Hirdetés
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Arra lennék kíváncsi mennyi a negatív rekord valakinek akkuidőben. Most nálam 8 napos 64 % os az állapot.
Szerintem nem bír ki 30 napot. Értesítés hívásra, viber és sms. -
derrik
őstag
Galaxy note 4 loli, próbálom a Smart lock funkciót beállítani, de nekem valamiért nem nyitja a telefont. Mi a helyes beállítás sorrendje, szerintem én nem csinálok valamit jól......
-
fi:zi'k
nagyúr
Nekem a 3 hónap alatt eddig egyetlen egyszer jött ki a pántból, de akkor úgy beakadtam, hogy azon csodálkozom a pánt nem szakadt el. Amúgy atom stabil.
De milyen tesi óra az, ahol ilyenek fenn maradhatnak? Nekünk anno minden ilyesmitől (ékszer, óra, stb.) meg kellett szabadulni. -
axlfsi
veterán
No, a gyerek tegnap tornórán elvesztette. Ami érdekes, hogy nem a karkötővel együtt, hanem csak a belseje esett ki (pedig még csak nem is utángyártott szíjat használt, hanem az eredetiben volt).
Ennyit erről. Ha veszek neki még egyet, tuti egy vékony, kétoldalas ragasztóval megerősítem azt, hogy ne járjon ki könnyen. -
RBJ
addikt
válasz
HUNgaroczel #4895 üzenetére
Próbáld ki ami működik használd.
-
RBJ
addikt
válasz
HUNgaroczel #4891 üzenetére
-
Arolotifar
őstag
válasz
Nálam hetek óta hiba nélkül megy, nálad lehet valami gubanc.
-
sanyirigo
senior tag
válasz
Nálam ez a verzió van fent, és 3 hete tökéletesen működik.
-
HUNgaroczel
tag
válasz
purpledonkey #4886 üzenetére
Leszedtem az értesítéses 1.4.113-as verziót, de folyton összeomlik és az értesítéseket se kapom meg (pedig a mobil rezeg... )
Nem kell hogy magyar legyen (ne orosz nyelvű legyen azért :$ ), csak működjön és küldjön értesítést... hol találok ilyet?
-
viralmind
aktív tag
válasz
HUNgaroczel #4885 üzenetére
Siman birja a vizet, feloraig szeretem magam aztatni
, igy a band is azik felorat.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Fürdeni nem szoktam, de a Band-et leveszem időnként.
-
purpledonkey
tag
válasz
Helló!
Nem tudom, hogy melyik az ajánlott, én a miui magyarország fórumon lévőket szoktam használni.
Régebben az 1.4.113 értesítésest használtam, de egy ideje 1.4.452 van a telón.
[link]
regisztrálni kell.
Ezek magyar nyelvűek.
Fürdeni kádban szoktam, de a bandet leveszem előtte -
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a Mi Band-emet és nagyon izgatott vagyok hogy használatba vegyem! De nem tudom melyik android alkalmazást és honnan szedjem le
Az összefoglalóban lévő linken egy régebbit lehet csak letölteni mint amiről szó van a fórumban, a legújabb ajánlott notify-es alkalmazást hol találom?
Valamint, ti szoktatok benne fürdeni? -
nagyúr
Hölgyek/Urak!
A következő alakalommal már nem én foglak benneteket kérni. -
megérkezett az Aliról az eredetinek kikiáltott szíj - anyagra, tapintásra valóban ugyanolyannak (kemény) tűnik, de meglepően kicsi a hely az eszköznek, látva mellette, hogy a régi mennyire kitágult a hónapok alatt.. nem csodálom, hogy reped-törik-szakad..
tartalékba vettem egy feketét pluszba, ha valakinek nagyon kell egy szíj, akkor privátban kereshet, de elsősorban tényleg a "fiókba" vettem a biztonság kedvéértakinek rögzít nem éjjeli alvást a Band, ezt milyen app verzióval teszi? nálam angol, értesítéses van fent /1.3.912/, de csak éjjeli alvást dokumentál..
üzemidő - 24 nap után 58%-on, üzenetküldő és közösségi appok értesítéseinél rezeg + hívásnál is.. elég jól bírja
-
htc07
addikt
na, nekem is eddig bírta a karpánt, alvás közben addig forgolódtam, hogy elszakadt a kis vékony O-része.
szerencsére elfelejtettem pótot rendelni, amikor linkeltétek a feketét, pedig éreztem, hogy kellene
Imy: nekem egyszer csak rezgett, ránéztem, és villant a három piros pötty, majd elhalványultak, mint amikor a zseblámpában lemerül az elem. és le is merült. szóval nem igazán jelzett előre (vagy én nem éreztem).
-
Imy
veterán
Ha lemerülés közelébe kerül, akkor pirosan villog, ez OK.
De akkor rezeg is? Illetve milyen időközönként szól, hogy le fog merülni?
Még nem tartok ott mert 15 nap után 55%-on áll. -
nagyúr
Inkább csak megfigyelés, de lehet van róla vhol gyári infó is.
-
axlfsi
veterán
A délutáni szunyókákat másnak sem igazán rögzíti ez a bizsu? Már nem egyszer veszem észre. Ma is aludtam vagy 2.5-3 órát, de semmi nyoma (azt leszámítva, hogy kipihentebb vagyok
)
Mi van ezzel? Milyen hülye algoritmus alapján matekolja az alvasidőt, az alvás idejét? Hangot nem elemez, horkolást nem figyel, szívritmust, vérnyomást sem használja fel az alvasidő meghatározásához, csupán (tudomásom szerint) mozgást érzékel... Márpedig elég nyugodtan aludtam délután is, mégsem hitte el. Miért gondolja, hogy csak napnyugta után lehet aludni? Van erről a technológiai megoldásról valahol egy komolyabb leírás, nem tudjátok? (tehát, ami a karkötőben van)
-
RBJ
addikt
Keresek ebay en barna szíjat de nem találok. Képek alapján van de még sincs kínálatban.
-
nagyúr
Hölgyek és Urak!
Az off áradat törlésre került személyeskedés miatt.
Tisztelettel megkérnék mindenkit, hogy tartózkodjon az ilyentől. -
RBJ
addikt
mindenkinek.
1.3.912 notify csak nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Már az este során magától elszállt az alkalmazás leállt hibával. Ezek után a régebbi verziót tettem fel a 1.3.321 notify t és az teljesen korrektül tette a dolgát a mai nap. sms, viber, és hívás értesítés korrektül ment. Egyszer se szakadt meg a kapcsolat stb stb.
Egy szívfájdalmam van, hogy nem magyar de egye fene nem gond. Csak szebb a szememnek ha magyar lenne. No de majd reméljük a legközelebbi magyar notify jó lesz nálam.
Ezek után várom a lebaszást stb stb. Kezdem megszokni ezen a fórumon. Igaz ilyet még sehol nem tapasztaltam. Azért nem mondjátok már, hogy az nem furcsa egy első belépőnek, hogy majd 40-60 db mit fit ből kell kiválogatnia a számára megfelelőt. Valami azért nem teljesen kerek, hogy ennyire kalapálni kell ilyen rövid időközönként, ami nem baj mivel fejlődik a szoftver. -
DanielK
addikt
Nem tudjátok, hogy hogyan működik a kis karkötő?
Érdekelne. Nekem nagyon tetszik, hogy automatikusan megmondja, hogy mikor alszol pl. Ezt a nagyok belépő karkötői nem tudják (pl. Jawbone Up Move-nál manuálisan kell beállítani, hogy mikor alszol). Ezt honnan tudja?
Pl. Tegnap este lefeküdtem 22:14-kor (az éjjeli óra szerint), a karkötő 22:16-ot írt ki. Reggel meg felébredtem 5:16-kor, ami igaz, mert kikelni 5:24-kor keltem ki, de már előbb fent voltam.
Ilyen szempontból pontos a kicsike. Erre lennék kíváncsi, hogy ezt hogy oldották meg. A "nagyok" meg nem tudják megoldani jóval drágábban? -
DanielK
addikt
Próbálgattam a hívás jelzést iPhone 5s-en. A legfrissebb frimware és app van feltéve.
Mivel még a Do not disturb alatt is beengedi azokat a hívásokat, amiket a telefon nem, így én örülök, hogy a többi értesítés itt nem működik. Általában jópár rendszer értesítést kapok esténként, meg pár spamet emailen. Ezeknek nem örülnék, ha rezegne nekem.
Persze ha megcsinálnák, hogy DND mellett ez ne legyen, akkor ok. Bár az sem lenne rossz, ha mondjuk emailnél kéken, bejövő hívásnál pirosan, smsnél zölden villogna a led és kettőt rezzene stb. Bár most bilibe lóg a kezem...A többi funkció egyelőre működik normálisan (2 napja van meg
)
-
RBJ
addikt
1.3.912 notify eng. van fent. Teljesen jó. Juhé műszik. holnap kiderül nap közben mi van. viber. értesítés beállítva és sms ami csak ha nem fogadott hívás miatt lemaradnék ha valaki hív miközben beszélek.
Magyarban melyik a legstabilabb értesítős verzió?
Azt meg tudja mondani, hogy itt [link] miért állt le a fejlesztés? -
RBJ
addikt
Amúgy érdekes volt a tegnapi alvásom. 5.56 perc alvásból 4:07 perc mély alvás. Éreztem is, hogy kóma van mert most először lehet elaludtam volna mert a mi band keltett. Jó ha 5 évente elalszok egyszer.
-
Imy
veterán
Ma megjött e-bayról egy nem eredeti szíjam. De jobb az anyaga, mint a gyárinak.
-
RBJ
addikt
válasz
gianone #4808 üzenetére
Szerintem telefon és android függő kinek mi. Míg a lollipop nem került a telefonomra addig csak egy verzió futott. Most jó pár el megyen.
Nálam az említett a stabil a másik 1.4.341 nem.
Érdekes úgy érzem mintha nyúlott volna a szíj már egyel beljebb is tudnám rakni.
1.4.452 notify t tud valaki linkelni? -
sgx
tag
Sziasztok,
használja vki Windows Phone-nal?
Én a BIND MI BAND alkalmazást használom, de az ébresztésen és a lépésszámláláson kívül mást nem tudtam vele beállítani.
Sajnos még a hystory sem működik, így nem tudom visszanézni az előző napi lépésszámot sem.Van ehhez jobb wp-s alkalmazás vagy jelenleg ez a "csúcs"?
Köszi
-
gianone
őstag
Szerintem meg egyértelmű. A Notification az az értesítéses, tehát ha azt írom hogy értesítéses, nem lehet másra gondolni, ahogy a topikban is mindenki így nevezi. A tweaked nem lenne egyértelmű, mert abból lehet értesítéses és nem az.
Azért az oroszoknak megcsinálta az újabbakat is, és az enyémet ajánlja legstabilabbank, viszont az annál újabbak nem működnek.
-
axlfsi
veterán
válasz
gianone #4814 üzenetére
Igen, tudom, ezert is kerdeztem, mert nem volt egyertelmu.
Ugyebar, letezik Tweaked version es Notification version.Egyebkent, most olvasom, hogy dezmen3 kollega azt irja az eredeti topikban 2015.05.06-n, hogy:
"Xiaomi updated their tools to make Mi Fit app so now we have some issues modifying it. Use older versions to get more stable usage of your bracelet!
Will update you guys as soon as I get solution."Szoval, en egyelore maradok is azt hiszem a MiFit_1.3.912_401_en_notify.apk verzional.
-
gianone
őstag
Igen, ez igazából az "alkalmazásértesítéses tweaked" verziót jelenti, mert amúgy van nem értesítéses tweaked is. A MIUI-fórumon is ugyanaz csinálja, mint aki az oroszt, egy ukrán srác, dezmen3. Gondolom, beleunt a fordítgatásba, illetve mintha olyat is olvastam volna, hogy szeretne fejlesztő lenne. De ez csak tipp, mert nem vágom ennyire az oroszt. És lett más projektje is.
A feloldós probléma meg nálam is van az újon is, és írták itt többen is.
Van eredeti puha pánt is. Sőt, legelőször mind az volt. Elvileg Alin lehet is kapni. Van, akinek meg is jött már, én még várom. Ha megkapom, leírom, milyen az eredeti puhához és a keményhez képest.
-
axlfsi
veterán
válasz
gianone #4808 üzenetére
"1.4.452-ből van már értesítéses verzió" Ez igazabol az un. tweaked verziot jelenti (tehat valamennyi alkalmazas beallithato es szemelyre szabhato vagy csak a kvazi gyari alkalmazasok, par alap ertesites csak (hivas, sms?).).
Koszi!
UI: nekem most a 1.3.912 tweaked van fent (es nem is latok ujabbat belole) a 1.0.9.23-as fw verzioval, de egy par hete idegesit, hogy elinditas utan nem latja (olyan, mint amikor eloszor inditottam el az alkalmazast, felkinalja a login/regisztraciot), majd azonnal kilep/visszalep es mar megy... illetve neha meg random el is szall az app.).
-
DanielK
addikt
Sziasztok!
Én egy iPhone 5s-sel használom tegnap óta. Eddig az alvást jól mérte és úgy ébresztett, hogy könnyebben kikeltem, mivel light sleepben voltam. Már ezért megérte!
Sajnos az első behelyezéskor a karpánt egy pici helyen megrepett már, ahogy másnak is. Rendeltem egyet ebayről. Akkor az utángyártottak jelen esetben jobbak, mert puhábbak? Ennek örülnék.
Azokban ugyan úgy tudok zuhanyozni ugye?
Van még itt más is aki iphone-nal használja?
Mi a tapasztalata vele? Azt olvastam valahol, hogy van valamilyen gps rásegítés az appban. Itt is van?
Köszi! -
gianone
őstag
1.4.452-ből van már értesítéses verzió, csak magyarítás nincs. És az egyik leginkább instabil app. Az 1.4.341 viszont a jelenlegi legstabilabb dezmen3 szerint. Nálam is rendben van. A megosztásnál omlik össze egyedül, de akkor az összes. Bár régebben nem csinálta nálam minden verzió, most már azok is.
-
Arween
senior tag
2 napja azt veszem észre ,bizonyos időközöket nem frissít fel a miband.Pl ma szerinte 8-tól du 3-ig egy lépést sem tettem ,közben pedig mentem több alkalommal is...3 után minden mozgás le van követve..
Másnál is volt esetleg ilyen?
-
RBJ
addikt
Rövid tapasztalat nálam. Mintha jobban merülne a telefon ami mások szerint nem lehetséges, de jó 30% al kevesebb nap végén az értékem mint a megszokott. Atom stabil verzió nálam most a 1.4.452 egész nap semmi bibi, tette a dolgát még véletlenül se szakadt meg a kapcsolat.
Értesítős verziója egyel előbbi magyar az meg egyből eldobja magát ha csak indítok egy all in one toolbox ot.
1.4.452 nek ha lesz értesítőse és olyan stabil lesz mint az alap akkor nagyon beton app lesz remélem.
Kicsi bibi is javítódna az akkuszázalék alatt látszana a szöveg akkor bingó.
Mai lépésszámlálás 16535 lépés, 11.58 km.
Ma elég nyomott voltam de szerintem a kevés mélyalvás. elvileg 7:14p aludtam de abból csak 1:47 perc volt kóma.
Kutakodtam a neten de mindenütt csak az alváshossz idejéről van szó arról semmi infó mégis mennyi mélyalvás szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest