Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Nagyon függ attól, hogy épp milyen rádió adók zavarják. Múltkor egyáltalán nem hallottak engem, pedig pár napja egész jól tudtunk beszélni. Jól el kell találni, hogy melyik frekvenciát állítja be az ember. Eddig itt a fórumban javasoltakat próbálgattam, de igazából az számít merre jár az ember gyakrabban és ott melyik sáv üres + nincs a közelében másik adó. Nekem jelenleg a 106.4 van beállítva. Budapest-Gödöllő környékén egész jó...
Bár végiggondolva ez csak abban kéne befolyásoljon, hogy én mennyire hallom, de tény, hogy engem sem hallottak a múltkor, most meg igen...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
Üzleti előfizetők hirdetései
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest