- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- DLNA
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmslevi
tag
válasz
pitju76 #7986 üzenetére
Egyszer jó, egyszer rossz. Most vidéken pontos, talál GPS-t, és az iránytű is jó. Tegnap a fővárosban az iránytű 90-180°-os eltéréseket produkált (gyári appal is), GPS-t meg sehogyan sem talált, újraindítások után sem. Ha továbbra is ezt csinálja, elgondolkozok egy Note 4 B20-ason, ha az megoldás lenne.
-
battag
aktív tag
-
Carline
őstag
Ez az új stable csak OTA van? Nem láttam sem recovery sem fastboot imageként.
-
forgonati
őstag
Sziasztok. Nem tudom valaki találkozott-e már olyannal hogy az óra widget rosszul írja ki az ébreszts idejét. Nova Launchert használok, és az óra widget amit évek óta használok (Xperia Widget) össze-vissza írja ki az ébresztési időt. Pl. ha a gyári órán beállítom reggel 6-ra, akkor a widgeten 8:15-öt ír.
Letöltöttem a Google óra applikációját amit eddig minden telefonomon használtam, és kiraktam annak a widgetjét. Beállítottam az ébresztést (a google órán, nem a gyárin) és a saját widgetje is össze-vissza írja ki az ébresztést. És ami a legjobb, nem is ébresztett ma reggel. Olvastam itt ilyen anomáliákról az ébresztés körül, van erre valami megoldás? 8.1 Global volt eddig rajta, ma telepítettem a legfrissebb 8.2.1.0-t de azzal is szarozik... -
Hapi18
tag
Nekem most olyan bugom volt, hogy kihúztam a fülest a telefonból de még azt hitte be van dugva, ha meg bedugtam akkor azt hitte hogy nincs bedugva, szóval pont megfodult az "érzékelés". Újra indítottam semmi, össze vissza ki-be dugdostam és egyszer csak jó lett. Erre van valami megoldás? Én napi szinten használom zenelejátszásra a telefont, nem fér bele ilyen probléma!
-
grafnet
veterán
válasz
drewcsalad #7981 üzenetére
Root: az attól függ, mire akarod, akarja a csemete használni.
Szerintem nektek elég lenne a TWRP, s az EU / Multi ROM. Abban nincs semmi sallang.
Egyébként ha fent van a TWRP, akkor 2 katt és már meg is van a root. -
grafnet
veterán
válasz
drewcsalad #7979 üzenetére
Ez akkor csak Kate!
Üdv a Klubban!
Majd a mindennapos használatról később írhatnál pár sort. -
baitsee23
őstag
válasz
drewcsalad #7976 üzenetére
Akkor létezik 2/16GB verzió!!!
-
beg
veterán
válasz
drewcsalad #7974 üzenetére
Egy ilyet keress: [link]
-
baitsee23
őstag
válasz
drewcsalad #7974 üzenetére
A Beállítás/A telefonról mennyi RAM-ot ír?
-
beg
veterán
válasz
drewcsalad #7972 üzenetére
Eszköz neve: Kate?
-
bigrob
őstag
Új update nálam is megkavarta a dolgokat...
OTA update, kiírja hogy valami gebasz van, újrahúzza az agyát.
Ez szép és jó, de nem fogadja el a mi fiók egyik jelszavát sem és jelszó resetre meg nem küldi ki az sms-t vagy nem is tudok a készüléken kilépni a setupból....Bármi ötlet?Lehagytam 1 karaktert...
-
Madw
csendes tag
válasz
Marcipanos #7965 üzenetére
Nekem oda volt írva fölé egy email cím.
Gyanítom itt az MI account jelszavát kéri. Ha nincs, nem vesztesz semmit szerintem, ha csinálsz egyet.
Elég sok próbálkozást enged, 20-25-öt biztosan. -
Madw
csendes tag
No. Nálam megoldódott.
Figyeljetek arra, hogy rosszul számolja, a hátralévő próbálkozások számát. Amikor kettőt írt ki, nekem már nulla volt hátra. Újraindult, zúzta a telefont. Most van egy tök üres, ám roppant friss cuccom.
Először megváltoztattam az MI account email címét arra, amit kiírt az elején, hogy ahhoz kéri a jelszavat.
Ezzel nem nyertem hangszórót.
Ezután jött volna a leválasztás, de előbb még visszaraktam a másik kártyát (amin a net van), hátha tényleg nem csatlakozik wifire és nem tudja ellenőrizni a jelszavat. Na ekkor írta ki, hogy 2 próbálkozás van hátra. Beírtam, újraindult és zúzta a telót.
Ez van.Az MI egy februári elejei mentést visszaállít éppen, de az azóta háttértárra készült képek elvesztek. Pótolhatatlan. Szívás.
Mindez nincs, ha a Xiaomi megcsinálja a nyomoronc MI Suite-ját, hogy menjen az új MIUIval.
....illetve ha nem vagyok kényelmes és lehalászgatom a képeket manuálisan.Ez a jelszavas dolog meg mi lehetett, gőzöm sincs.
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget! Talány, hogy mi volt ez.
-
grafnet
veterán
Ha hozzá van kapcsolva a teló a fiókhoz, s valamit babrálsz a rendszerben és ki vagy lépve a fiókból, azt idegen beavatkozásnak tekinti, s jönnek az okos kérdések a felhőtől, a jelszó kérések...
Nem tudom, hogy mi a teljes igazság, de majd felhomályosítanak a többiek engem is.
PC-n le tudod választani sztem. -
tlala
addikt
Na, ez volt a nagy hiba.
Egyfelől a Miui felhő hamar megtelik, mert a fotóktól kezdve minden sz@art feltölt oda (időnként erőszakosan visszaállítja a szinkronizálást, még akkor is, ha kikapcsolod), másfelől a Miui fiók elég megbízhatatlan dolog, borzasztó sok náluk a szerver bénázás.
A google tárhely viszont sokkal nagyobb és megbízhatóbb.Nálad a megoldás az lesz, hogy egyáltalán be tudj lépni a telefonodba, hogy felteszel egy ROM-ot a MiFlash-hel, és a képeid stb. megmaradnak, de a névjegyek nem. Azokat talán vissza tudod szerezni, ha be tudsz majd lépni a nyomorult MiCloudba.
De lehet, hogy egyszerűen nincs net az induláskor a Mi fiókhoz tartozó kártyával, és ez a baj.
-
Madw
csendes tag
válasz
grafnet #7955 üzenetére
Ilyenkor még PC-n nem jelenik meg a telefon, ha arra gondolsz.
Ha a felhőre, akkor oda meg nem szinkronizál már minimum egy hónapja, mert megtelt a tárhely. Volt valami ideiglenes emelés, ahol megemelték a tár méretét. Aztán meg visszaállt free verzóra és most 6Gb van fenn a az engedélyezett 5Gb helyett.
Jó kis 22-es csapdája. -
Madw
csendes tag
válasz
grafnet #7950 üzenetére
Egy próbát megérhet, köszönöm. Picit várok még, hátha jön még ötlet.
Én sem szeretem az MI fiókot, de amikor a Hongmi1-et vettem, akkor létrehoztam (kezdeti lelkesedés). Mindent jól felszinkronizált két év alatt. Aztán mikor telefoncsere lett, kiderült, hogy a PC suite nem megy az új MIUIval, tehát csak a felhőre hagyatkozhatok adatvisszállításban és ezt a telefont is be kellett regelni, hogy visszajöjjön a címjegyzék meg a többi dolog. -
Madw
csendes tag
Sziasztok. Szívás van.
Én is felfrissítettem de jelszavat kér. Amit természetesen nem tudok.
Egy olyan email címet ír ki a telefon, amit ugyan használok, de csak csak annak az accountnak mailjeit olvasom a telefonon, az az asztali géphez tartozó mail cím. Azt sem tudom honnan szedte ezt a címet.
Ezutóbbi az MI accounthoz sincs beregelve, sőt a google play-en is azt a másikat használom, amit at MI accounthoz is hozzárendeltem. Honnan szedhette ezt a másikat, aminek nincs köze se a Google-hoz, se az MI fiókhoz?Az MI account jelszavát is próbáltam, sőt újat is kértem (a kártyát beraktam a régi telefonba, oda jött a visszaigazoló sms). Az ahhoz tartozó mail cím jelszavát is próbáltam, sőt a kiírt mail cím jelszavát is (biztosan jók). Azt sem fogadja el.
Ami érdekesség, hogy írogatta, hogy nincs aktiválva a SIM kártya. De ezt már a régi telefonon, a Hongmi1-en is csinálta. Az UPC-s kártyán jön a net, ezutóbbit nem tudta beregelni, mert nem tud sms-t fogadni, ez netes kártya csak. A Tmobil-os kártya elvileg beregelve. 100% trusted-et ír az account. Nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, csak megemlítem.
A telefon Aliexpresses (a hivatalos xiaomi eladótól), nem rootolt (a novemberi nagy akciókor rendeltem). Az összefoglalóban említett "Legfrissebb.stable V8.1.1.0."-at telepítettem a telefonra anno, mikor megjött a telefon.
Most felajánlotta, hogy frissülne és megengedtem neki. Nem kellett volna? Ezt így nem lehet frissíteni?
Még négy próbálkozásom van a jelszóval. Ha nem sikerül, akkor a (beépített) háttértárról is törli az adatokat? Igazából csak a képeim kellenének. Azokat már nem szinkronizálta régen, mert megtelt az MI tárhely.Az MI Pc suite meg nem megy az új MIUI-val és nem tudtam lementegetni semmit. Ez most meg is bosszulta magát. Mit tudok tenni?
Az megoldás lehet, hogy a kiírt mailcímmel regelek egy új MI accountot ugyanezzel a telefonszámmal? Ezesetben mi történik a felhőben lévő dolgaimmal. Ez működőképes lehet? Vagy változtassam meg az MI fiókban lévő címet arra, amit kiír?
Nincs túl sok lehetőségem próbálkozni a jelszóval (még négy), gondoltam akkor kérdezek..... -
Headbang
aktív tag
Sziasztok
Global stabilhoz jött ota-n azaz frissítő appon keresztül
Eddig hibát nem tapasztaltam, bár csak pár órája nyomkodom. Lehet csak bekèpzelem, de mintha egy fokkal jobb lenne a redszer sebessèg, optimalizáció. A gyári távirányító appot kicsit felturbózták. Helyes minta esetèn nem rezzen az újjlenyomat olvasós feloldás, csak ha sikertelen. A sot nem hinnèm hogy romlott volna, nem merül gyorsabban. A kèszenlèti állapot merülèsèről nem tudok nyilatkozni mèg. Egyenlőre ennyit vettem èszre. -
válasz
Headbang #7937 üzenetére
Nekem is letölthető
De egyenlőre kivárok a mostanival elégedett vagyok
Írhatnál majd tapasztalatot főleg az üzemidő érdekel remélem az nem romlik a 8.1.3.0.-hoz képestBaitsee23: van egy kék nyílas app frissítés a neve ha arra rányomsz fel is dobja
az 521mb-os frissítést
-
baitsee23
őstag
válasz
ToniSoprano #7940 üzenetére
A headsetes telefonálásra, tehát pont a mikrofonra...
-
baitsee23
őstag
válasz
ToniSoprano #7938 üzenetére
A headsetes bugra vagyok nagyon kíváncsi!
-
Headbang
aktív tag
Kijött a 8.2.1.0 stabil, remèlem nem bánom meg, hogy lefrissítem
.
-
grafnet
veterán
válasz
drewcsalad #7935 üzenetére
Mert csak egy kicsit kellett volna várni, olvasni, figyelni, s akkor a 3/32-t vettem volna meg. Elég sok hibája volt az RN2-nek, amit mostanra már javítottak, kiküszöböltek az utódokban.
Így, majd 2 év távlatából már nem vennék MIUI-s telefont 2GB RAM-mal. -
baitsee23
őstag
válasz
< CyberBob > #7927 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy a hívás után általában nem folytatódik a lejátszás, a rádió. A gombok nagyjából működnek.
-
grafnet
veterán
válasz
huliganboy #7928 üzenetére
Igen, én is kíváncsi vagyok.
A Global az nem azonos az Special Editionnal. De, ott van a képen hogy International version...
Bár ettől még a 2/16-ot nem vettem volna meg! Ugyanúgy szenvedni fog vele, mint az RN2-vel szenvedtünk. -
m0py
tag
Van egy nagyon idegesito dolog, amit nem nagyon ertek. Amikor hosszabb ideig nem hasznalom a telot (csak neha rapillantok az ertesitesekre), addig egyaltalan nem mutat akksi szint csokkenest, akar fel napig is ugyanaz a %. Aztan amikor elkezdek rajta aktivabban csinalni valamit, pl. jatszani. akkor hirtelen lezuhan 10-15%-ot is akar. Olyan mintha merulne normalisan, csak epp nem irja ki.
[link]
Az a hosszu egyenes az kb. tegnap ejfeltol ma delig nem piszkaltam, aztan benyomtam kicsit allitgatni, es hirtelen lezuhant 15%-ot. Es ez eddig minden romnal elofordult, MIUI, Lineage, AEX. Masnal is csinalja ezt? -
jUUh
addikt
Megérkezett ez a tok is, tökéletesen illeszkedik, stb, az ezüst színe pedig hasonló az eredetihez.
-
baitsee23
őstag
válasz
< CyberBob > #7919 üzenetére
Amíg nem javítják a - feltehetően - szoftveres bugot, adsig a telefonálás macerásabb lesz vele. Ilyenkor a telefon mikrofonja veszi át a "hatalmat". A Soundabout appal lehet valamicskét javítani a helyzeten.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Letettem a Bluetooth fülesről és inkább egy Xiaomi Hybrid Dual Drivers -ot vennék.
Ezzel is játszani kell a csatlakozó bedugásakor? Gombok, mikrofon működik rendesen?
Ugye márkán belüli mindkettő, de elég sok furcsaságot olvastam már itt. -
grafnet
veterán
válasz
drewcsalad #7916 üzenetére
Futtass Aida64-et. Lássuk az mit ír mit is vettél.
ROM: tedd fel a TWRP-t, s a Multi ROM-ot, s két perc múlva a root is meg lesz.
-
baitsee23
őstag
válasz
drewcsalad #7912 üzenetére
Az már eggyel bonyolultabb. Ahhoz javaslom az összefoglalót.
-
törölt tag
válasz
drewcsalad #7910 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy 3GB/32GB specifikációval jön ki az SE.
-
baitsee23
őstag
válasz
drewcsalad #7910 üzenetére
Leszeded innen, amelyik szimpatikusabb. Feljuttatod a terlóra, és az Updater alkalmazással (Eszközök között) felrakod.
A Stable a telódon levő frissebb változata, a Global általában hetente frissül, és BETA verzió. A Global is jó szokott lenni.
FIGYELJ, hogy a SPECIAL EDITION legyen kiválasztva, mint ahogy a linkre kattintasz!!! -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Tegnap megjött a várva várt telefon! Note 3 special edition 2GB/16GB (B20-al)
Geekbuyingról rendeltem, nincs rajta magyar nyelv! Szeretném kicserélni a romot, olyanra, amiben van magyar, stabil,lehet frissíteni és jó az akku menedzsmentje is és rootolni is szeretném!
Jelenleg ez van rajta:6.0.1 MMB29M
MIUI Global 8.0 Stable 8.0.5.0(MHRMIDG)
Le tudnátok írni pontosan a lépéseket?
Előre is köszönöm mindenkinek! -
motofi
aktív tag
válasz
Goose-T #7883 üzenetére
Pontosan erre gondoltam én is. Nillkin tokot erre én még nem láttam. Pedig jó volna mert az minőség. Ahhoz képest, hogy már idehaza vagy a szomszédban, nagyon sok helyen forgalmazzák ezt a telót. Se üveg sem tok. Csak Kína azt meg várhatjuk hetekig-hónapokig, én már Február 2 óta. Mondjuk az üveg az megérkezett...6-hét után.
-
mukurisho
tag
Nekem volt anno G2.
Azt cseréltem Oneplus One-ra, majd azt erre.Hidd el már a oneplus is nagy ugrás volt!
Ha össze kellene hasonlítanom, akkor ez a telefon egybe gyúrja az előző kettőt.
G2 akku idejét a oneplus rendszer sebességével.Egyedül az összeszerelési minőség az, ami miatt a oneplus hiányzik!
remélem tudtam segíteni!
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Van itt olyan tulaj aki LG G2 telefonról váltott .Tudna véleményt, összehasonlítást mondani? Szerintetek megéri váltani vagy használjam még a G2-öt, kinek mi a véleménye?
Köszönöm a válaszokat. -
duo
addikt
válasz
baitsee23 #7904 üzenetére
Igen ezt fogom, ha van twrp akkor ez stable fel de a data particiot hagyom hogy valahogy bootoljon fel, nem kell jól működnie de akkor mindenképpen nyomok egy szinkronizálást kézzel. És ha a névjegyek biztonságban vannak akár akkor hr, akár ujrarakom. Már ha menni fog így. Jelentkezek meg. Csak most meló.
Ha igen kikapcsolni hogy tudom? Most edl modba raktam és utána lehuztam a gépről. -
duo
addikt
válasz
baitsee23 #7898 üzenetére
nincs bizony. namost a kisméretű recober es rootot fel tudom tenni. onnan tudok hard resetet. ha a datát hagyom akkor nem száll el a telepített cucca? ráadásul azt hiszem nem szinkronitálta fel a dolgait felhóbe és akkor 300+ névjegy szevasz
illetve 30%on van az akksi kb
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest