- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
tamas.nick #976 üzenetére
Nekem szerencsére nem volt semmi problémám a 2.6.5-el.
-
r0by
addikt
-
r0by
addikt
Úgy látom, hogy én még mindig a ritka kivételt erősítem, hogy jól működik a kihangosítás
Nekem a váltó felett van egy picivel a szivargyujtó (itt látható). Igaz van, amikor elfelejtem kinyitni a penelt és akkor tényleg nem hallanak -
r0by
addikt
Nálam viszont teljesen jól működik a kihangosítás. Pedig lent a váltónál a cucc. Ezért is mertem ajánlani a másik topicban.
-
r0by
addikt
válasz
Liberator24 #372 üzenetére
Még a befőttes gumival is próbálkoztak páran
-
r0by
addikt
válasz
janakbacsi #344 üzenetére
Nem.
-
r0by
addikt
Frissült az androidos app, már csak bejelentkezés után működik..
3 mód közül lehet választani: twitter, facebook és mi account. Első kettőre nincs regem, utolsónál meg leáll az app. Gratulálok.. -
r0by
addikt
Én sosem veszem ki, bár nekem a gyújtás levételekor nincs feszültség alatt a szivargyújtó.
Ráadásul a konzolt, ahol a szivargyújtó van be bírom úgy csukni, hogy nem akad be a kütyü. -
r0by
addikt
válasz
mediumgecso #235 üzenetére
Opeléknél kicsit tágabb a csatlakozó, mint más autóknál, nem?
Kollégám H Astrájában működik a cucc, de mivel tágasabb, ezért a befőttesgumi körétekerős módszer itt működhet. Tippre a G-nél is hasonló lehet a helyzet. -
r0by
addikt
Rendelénék én is egy ilyen kütyüt. Ahogy olvastam a korábbi hozzászolásokat, és néztem a csatlakozót, elvileg jó a T25-ös Avensishez. Valaki esetleg használja ilyen autóban?
A leállított autónál mit csinál? Folyamatosan feszültség alatt van? Tehát mindig ki kell húzgálni?
Még egy kérdés: ha a teló már csatlakozik bluetooth-on egy okosórához (Gear 2, hívás hangját használja), akkor mi történik? Összevesznek, vagy tud egymás mellett működni a kettő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest