Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Na, alig 2 hét alatt sikeresen meghalt a miband.
Akármit csinálok, nem tud csatlakozni telefonhoz, amihez eddig volt.. Bekaphatjak..
Bluetooth, telefon ki-be kapcs megvolt de semmi... -
csubuka
addikt
Sziasztok!
ha csak az ébresztés funkció érdekelne, akkor nincs olcsóbb alternatíva? *Valami no-name gagyi is jó lesz.
-
válasz
-secret- #6294 üzenetére
Elég sok embernek meg mentené a telefonját az elhagyástól, volt egy tag aki a kamionba felejtette és mire vissza ment már nem volt meg a 100ezres telefon, de ha lett volna egy ilyen kütyü a karján pl sony smartband swr10 akkor ma is meg lenne a telefonja mert ahogy ki lép a bluetooh ható távjából rezeg a kezeden. Nekem ez elég fontos szempont, mert ugye sosem lehet tudni. a gear fit is képes erre igaz csak egyet rezeg de azt észreveszem. Csak szoftver a kérdése az egész.
-
Hihetetlen hogy ennyi mindent tud, de az anti lostot nem rakták bele.
-
Sir Riccio
addikt
Láttátok, hogy van két fizetős app is a Playen a Bandhez? Mi Band Notify Pro az egyik és a Mi Band Tools a másik.
-
csasaKKP
senior tag
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Milestone2 #6287 üzenetére
Reméljük, bár nekem nem lenne szükségem ilyen funkcióra.
Épp meg akartam dicsérni a kütyüt, hogy mennyire pontosan számolja a lépéseket, buszozást nem számolja (pedig a csotrogány ikarusz még a sz*rt is kirázza belőlem), erre a moziban miközben hamiztam a pattogatott kukoricát, jelzi, hogy elértem a napi célom.
(menjetek Minyonokat nézni
)
-
petho0506
tag
Alkalmazások értesítését szeretném beállítani egy Huawei p8 Lite telefonon, amin 5.0 Lollipop van. Azt írja nincs aktiválva a hozzáférés az alkalmazáshoz. Visszább olvasva írták hogy, a Settings > Sound & notification menüben, de nekem olyan nincs.Ha belemegyek a beállítás-biztonság-alkalmazások hozzáféréssel menübe ott csak Bluetooth-megosztás ki be kapcsolás szerepel.
-
randras
veterán
Sziasztok,
nekem is van egy ilyenem, csak eddig nem írtam.
Párosításkor kiírt valami olyat, hogy érintsem meg, vagy mi... Ezek szerint ebben van valami ilyesmi érzékelő is? Nem lehet vele megoldani a telefonon épp lejátszott zene szüneteltetését/folytatását?
-
ThorsHUN
őstag
Nekem eddig a notification azt csinalta, hogy az elso ertesites (pl hangouts) csak rezges formajaban erkezett, ha jot meg egy uzenet akkor felvillant a megadott (zold) szinnel a led is.
A mai frissitessel mar felvillannak a ledek elsore is, de most meg a kozepso led vilagit keken es rezeg ezerrel... azt nemtom mi ez es miert csinalja. van vmi leiras mit jelent ez? -
-
moordavid
aktív tag
Lehet, hogy vízálló, de nem biztos, hogy balatonálló is... Két nap strandolás után se kép se hang. 70%-o volt mielőtt leértem volna partra, nem hinném, hogy ilyen gyorsan lemerült volna. Most reádugtam a töltőjére de semmi. Nem villog, nem világít. Rajta hagyom holnapig hátha. Ha meg nem akkor mi legyen? Kuka?
-
értesítés beállításban "without delay" (magyar appban: Értesítés késleltetés nélkül) pipa, és gyakorlatilag azonnal rezeg
ugyanitt állítható a tól-ig nem kérsz értesítést, az alvásodhoz nem tudja kapcsolni
az értesítős appban minden alkalmazáshoz külön tudod ezeket állítani, hogy legyen-e késleltetés, és melyik appra legyen "időkorlát"..
-
havri1
félisten
Van arra lehetőség, hogy a hívás, és egyéb programok értesítései ne 3-5-10 mp múlva rezegjenek a karkötőn, hanem gyakorlatilag azonnal?
Képes észlelni, ha lefekszem, akkor nem küld rezgést email stb érkezésekor, vagy csak időbeállításon múlik? Mert valahol láttam, hoyg nem kérek értesítést tól-ig.
Jó lenne, ha felsimerné, hogy alszom, nem kell rezegnie csak ébresztéskor -
eszlenyek
tag
válasz
Arolotifar #6247 üzenetére
Nekem is ezt játszotta már a második töltés után is, hogy nem akar feltölteni 84% fölé, hasonlóan drasztikusan merül 59% 13 nap alatt (bár a 30 nap így is meg lesz).
Te mikor és honnan rendelted a kütyüt? -
atees
őstag
válasz
Milestone2 #6250 üzenetére
Szoasztok!
Rendeltem egy vidonn x6-ot. Ma jött meg, használam egy pár napot és leírom milyen.
Első benyomás nagyon tetszik a kijelző miatt. -
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
Ma jött meg a feleségemnek rendelt Miband.
Próbálok regisztrálni a Xiaomi weboldalon, de mindig ezt kapom:"The email address you entered is incorrect"
Mi lehet ez szerintetek? A normál gmail-es címet akarom regisztrálni, de nem engedni
-
Pusi, cibere, várjatok türelemmel. Ha 40 nap után nincs kézben, akkor kérdezzetek majd rá a postázós topikban.
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok! Gearbestrol rendeltem az aktivitas merot,amit junius 18. an adtak fel. Mai napig semmi ...
Meddig varjak mikor kezdjek el aggodni ??? Egyebkent Nemetorszagban elek,ide is rendeltem. Hat nem kuldik gyorsabban,pedig azt hittem... -
MartOOn
addikt
válasz
papeti01 #6254 üzenetére
nekem s5-on ugy mukodik hogy ha en zarom le a kijelzot gombbal vagy dupla koppal akkor keri a feloldo kodot a telo amikor nyitom a kejelzot de ha magatol zarodott le a kijelzo, letelt a beallitott ido akkor nem keri. kicsit szokni kell de szerintem nem buta megoldas. igy akkor is tudod hasznalni a kodot ha eppen veletlenul a kezeden van a miband de megsem akarod hogy szabdon maradjon a telod.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
Arra van esetleg vmi megoldás, hogy az S4-et kinyissa Lolli alatt a MI Band .
Összepárosítom, beállítom a smart lockot, stb, de mindig kéi a kódot... (app 1.5.453)Előre is köszi
-
internetezoo
senior tag
válasz
Milestone2 #6250 üzenetére
a 1.0.10.3 FW jó.
az előző 1.0.10.1 FW-vel gyorsabban merült. -
Milestone2
nagyúr
válasz
internetezoo #6249 üzenetére
Szerintem nem általános, én kifogtam egy ilyen példányt. (Ha belegondolok, hogy akkor még 8000-ért vettem és a vásárlás közben elloptak tőlem még egy tizest is, így képletesen 18 ezer "volt az ára", kicsit beleőrülök) De ez van...
-
internetezoo
senior tag
2015 január 26-án vettem ebayen. Most 9 nap után 63% az akksi töltöttsége.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Arolotifar #6247 üzenetére
Az egyedi, hogy 6 hónap után mint a szakadék esett az akkuteljesítmény.
Az első 6 hónapban összesen 4-szer töltöttem. Aztán megállt benne valami... Ez van.
Nem mindenkinek ment benne tönkre az akkumulátor.
Van akinek 9 hónapja megy gond nélkül és még mindig havonta 1x tölti... -
JasonD
aktív tag
válasz
Milestone2 #6242 üzenetére
Hogy a picsbe lehet, hogy ilyen hamar elveszti a kapacitását az akku? Ha azt vesszük az a 7 hónap 7-8 töltési periódus. Ha a telónál is így lenne, akkor egy hét után azt is lehetne eldobni.
-
Remélem az új mi banban már lesz anti lost mert akkor nem gondolkodok veszek 1 et.
Mert ezzel a Gear fittel szopok mert nincs samsung teló és sose kapcsolódik vissza magától. -
Imy
veterán
válasz
Milestone2 #6238 üzenetére
Én nem kísérletezek vele, egy TW64-et rendeltem, de az katasztrófa... Kb 2 óra múlva leraktam, és mondtam inkább Miband.
-
petipetya
nagyúr
Tegnap minden eddigi rekordom megdőlt: 19415 lépést tettem meg.
Mivel a vihar után a BKK kapitulált, a munkahelyről hazafelé vezető út 10530 lépést, 9,2 km-t és 2 óra 10 perc gyaloglást jelentett.
Az a baj, hogy ez hamar beleveszik a napi statba, mert ma például gyalog mentem volna az OBI-ba, de még mindig térdig erő víz áll az egyik megkerülhetetlen szakaszon, így buszra kell szállnom.
-
Milestone2
nagyúr
Pont most rendeltem egyet mivel a kis drága MiBand-em már csak fél napokat bír, szép lassan az örök vadászmezők felé veszi az irányt, majd ha megérkezik beszámolok. Addig is jó lesz, míg ki nem jön a MiBand2... És pont azért rendeltem hátha a MiBand pántba is jó lesz (meg azért mert most 5400.-). Majd kiderül. Mondjuk fura lesz megszokni egy új szoftvert, mert ez csak a sajátjával (maxwell.body.sensor) megy...
-
Imy
veterán
A design valamire nagyon hasonlít.
[link] De ha Miband 2 hasonló lenne, nem lenne gond.
7 napos akksi időnek én örülnék.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6206 üzenetére
Közben én már igen és még a képernyőfeloldás is működik. Ha később valaki keresi jó lehet.
Keresőszavak: k920, lenovo, vibe, z2,
-
cibere11
tag
Üdv!
Az allbuy.com oldalról rendeltem anyumnak egy mibandet.Holnap lesz 20. napja.Van tracking numer de nem ír semmit sem.7-20 napot ír.Refund hogy működik?Vagy meddig várjak?Pedig nem volt 14 dollárNincs szerencsém.
-
havri1
félisten
Megoldva, most működik az utolsó magyar, tesztelem.
-
Vagany
őstag
MiBand-MiFit appok
A "hu" , "en" értelemszerűen a nyelvet jelöli, a magyarnál az "N", az angol verzióban a "notify" jelöli az értesítéses verziót. -
havri1
félisten
Helló!
Segítenétek megfelelően beállítani a telefonom?
Látom sok verzió van mindenből, az elmúlt hsz-ek is erről szólnak, de elvesztem a verzók között.
Jelenleg a playről letölthető gyári Mi Fit van fent. FW: 1.0.10.3
Szeretném kiegészíteni notify-vel, hogy ne csak a hívásokról kapjak rezgő értesítést, hanem gyakorlatilag a lehető legtöbb dologról. Gmail, viber, hangouts lenne ez elsődleges cél.
Notify-t nézegetve, le kéne szednem a gyári alkalmazást, majd egy tweakedet fel, és úgy rá a notifyt?
Ha igen, melyik verziókat, ami tényleg jó, és esetleg magyar is? -
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Köszi a segítséget de végül sikerült megoldani gépen. -
Vagany
őstag
"igazabol Oneplus-om van, a miband tokeletesen megy vele, de osszesegeben joval tobb problemam van vele mint csajomnak a Coolpad-el."
Akkor gondold el mi lenne ha te használnád a coolpad-et, mert a felhasználási szokások sem azonosak. Amúgy OPO van itt is 1 éve használom nagy megelégedettséggel, kb fél éve egy miband-del karöltve. Az asszony viszont alcatellel és a miband-del is szenved szegény. Lehet az assznyokkal van a gond nem is az eszközökkel
, de rájuk meg nincs garancia se
.
-
kóóó
aktív tag
válasz
MartOOn #6207 üzenetére
Ha utananezel a Coolpad F1 nem egy gagyi telefon, sot nem is egy noname gyarto. Yulong, a Coolpad gyártója a 3. legnagyobb telekommunikációs cég Kínában, és a 6. a világon!
Szoval ez tenyleg csak trollkodas, igazabol Oneplus-om van, a miband tokeletesen megy vele, de osszesegeben joval tobb problemam van vele mint csajomnak a Coolpad-el.
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az van hogy ios-on használom és ott megadom a regisztrációs adatokat,
és utána amit ír kódot de utána van egy szerkeztőmező és oda fogalmam sincs hogy mit kell írni.
És ha valaki használja ioson akkor légyszíves írja mehogy oda mit írjakg! -
MartOOn
addikt
Hát ha paraszt lennék azt mondanám, vegyél telefont.
De inkább azt mondom, hogy ha sporoltal a telon akkor most légy turelmesebb. Es szinte tutira mondom, hogy nem a mi band a szuk keresztmetszet esetedben. Sosem ertettem ezeket a noname xarokat. Ha nem akarsz szazezreket kolteni telora, plane az Asszonynak
akkor nezz egy jo vasat a hasznalt piacon. Tuti jobban jarsz akarmilyen 'nevesebb' gyarto hasznalt kozepkategorias telojaval, mint ezekkel. De egy ilyen coolpad meg doooggyy meg hasonloktol nem kell sokat varni. Pont annyit tud, mint anennyibe kerul. Esetleg egy kicsivel tobbet. Pont egy hangyaf@sznyival.
Esetleg nezd meg hozza a mi band koppincsot, nem lennek meglepve ha azzal meg vigan kommunikálna. -
Sir Riccio
addikt
Használja valaki Lenovo Vibe Z2 Pro-val ?
-
Greench88
csendes tag
Nyugi, ilyenkor türelmesen újra kell kezdeni az egészet.
Nekem is tesztelte a türelmemet a kütyü anno.
Miután párosítottam a régi verzióval, feltelepítettem a legújabbat de avval nem működött együtt. Töröltem az adatokat, töröltem az alkalmazást. Újra feltettem a régit, párosítás, egy viszonylag új verzió fel...majd megint nem ment. És ezt végig eljátszotta velem addig, ameddig a legújabb verzióhoz képest kb. 2 hónapos verziót végre elfogadta.
Próbáld meg vagy ezt a türelemjátékot, amit velem játszott, vagy miután sikerült párosítani a régivel, utána a play-en találhatóval próbáld újra. Ha arra egyből átugrana, akkor utána szerintem tuti válthatnál bármilyen más nyelvű/verziójú/feltört Mi Fit-re. (Én a play-est nem próbáltam, nem tudom menni fog e). -
kóóó
aktív tag
válasz
Greench88 #6154 üzenetére
Leszedtem egy ilyen régi verziót.Nehezen de sikerült parositani, rafrissitettem a legujabb ertesitos verziot, ment is kb fel orat. Utana szetkapcsolt es mar nem tudtak kommunikalni. Ujra kellene parositani, de sajnos itt ismet megbukott, mert nem latjak egymast.
Mif@szt kezdjek mar ezzel a sz@.al?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest