel a házban lévő routernek nem ért a kazánházig a jele.(ezért is vezettem ki az UTP kábelt a Maginonhoz)
Hogy tudnám a PC-n is nézni? Tegnap olvastam emulátorról, de többet próbáltam letölteni, de az avast figyelmeztet, hogy veszélyes lehet, nem mertem folytatni. Egy letöltő helyről le tudtam tölteni, de az installálásnál elakadt.Megköszönném, ha tudnátok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest