Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Van a telefonba tőltést jelző fény,ugyebár,de akárhogy is állítom nem jelez vissza.
Tők jó már a rezgőmotor sem müködik,meg a hivásnál a kihangosító sem....nagyon kifogtam ezt a telefont....ja és még az Euronics sem akarja beveni javítás céljából mert elhagytam a blokkot,számlát,de kitöltött jótállás jegy az van,de mégsem veszik be... nagyon jó ez az egész. -
Danecay
addikt
Végül sikerült frissíteni bár némileg nem egyértelműen. Nos amikor telefonon keresztül ellenőriztem a frissítéseket azt írta, hogy naprakész vagyok és, hogy nem áll rendelkezésre frissítés, egyedül egy System security updtate-t, mutatott de ezzel nem foglalkoztam merzt azt írta, hogy nincs új. Mivel végül nem sikerült frissítenem úgy voltam vele, hogy akkor legalább felrakom ezt a frissítést és mit látható ebből lett a 11.0.6.0.
-
crok
nagyúr
Erről van itt, kérem, szó - na, most ment át kb. hogy mit kellene csinálnod..
Mivel az emailcímedre jött kód hogy megerősítsd a telefonszámod és működött is így most a Mi fiók jelszóhelyreállításához két dolog is rendelkezésedre áll: az emailcím és a telefonszám is.
A normál jelszómódosítás már nyilván nem játszhat a számodra (hiszen fogalmad nincs a régi jelszóról) így csak a helyreállítás marad.
Szóval most, hogy hozzáadtál egy emailcímet és egy telefonszámot is egy böngészőben irány az account.xiaomi.com majd Forgot password? mert ugye elfelejtetted.. aztán itt megadod vagy az emailcímet vagy a telefonszámot a Mi fiókodhoz, arra kapsz egy kódot, azzal belépsz a weblapon a böngészőben és meg is tudod változtatni a jelszavad, azzal már úgy lépsz ki- illetve be utána ahogy akarsz csak jegyezd meg. A telefonon a Mi fiók beállításaiban nem kell már csinálni semmit.
-
R3nts
senior tag
Bocsánat,már nem volt időm szerkeszteni:szóval egy sima "jelszóemlékeztető" is jó lenne nekem, ha küldenének,nem feltétlen akarok új jelszót csinálni,ha megkapnám emlékeztetőben a régit,és megjegyzem végre!!
-
R3nts
senior tag
A MI Fiókban,a képem mellett,a nevem alatt:Mi Fiók: és egy tízjegyű szám van egyébként.Ez mi lenne?
A "veryfication"-ben,ahol emailcimem volt megadva,kértem egy kódot mailben.Jött az emailcímemre egy generált kódszám,ezzel a telón megerősítettem a. telefonszámom,igy most a "Fiókbiztonság"-nál a
"helyreállitási telefonszámom" is meg van erősítve, és a "helyreállitási email cím" is.
Alatta pedig, "Jelszó módosítása",és az alatt "Kétlépcsós ellenőrzés"Innen,hogyan tovább? A "jelszó módosítása"-ra nem mertem kattintani,mert mi van, ha kéri először a régi jelszavam? (Általában máshol így szokás) Bocsánat,ha kissé szájbarágós a segitségkérésem,de látássérült vagyok,és nem szeretném elkapkodni,mielőtt kizárom magam a fiókból,ha már ilyen hülye voltam... Szóval most mi a következő lépés, hogyan "kérjek" új jelszót (amit majd megváltoztathatok valahogyan,gondolom...) A megerősitett telefonszámomnál a kisatirozott telszámom alatt van egy "biztonsági beállitások módosításasa".Az mit takar? -
crok
nagyúr
Igen, ha már valahogy ehhez rendeltél fiókot akkor csak ezzel tudod kezelni a telefont, ha nincs meg a jelszó akkor max a jelszóemlékeztető segíthet, ahhoz meg - ahogy írtam - kellene vagy egy emailcím vagy egy telefonszám. Nyilván ha nem tudod a jelszót és nem tudsz belépni akkor nem tudsz hozzáférni egy reset után az adott Mi fiókkal használt adataidhoz se, szerintem ez teljesen egyértelmű hogy egy random új Mi fiókkal nem lesz lehetőséged egy másik random Mi fiók adataihoz hozzáférni. Igen, ha a verification-ben megerősíted a mailcímet és|vagy a telefonszámot akkor SEM fogod soha az életben megkapni azt hogy mi volt a jelszó, ezt aki kiadja neked az akkora amatőr hogy arra szavak sincsenek mert ez azt jelentené hogy a jelszavad sima textben van mentve. Nem fogod megkapni soha a jelszót, a jelszavad konkrétan nincs is elmentve sehol, csak a hash. A megerősítéssel elér(het)ed, hogy hozzáad(hat)sz két lehetőséget a jelszóvisszaállításhoz, ez pedig az emailcím meg a telefonszám. Ha megerősíted ez(eke)t akkor lesz lehetőséged új jelszót kérni amit már akár meg is jegyezhetnél... abban a szerencsés helyzetben vagy hogy a telefonból még nem léptél ki és nem is resetelted a telefont kilépés nélkül (egyébként a kilépéshez is kell a Mi fiók jelszó), vagyis az aktuális Mi fiókhoz most még a telefonon hozzáadhatsz emailcímet és telefonszámot is, szóval ki tudd húzni magad a jelszavad elfelejtésének slamasztikájából. Így most pl. normálisan eladni se tudnád a készüléket mert nem tudnád elereszteni a Mi account alól..
-
R3nts
senior tag
Köszi! Igazából,azért paráztam be rajta,mert ha egyszer kilép(tet ne valami)nék,és nem tudok visszajutni,akkor az ehhez a legelőször létrehozott MI fiókhoz van rendelve valahogyan ez a konkrét telefonkészülékem is,nem...?Szóval hiába csinálnék pl. egy másik emailcímmel,egy ujjabb MI fiókot, pl. nem férnék hozzá a MI Fit adataihoz,vagy (ha használtam)a Xiaomi Cloud-on lévő cuccaimhoz sem,ugye...?
A beállitásokban,ha a mellékelt opciót kiválasztom,egy megerősitést küld csak az rmsilcimemre,de attól még marad a jelszó,vagy ezt az opciót gagxjsm,mert nekem nem releváns,jelszó ügyében?
-
crok
nagyúr
Jelszót megnézni? Azt biztosan nem lehet. Viszont azt hiszem a telefonon a Mi fiók beállításainál is hozzá lehet adni az account-hoz telefonszámot és email címet, utána account.xiaomi.com-on kérhetsz jelszóvisszaállítást és akkor adhatsz meg olyat amit megjegyzel.. vagy nem és mindig kérsz visszaállítást..
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Az miért, hogy telefonáláskor elnyomogatom a fülemmel a kijelzőt és van amikor mintha fáziskéséssel hallana a másik oldal?
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Életem első Xiaomi telója ,a 2 hónapos Redmi Note 9 Pro...Előre is elnézést,ha bugyuta a kérdés....: megvásárláskor,amikor belaktam a készüléket,megcsináltam a Xiaomi MI fiókot,oda azóta is be van jelentkezve a teló...hol/hogyan tudom megnézni,megváltoztatni (per pill. nem emlékszem a 2 hónapja létrehozott MI fiókom jelszavára,szóval,megváltoztatni elsőkörben tuti nem fogom tudni - beérném annyival,hogy megtudjam,mi az)a jelszavam,mert kilépni nem merek a MI Fiókból,hátha nem mentette a jelszavam...
-
crok
nagyúr
válasz
Danecay #2486 üzenetére
Nem tudom, nekem (nekünk párunknak?) tökéletesen simán felment pedig most én se vagyok egyébként beta programban, csak feltételezem hogy más se aki feltette (fixme).
A Telegram évek óta van használatban XDA mellett a ROM készítők közt, 100x gyorsabban tudunk haladni mint XDA-val és nagyon sok custom ROM dev el is hagyta az XDA-t bizonyos dolgok miatt (ebbe nem mennék bele, ő dolguk).. és többek közt manapság már a Xiaomi is használja (ami szerintem nagyon nem professzionális, de mindegy, Google form-okat is használnak...) azért, mert gyorsan lehet kommunikálni és bugreport-ot csináltatni a felhasználókkal.
Olyan összefüggés van, hogy vannak Xiaomi beta teszter toborzók, a Mi fiókodat hozzáadhatják a beta teszter szerverekhez így a frissítő app mikor lekéri hogy van-e frissítés akkor beta vagy teszt ROM verziókat is kaphatsz de követelmény, hogy visszajelzést kell adj mindegyikről különben kitesznek a programból. Van ellenőrzés, igen, hogy ne kerülhessen fel nem beta teszternél egy teszt ROM (lehetőleg ne szivárogtassanak képeket pl..) de hogy ez most épp nálad miért nem megy az szerintem csak a méltán híres Xiaomi együttható miatt lehet.. megint hülyéskedik a szerver.. amikor kikerült a ROM linkje még fel tudta bárki tenni, ez biztos. Hogy azóta változott-e valami nem tudom, eddig nálad ma volt először hogy valaki azt mondja hogy nem akar felmenni. Telegramon se láttam hasonlót most eddig.
-
Danecay
addikt
Letöltöttem a teljest is és arra is pontosan ugyanazt írja mint a BlockOTA-sra. Akik eddig telepítették azoknak mind van Telegram-os hozzáférésük és engedélyük? Már vagy 10 éve ROM-olok én is, na nem úgy, minha nem lenne másnap és hetente próbálok újat, de én eddig megvoltam e nélkül a Telegram nélkül is, sőt nem is olyan rég találkoztam vele először. H nem gond leírhatnád egy pár szóban, hogy mi is ez pontosan és, hogy milyen összefüggésben van a MIUI-va, hogy az ott kapott engedélytől függ, hogy a telefon fel engedi e vagy sem telepíteni pl. a szóban forgó ROM-ot. Köszi!
-
crok
nagyúr
válasz
Pubszon #2484 üzenetére
A Mi Mover az a Mi Átköltözés, annak a régin is rajta kéne lennie szerintem, max valahogy el van emlékem szerint rejtve valami mélyen ülő menüben, arra nem pontosan emlékszem hogy melyik menüből érhető el, de a beállításokban van valahol (a beállítások főoldalán felül van egy kereső, azzal is megkeresheted a menüben).
Esetleg próbáld meg felpattintani APKMirror-ról, itt van, ez pedig a most elérhető legfrissebb verzió.
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Csatlakozok ehhez a klubhoz.
Note 5 Pro-ról váltottam.Az Mi Átköltözés miért nem működik?
-
-
crok
nagyúr
-
Danecay
addikt
Köszönöm a választ mindenkinek! Már csak egy dolog nem tiszta, mégpedig az, hogy az a verzió amelyik nem V11.0.4.0.QJZEUXM-ről frissül, akkor az miről, vagyis azt mire kell telepíteni. Mivel nekem V11.0.4.0 van a telón így elég a kisebb méretű update-t telepíteni.
Feltételezem a 2.2 Gb-os csomag azok számára van akik megrekedtek egy a V11.0.4.0 előtti verziónál. -
Upo
addikt
válasz
Danecay #2470 üzenetére
Néha b@sszák frissíteni a linkeket a weboldalon, különösen ami nem a saját maguknak való kínai rom. De a 11.0.6.0 már napok óta jön a telefonon OTA frissítésben.
Vagy megvárod amíg kiteszik az általad linkelt weblapra, vagy letöltöd most: [link]
Ez a hivatalos bigota szerverükről jön, ugyanezt a linket fogják majd kirakni.
De ha V11.0.4.0.QJZEUXM van fent és nem akarsz sokat letölteni akkor a 4-ről a 6-ra ez frissít: [link] -
crok
nagyúr
válasz
Danecay #2470 üzenetére
Itt lett említve először, még hétfőn.
A 11.0.6.0 EUXM még nem került át a public stable-be így a c.mi.com-on még a 11.0.4.0 van kint, de már ismert a ROM mert az eszközök egy részére már kiment (stable beta) és a hivatalos BigOTA szerverről is elérhető:
https://bigota.d.miui.com/V11.0.6.0.QJZEUXM/miui_JOYEUSEEEAGlobal_V11.0.6.0.QJZEUXM_c4b7c35845_10.0.zipDe elérhető a BlockOTA (363MB) is amit a 11.0.4.0-ra lehet feltenni:
https://bigota.d.miui.com/V11.0.6.0.QJZEUXM/miui-blockota-joyeuse_eea_global-V11.0.4.0.QJZEUXM-V11.0.6.0.QJZEUXM-7936931b06-10.0.zip -
Danecay
addikt
válasz
Viktor0610 #2456 üzenetére
Szia!
Feltehetően valamit rosszul nézek, de ha az összefoglaló alatt erre a linkre gondoltál akkor nekem a Redmi Note 9 Pro EEA kategória alatt ahol a QJZEUXM ROM van, nekem még mindig ezt mutatja a legfrissebbnek: Version: V11.0.4.0.QJZEUXM (MIUI11) Te hol találtad a 11.0.6.0-t?
-
-
Croft-21
őstag
Az alkalmazások frissítése nekem úgy van beállítva, hogy csak wifin keresztül frissítse. Ezzel nem is volt gond amióta megvan a teló, tegnap belenéztem a saját alkalmazásokba és láttam, hogy 14 frissítés áll rendelkezésre. Nem értem mire vár, mintha tőlem várnà, hogy manuálisan frissitsem.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy ezekben a romokban van MIUI tárcsázó?
xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V11.0.7.0.QJZMIXM_v11-10.zip
xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro_HMNote9S_V11.0.10.0.QJWMIXM_v11-10.zip -
Trooper82
senior tag
válasz
Viktor0610 #2456 üzenetére
Nekem is
Csak picit kell lejjebb görgetni. -
-
Trooper82
senior tag
válasz
markussandor #2449 üzenetére
Letöltöttem. Innen:
https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/joyeuse/ -
R3nts
senior tag
-
kanyi51
senior tag
válasz
Zsoltpeter #2440 üzenetére
sehol se találok, ha tudnál fixet esetleg
-
Trooper82
senior tag
Sokan panaszkodtok, hogy a 11.0.6-tal nem javítottak semmit. Szerintem azért valami történt a motorháztető alatt is. Lekopogom, szinte hihetetlen kimondani de nem találkoztam azóta semmilyen buggal. Megszűnt a spotify fagyás, a google térkép se fagy már ki végre, android auto is jó nálam. Ami nem indult eddig kedvenc game az elindul. Volte beállítást vissza kellett a kóddal varázsolnom de nálam most minden ok.
Viszont , hogy a nyomorult biztonság app-al nem sikerült azóta sem kezdeniük semmit az elég kiábrándító. Meg a korábbi bugok is azok voltak. Gondolom a 300 ezres mi 10 ultra is ugyanazt a fasza biztonság app-ot használja. Hát annyi pénzért már kb bármilyen anomália idegesítene az biztos...
-
Dexter68
addikt
Nálam Exhange IMAP fiók is hozzá van adva a Gmailhez, értesít is, meg a led is villog, viszont emlékszem, hogy bonyibb volt belőni, mint az előző telefonon. Külön kellett az értesítést beállítani app szinten, majd utána fiókonként. (4 fiók van beállítva, ebből 2-nél igénylem, hogy visítson és világítson, a másik 2-t meg nézem, ha érdekel
)
-
crok
nagyúr
válasz
kanyi51 #2435 üzenetére
OK.. de milyen ROM?
Mert Xiaomi.EU-ban a Security app-ban szerintem automatizálható alapból (nem? Upo?) ha nem akkor automatizálóval mint pl. MacroDroid vagy Tasker (root terhe mellett) biztosan megoldható (a MacroDroid fejlesztőjének volt egy adb ötlete de nem tudom az mennyire jó neked, adb-t tcpip-re PC-vel átállítani, de az restart után visszaáll.. ja igen, ez azért kell mert 3rd party app root nélkül nem piszkálhatja se a repülő módot). Vagy a Security app-ban van időzített ki- illetve bekapcsolás
-
sike!
tag
Természetesen majd átállítom, hogy ne csak WI-FI-n érkezzenek az üzenetek. Az általad említett beállítások rendben vannak a hotmail-re vonatkozóan is (értesítésmegjelenítés, a képernyőzáron is). Furcsa, hogy a gmail-re rögtön jelez, a hotmail-re meg a beállított 15 perces szinkronizálási időintervallum letelte után sem.
-
kanyi51
senior tag
Sziasztok, Crok mester!!! Valaki!
a RepülőgépMod-ot szeretném minden nap este 22- kor Automatikusan bekapcsolni, és reggel 7- kor kikapcsoni. Bármi, akár külsö App is megfelelne. Köszi a segitséget -
crok
nagyúr
Nem tudom melyik apphoz adtad hozzá a hotmail fiókot de első körben annak az appnak az értesítési csatornáit megnézném hogy nincs-e letiltva. Aztán ha egyáltalán nem frissít csak ha belépsz az már más tészta egyébként, akkor a szinkronizálást is megnézném abban az appban amit nem említettél hogy mi is
(GMail-hez is lehet hozzáadni Hotmail-t de akorr milyen email app?). Aztán az automatikus indítás jog meg van-e adva, MIUI kanossza, ésatöbbi.
-
sike!
tag
Probléma: a telefonon beállítottam két e-mail fiókot: egy gmail és egy hotmail. A probléma a hotmail-el van, nem érkezik értesítés ha levelet kapok, hiába van az értesítésmegjelenítés bekapcsolva (a képernyőzáron is). Annyit még hozzá kell tennem, hogy a hotmail IMAP-al lett létrehozva, hogy minden mappa tartalma megjelenjen. Amennyiben "belépek" a levelekbe, természetesen jönnek az új mail-ek. De miért nem jelez a telefon csak a gmail-re érkezett levelek esetén?
-
crok
nagyúr
válasz
Dexter68 #2429 üzenetére
Az már nagyon régen volt
ügyesen azért 99% átverhető.
-
Dexter68
addikt
A mi backuppal nincs tapasztalatom, a google cucca szerintem nem rossz... legalábbis keveset kell melózni utána. A Swift root nélkül is dolgozik?
Amúgy megvan a kis mocsok:
10-01 02:02:50.571 1000 1824 13564 D BackupManagerService: Killing agent host process. app.processName:dk.nicolai.buch.andersen.ns uid:10285
10-01 02:02:50.575 1000 1824 5612 D ActivityManager: report kill process: killerPid is:22248, killedPid is:22248 -
crok
nagyúr
válasz
Dexter68 #2425 üzenetére
Egyik ROM-ról a másikra átállásra már ott van a Migrate, rendes backup-ra ott van a Swift backup (a TiBu régen nem volt már frissítve sajnos (2019 November 24) és híre-hamva nincs hogy dolgoznak valamint.. split apk-val nem is tud mit kezdeni.. a MiBackup meg Marshmallow óta nem sokat ér, de a Google sajátja se - na de majd R és utána kicsit jobb lesz/lehet).
-
Dexter68
addikt
-
crok
nagyúr
-
-
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2414 üzenetére
Hol van már a T9..? : D
-
crok
nagyúr
válasz
batai15 #2412 üzenetére
De, szoktam, de nem ajánlok ki olyat ami itt a felhasználók hőbörgését válthatja ki mert miután én azt mondtam hogy nekem jó volt de másnál meg nemelégstabil, nemelégjólmegy, nemelégmegbízhatóacsapatmögötte, pontnemmegyveleazXalkalmazás pl. az elég haklis AA-t nem tudom tesztelni mert max. édesapám céges kocsijában van azt meg max. hetente/kéthetente érhetném el (ugyan egy város de nem egyszerű kisgyerekkel tervezni) meg nekem sok idő az oda-vissza állás és inkább akkor kezdek bele ha úgy érzem van értelme. Ezzel a hozzáállással viszem a Mido-t, és vagy 2..3 lyukra futás volt ~3.5 év alatt ami nekem jó stat.
-
-
Edison777
csendes tag
Frissítettem 11.0.6ra de a korábbi bugok ugyanúgy megvannak. Android auto nem megy Ford mondeoban, csak ki be kapcsol a kijelző. Lila köd raw fotóval, képernyő felvillanás appból való kilépéskor. Ez nagyon úgy tűnik, hogy félkész készülék. Sajnos. Tudom hogy 100 alatt, de ezek a hibák a céges p9 liteban sincsenek jelen. Nem is tudom, hogy a szerviz mit tud ezekkel a hibákkal kezdeni. De majd kiderül.
-
batai15
félisten
Tegnap le töltötte nekem is az említett updatet.
Mondom ma fel kéne rakni, már sehol sem találom, update app is csak a jelenlegi 0.4 végűt találja. -
-
chesterboy
tag
válasz
fireman123 #2398 üzenetére
Nekem zöld van, még nem jött elő a porosodás, jellemzően zsebbe hordom.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. VolTE-t hogy tudom bekapcsolni?
Vodánál vagyok,de VIP csomagos,és nem tudom hogy van-e lehetőség ilyenre. De szeretnék utána nézni.
Köszönöm a segítséget!! -
laracroft
senior tag
Ismerősöm is használja a telót telenor kártyával. Az a hibajelenség hogy néha úgy hallom őt mintha robot hangja lenne. Nagyon nehezen érteni. Ez egy újra indítással megoldódik. Aztán egy idő múlva megint elkezdi.
Én Telekomosként ezt nem tapasztalom.
Más telenoros fórumtárs nem tapasztalt hasonlót? Ha igen mi volt a megoldás?
Volte nem aktív sim csere még nem volt.
Köszi 😉 -
kanyi51
senior tag
aprokaroka87 : DE
Sziasztok.
Ha valaki használja a Xiaomi EU romot ezen a telon, megnézné nekem hogy az Akkumulátor használat környékén "Automatikus feladatok" címmel menü pont van e? Itt most a EUXM 11.0.4.0 Miui Globálon (gyári, nem mokolt)nem találok ilyen menüt.
Igaziból a RepülőgépMod-ot szeretném minden nap este 22- kor Automatikusan bekapcsolni, és reggel 7- kor kikapcsolni. Ha van 5letetek kérem. Bármi, akár külső App is megfelelne. Köszi mindenkinek -
R3nts
senior tag
válasz
fireman123 #2398 üzenetére
Szia!Nekem 2 hónapja vásárolt,"szürke" (Interstellar Grey)11.0.6.0 QJZEUXM,és lekopogom,híre-hamva sincs az emlitett jelenségnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest