- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
-
PROHARDVER!
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
crok
nagyúr
válasz Luck Dragon #697 üzenetére
Flottul, most voltam Waze / Sygic-al hétvégén erre-arra (Debrecen-Páty-Debrecen, egy apró gltch se volt), egyébként Life360-at használ a család és flottul és baromigyorsan talál pontos helyadatot.
-
Srácok, nálatok hogy szuperál a navigáció?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
batai15
félisten
Reggelre telenoros hálózaton meg jelent nekem a volte icon.
-
Anonymus23
veterán
-
Croft-21
őstag
Az FM rádiót csak fülhallgatóval lehet hallgatni? Próbáltam keresni adókat de nem talált.
-
crok
nagyúr
Juteszembe, megtaláltam a videot a Joyeuse szétszedéséről, az NFC helye a 22. másodpercnél van mutatva (a kameránál, jól emlékeztem).
-
zsid
senior tag
Sziasztok!
Nem olvastam végig a topikot csak a keresővel próbálkoztam, de az nem segített - szóval ha volt már akkor előre is bocs.
Valaki tudna futtatni egy Camera2 Probe-ot? Kíváncsi lennék, hogy a "Hardware Support Level" ennél is LEVEL_3 -as szintű, mint a 9s-nél. Szemezek a telefonnal és ha ennél is megvan az L3 akkor inkább a Pro-t választanám.
Előre is köszi
<tRucKdriFteR>
-
crok
nagyúr
Dobsz egy bugreport-ot? Nálam 35% ment le utolsó töltés óta (65%-on van most) és light használat mellett 49 órája vettem le a töltőről.. a képernyőidő meg 3 óra. Csilliószor leírtam már, hogy önmagában a SoT NEM mérvadó, mert ismerni kell a hátteret (mi futott még, nyilván nem mindegy, hogy valaki órákig CoD-ozik / PUBG-t játszik / Youtube-ot néz (az se mindegy nyilván, hogy milyen felbontásban) vagy Via-ban olvas cikkeket mert baromira nem ugyanaz a terhelés meg nem ugyanaz a CPU frekvencia és nagyon nem ugyanaz a fogyasztás lesz a stat vége, meg hogy mi akadt be.. mi nem enged doze módba menni.. már megint..).
-
fradi81
veterán
válasz Winnie The P #678 üzenetére
Negatív tapasztalat nem sok van szerintem ezekkel a webáruházakkal, a kérdés ezeknél ugye a gariztatás de arról se olvastam sokat xiaomi telók topicjaiban. Az előző topicban többen is rendeltek telefoncenterből szóval szerintem az okés, én az i-shopból szoktam, eddig nálam az is.
moto g72, Ninebot d28e
-
-
batai15
félisten
Én nem tudom amúgy nálam srácok mi a csöcsöm van de most meg a Facebook az első fogyasztó ....
Most úgy néz ki a facebook akadt be ....
Meg evett majd 2000miliampert ...
1h40p sot ....
Komolyan tele van a tököm hogy 2 naponta be akad valami és inditgassam újra a telefont ...
Néztem párhuzamosan térerő teszteket Vodafone Telenor hálózaton ,nem sokkal rosszabb a telenorom..
Szóval erre sem lehet fogni.
Komolyan vicc. Néha brutálisan bírja néha meg mint valami Galaxy s8, több a nyűg mintha custom romon lennék... Azokkal az első 2 hónapig gond nincs..
Tényleg kéne egy fr ,de mivel egyéb gondokat nem észlek szerintem nem oldja meg.
Meg várom a miui 12 hátha meg oldja,ha nem xiaomi eu vagy eladom a fenébe.
Sose volt ilyen jellegű gondom , és nem is kívánok szívni vele.
Ez a miui nem szeret[ Szerkesztve ]
-
Croft-21
őstag
válasz Winnie The P #672 üzenetére
Turbadot szokták itt a többiek ajánlani, én személy szerint a Telenornál vettem két év hűséggel, így olcsóbb volt mintha megvettem volna egy webshopban.
-
Winnie The P
őstag
#672-re valaki?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Anonymus23
veterán
De ezt minden router tudja, mármint, hogy fix IP-t osszon a "megszokott" eszközöknek, és legyen lehetőség csatlakozni, ha valakinek megadod az elérést, de nem akarsz neki fix IP-vel kínlódni, és nem lesznek átfedésben, azaz nem lesz IP cím ütközés.
Pusztán annyit kell csinálni, hogy a DHCP beállításoknál meg kell adni, hogy mely IP cím tartományban oszthat. Pl ha beállítod neki, hogy 192.168.0.100 -tól 192.168.0.150-ig osszon IP-t, akkor a random emberek, akiknek meg van adva a jelszó, azok innen kapnak IP-t, míg te a 192.168.0.1-től 99-ig tudsz fix IP-ket osztani (MAC cím alapján) az ismert eszközöknek.;) - The Power of the Light Side
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Sajna úgy néz ki, hogy elhalálozott az Mi 9 lite-om, és ezt a telót néztem ki helyette. Kérdésem lenne, hogy honnan érdemes venni 64/6-os verziót? Illetve még annyi, hogy a Telefoncenter mennyire ajánlott hely? Köszönöm!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
MPisti76
friss újonc
Sziasztok!Hìvásnál csak kihangosítással lehet hallani a hívott felet.Ùj Redmi note9 pro készülékem van.Aki tud valami okosat segítsen!Elöre is köszönöm!
-
vilga
tag
válasz AttilaMvh #667 üzenetére
Nem vagyok értőbb e téren mint egy 1.0-ás user: Valójában a lényeget jól leírtad, ez a legfőbb oka, illetve még egy: pl.: célzottan egy kliensre NFS megosztást állítok be akkor a random ip kiosztás nem jó.
Egy apró kiegészítés: kikapcsolt DHCP szerver esetén mindkét oldalt fixre kell konfigolni.
De ez itt erősen off, be is fejezem. -
AttilaMvh
tag
Gondolom arra, hogy van mondjuk 5 eszközöd otthon, kiosztod nekik a fix Ip címeket, Dhcp-t kikapcsolod, azzal semmi egyéb eszközzel nem áll szóba a router, nem csatlakozik rád a szomszéd, a hekker, a gyermekeid haverjai, stb. Sávszélességet korlátozhatsz, vagy egyéb restrikciókat tehetsz IP címre. Mondjuk ez utóbbiak másként is megoldhatók, mac címre is lehet szűrni, meg szülői felügyelet is létezik a legtöbb ruteren. De kérdezd meg vilga társunkat is, hogy ő miért szeretné fix ipvel használni az eszközeit?
Annyi, hogy ő a telefon wifi beállításán módosítana, én meg a router beállításáról írtam.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Üvegfólia és kameravédő, utóbbit feltettem passzol, előbbi mérete függőlegesen mint a gyárié, vízszintesen fél mm-el kisebb, szóval ez is jó lesz. protector, TG
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
birooo
tag
Sziasztok.
Van érezhető különbség a 9s és pro kamerái között? Megyeri a plusz költséget?
-
crok
nagyúr
válasz Viktor0610 #661 üzenetére
Ja, hát nincs itt kérdés, kérem, !(intuitív)
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
Simán árírtam most az otthoni SSID-mhoz az IP-t statikra (IP/Subnet/DefGW/DNS/nem állítottam random MAC-re), mindennel, rámentettem, elmentette, Wifi többször ki-bekapcs is megvolt, töröltem az SSID-t és hozzáadtam már alapból statik-al is, mindkettő simán működik (V11.0.4.0.QJZEUXM).
Átírtam amit akartam, lementem a legaljára, Modify network gomb, felugrik az SSID jelszó ablak, ott (unchanged) van aztán Save gomb majd jobb felső sarok pipa.
-
vilga
tag
válasz AttilaMvh #655 üzenetére
Nos pontosan így van a routeren /asus ac58/ nálam is: mac szertinti fix ip a klienseknek, csak még a dhcp is ki van kapcsolva, és működik, ha minden eszközömön /pc, mediajátékosok, telók, /fixen meg van adva a hálózati paraméter: / átjáró, dns/
Csak a xiaomi pro9 nem hajlandó erre.
Nem okoz nagy gondot egyébként, mert visszakapcsolom a dhcp-t és ok, csak az eddigi telók a családban mind tudják a statikot. -
AttilaMvh
tag
Én a routeren állítanék be statikus ip címet a telefon mac-jére, a dhcp szerver által kiosztott ip tartományon kívül, de ugyanabban az alhálóban. Pl a router 192.168.0.1, dhcp kiosztásra beállítasz 192.168.0.5-192.168.0.100, a telefom mac címéhez pedig statikusan hozzárendeled az 192.168.0.2 ip címet. A példából a számokat átírod ahogy te szeretnéd. A routertől függ, hogy milyen menüpontok alatt találod a beállításokat. Nálam Asus n18u van, ott bejelentkezel adminnal, LAN->DHCP Server->range, mac-re static ip.
Nálam a telefonon nem is tudok ip-t állítani, csak kiírja az információt.[ Szerkesztve ]
-
vilga
tag
Statikus hálózati beállításokat szeretnék /mac szerinti f ixp/ de hiába nyomok a mentésre miután megadom az értékeket, nem tárolja el! Vagyis Dhcp nélkül nem csatlakozik a hálózatra. Van erre megoldás? vagy legalább tapasztalat?
-
batai15
félisten
válasz chesterboy #651 üzenetére
nagyon early még ezek is.Egyik nálam kifagy,(arnova) másik szinhelyessége messze áll a jótól. Mivel a note vonal 5 óta mondhatni mainstream vonal a gcam portolók körében szerintem nem kell sokat várni egy jól működőre.
-
chesterboy
aktív tag
Próbáljátok meg ezt a gcamot [link]
-
MODERÁTOR
-
vipviform
senior tag
válasz Viktor0610 #77 üzenetére
Tegnap kérdeztem rá, és csak második SIM független, az elsőt a hűségidő letelte után függetlenítik.
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
buca84
őstag
Aki teljes méretű védőüveget keres a telefonra, annak ezt tudom ajánlani: Mocolo
Idehaza is leget kapni vagy ali. -
őstag
Valam jó kamera appot nem tudvalaki. ? A gyárinak nem a legjobbak a képei
-
Ricardo
titán
válasz Viktor0610 #636 üzenetére
Nálam abból adódott a keveredés, hogy vásárláskor rajta lévő 01-es OTA-n frissült 02-re. Aztán idővel elkezdték itt emlegetni a 04-et, de nekem még a 03-sem jött. Aztán többen írták , hogy kézi frissítésel kell a 03-at feltenni, aztán OTA-n jönni fog a 04. Nem jött. Ez volt ami nálam kis félreértést okozott. Nem értettem az okát. Valószínűleg azért, mert eddig mindig szerencsém volt, és amikor valaki beírta, hogy van frissítés, elég volt rábökni a menüben, és már dobta is fel. Most nem kerültem bele az első körbe. Miután ez letisztult bennem (ezúton is köszönet crok fórumtársnak a magyarázatért) ,ment a 04 (aminek a linkjéért szintén köszönet) is fel kézzel.
-
MODERÁTOR
-
Dévidzon
tag
Azért érdekes, én már hetek óta a 0.4-en vagyok.
-
crok
nagyúr
Az oka az, hogy az OTA szerveren a te serial-od még nincs feloldva. Ez ennyi, így működött eddig is minden Xiaomi-nál, sose ment ki egyben mindenkinek egy ROM se. Ha meg akarod várni akkor megvárod mire vagy engedélyezik a serial range-et amibe beleesik a tied is vagy engedélyezik a teljes "populációra" és kikerült a link a letöltőoldalra is - de ugyanazt a bigota.d.miui.com linket kapja meg majd mindenki a végén. De ha ki akarod várni az se gond természetesen, ízlés dolga, én csak azt nem értem minek feltenni a 11.0.3.0-t kézzel és várni a jószerencsét OTA-n ha eleve van bigOTA link a 11.0.4.0-ra. Nekem mindegy, csak ha nincs rá igény akkor nem teszem át ide a linket mert felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
crok
nagyúr
Mostmár csak megkérdezem: mi a gond azzal, ha nem OTA-val jön le ugyanaz a file hanem kézzel töltitek le és frissítitek?
-
Ricardo
titán
-
őstag
-
Bertiee
senior tag
-
AKs
tag
A hiba nem a feleségedben van, hanem a Xiaomi-ban (a hiba sosem a feleségben van).
Több készüléktípusra jellemző ez a hiba.
A legegyszerűbb tényleg az, ha megjön a csengetési visszhang,
megnyomja a Ki/Be kapcsolót. Ez lezárja a képernyőt, utána akár dobálhatja is,
sötét marad, nem tud semmilyen ikont aktiválni, a hívás végéig.
Sajnos ezt a triviális dolgot (ti. proximity sensor) nem sikerült megugraniuk."There must be some kind of way out of here..."
-
batai15
félisten
válasz Anonymus23 #598 üzenetére
Hát mondjuk ez elég sovány.....
Nekem jelenleg 12% 6 óra sot ,full 4g kapcsolat és majd 3 óra cod mobile volt benne. -
Ricardo
titán
" A legfrissebb a 11.0.4.0-verzió. Előbb felraktam manuálisan a 11.0.3.0-verziót, majd OTA jött a 4-verzió."
Én is így jártam el, ( felraktam manuálisan a 11.0.3.0-verziót) de nnekem nem jött a 4-es verzió. ha a legújabb frissítő csomagot akarom letölteni (jobb felül három pöttyös menüből) a fent említett feliratot kapom.