Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Azt hittem a telo mikrofonját használja. Nekem a clioba lent van a váltó mellett. Akkor lehet nálam sem működne rendesen. Sd kártyás a fejegységem de bt még nincs benne. A telómon meg s9kszor frissül a zenei repertoár a play zenének köszönhetően ezért gondoltam erre a kütyüre
-
DonCosta
tag
Nagyon függ attól, hogy épp milyen rádió adók zavarják. Múltkor egyáltalán nem hallottak engem, pedig pár napja egész jól tudtunk beszélni. Jól el kell találni, hogy melyik frekvenciát állítja be az ember. Eddig itt a fórumban javasoltakat próbálgattam, de igazából az számít merre jár az ember gyakrabban és ott melyik sáv üres + nincs a közelében másik adó. Nekem jelenleg a 106.4 van beállítva. Budapest-Gödöllő környékén egész jó...
Bár végiggondolva ez csak abban kéne befolyásoljon, hogy én mennyire hallom, de tény, hogy engem sem hallottak a múltkor, most meg igen...
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest