- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Canonfan #10777 üzenetére
Ugyan nem engem szólítottál meg, de nekem is sárgult a kijelző, bevittem, 3 és fél hét után állítólag "újragélezéssel" megjavították, gyakorlatilag a kijelző panelt biztosan cserélték. Majd 3 hónappal később ismét megsárgult pontosan ott, és pontosan ugyanúgy, a már "megjavított" helyen.
Két további kollégámmal pár hét késéssel vettünk ugyanilyen telót, mindhármunknál előjött ugyanott és ugyanúgy a sárgulós hiba.
A szoftvernek persze semmi köze hozzá, de ismerve a wayteq köcsögségét én visszaraknám rá az eredetit. Az egyik kollégámnak a szintén kijelző sárgulással bevitt telót megpróbálták szarul összerakva visszaadni, majd miután reklamált, visszavették és nyomtak rá (csak úgy poénból) egy factory resetet. Mikor erre rákérdezett csak gúnyosan mosolyogtak.
Ráadásul kiköltöztek az egyébként sem belvárosi Ecseri úti metrótól egy olyan helyre, ahová értelmesen nem lehet BKV-val eljutni.
Nálam most jön majd a második kör.
Ezekre készülj fel.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest