Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
tamas.nick
üzenetére
Nekem szerencsére nem volt semmi problémám a 2.6.5-el.
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
Úgy látom, hogy én még mindig a ritka kivételt erősítem, hogy jól működik a kihangosítás

Nekem a váltó felett van egy picivel a szivargyujtó (itt látható). Igaz van, amikor elfelejtem kinyitni a penelt és akkor tényleg nem hallanak
-
r0by
addikt
Nálam viszont teljesen jól működik a kihangosítás. Pedig lent a váltónál a cucc. Ezért is mertem ajánlani a másik topicban.
-
r0by
addikt
válasz
Liberator24
üzenetére
Még a befőttes gumival is próbálkoztak páran

-
r0by
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem.
-
r0by
addikt
Frissült az androidos app, már csak bejelentkezés után működik..

3 mód közül lehet választani: twitter, facebook és mi account. Első kettőre nincs regem, utolsónál meg leáll az app. Gratulálok.. -
r0by
addikt
Én sosem veszem ki, bár nekem a gyújtás levételekor nincs feszültség alatt a szivargyújtó.
Ráadásul a konzolt, ahol a szivargyújtó van be bírom úgy csukni, hogy nem akad be a kütyü. -
r0by
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
Opeléknél kicsit tágabb a csatlakozó, mint más autóknál, nem?
Kollégám H Astrájában működik a cucc, de mivel tágasabb, ezért a befőttesgumi körétekerős módszer itt működhet. Tippre a G-nél is hasonló lehet a helyzet. -
r0by
addikt
Rendelénék én is egy ilyen kütyüt. Ahogy olvastam a korábbi hozzászolásokat, és néztem a csatlakozót, elvileg jó a T25-ös Avensishez. Valaki esetleg használja ilyen autóban?
A leállított autónál mit csinál? Folyamatosan feszültség alatt van? Tehát mindig ki kell húzgálni?
Még egy kérdés: ha a teló már csatlakozik bluetooth-on egy okosórához (Gear 2, hívás hangját használja), akkor mi történik? Összevesznek, vagy tud egymás mellett működni a kettő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest