Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tlala

addikt

válasz duo #8256 üzenetére

Válaszoltam is.
    De leírom ide publikusan is, mi most szerintem a mostanság legegyszerűbb megoldás ilyen esetekre, az újoncoknak hasznos lehet.

A megoldás:
    - ZCX TWRP recovery gyorstelepítés,
    - bármilyen recovery ROM (.zip végű) telepítése TWRP alól.

Részletesebben:
    1. Töltsd le a ZCX recovery flashelhető verzióját innen, bontsd ki egy törzsközeli könyvtárba, és flasheld a telefonba MiFlash segítségével, mintha egy ROM-ot telepítenél - kb. 12 másodperces művelet, amíg végigfut. (Tök mindegy, hogy mit pöttyintesz be jobbra lent, nem fog semmit törölni úgysem.)
    2. Fontos, hogy a telepítés végén húzd le a telefont, de ne indítsd újra, hanem a hangerő FEL + Power gombokat hosszan nyomva lépj be a TWRP-be. A "Beállítások" menüben (Földgömbön) állítsd át magyar nyelvre (ha véletlenül kínai nyelven indul, nézd meg ezen a linken a képet a menüpont azonosításához). A "Csatolás" menüben jelölj be mindent, hogy újraindításnál ne vesszen el a TWRP.
    Lépj a "Haladó" menübe, és a SuperSU-ra kattintva végezd el a rootolást is.
    3. Fontold meg, hogy ha már úgyis a TWRP-ben vagy, készítsd egy teljes mentést (memóriakártyára a legjobb) a jelenlegi, még érintetlen, ezért tökéletesen helyreállítható rendszeredről. (A telepített TWRP nem bánt semmit.)
    4. Most már a friss TWRP-d alól telepíthetsz bármilyen új ROM-ot, custom kernelt, stb. a "Telepítés" menüből.

+1
    Mindenkinek ajánlom, aki még nem telepítette, hogy tegyen egy próbát a tisztított Multi Miui ROM-mal is, szerintem jó alternatíva. Persze válasszon mindenki saját ízlése szerint.

Új hozzászólás Aktív témák