Hirdetés
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
PayPalon kell dispute-ot nyitni. Leírod a problémád, majd eszkalálod. 7 napig van ideje válaszolnia az eladónak. Ha nem válaszol, nyert ügyed van, visszakapod a vételárat.
De első körben én az eladónak írnék, ebay, banggood stb. Banggoodon pl 6 hó garancia van minden elektromos eszközre.
Hátha elég az is, segítőkészek a tapasztalataim szerint..Ha mégis dispute, és vissza kell küldened, akkor meg az alábbi eBayes összefoglalóban megtalálod(játok) a visszapostázás díjának a visszaigényléséhez szükséges lépéseket:
Ha konkrét segítség kell, gyertek az eBay amennyiben onnan a cucc) vagy a PayPal topicba ha máshonnan, pl banggood.
-
-
FeRkE
őstag
A sikertelen kézbesítés napján itt nem lehet átvenni (Bp. XI. ker, Gazdagrét). Nem kerül a helyi kispostára egyből, csak este/másnap hajnalban, utána másnaptól tudod átvenni. Rá van írva a papírra is, hogy aznap nem vehető át, meg próbáltam is már korábban, és azt mondták, még ott sincs a csomag..
-
ggeleven
őstag
-
rbalint88
addikt
"borsos 2000Ft", lol. rendes óraszíjat nem kapsz 5000 alatt... és az nem egy gyári specifikus, csak egy általános akármi, normál minőségű szíj. karórához a kaucsuk szíjak 10e körül kezdődnek.
vidám indiánszökdelésben ugrálnék el az edigitalig egy 2000Ft-os szíjért, nem szórakoznék a kitudjamilyen utángyártott vacakkal, amire várhatok heteket.
akkor van értelme az utángyártott szíjnak, ha a kütyüvel együtt rendeled, akkor nem feszkóz, hogy pluszban kell rá várni x ideig. én is rendeltem egy zöldet vagy kéket a kütyü mellé, két dollárért küldjék. -
gianone
őstag
-
gianone
őstag
Én és a barátnőm is a legújabb magyar appot használjuk, és mindig leszedjük a régit. Az értesítések rendben vannak, csak ez az eredeti jelzőfény nem. Vagyis a kék ennél is, de zöld helyett narancs, narancs helyett zöld, mindkettőnknél.
Biztos, hogy nálad ez a két szín jó? -
kelzsoca
félisten
Viszont ez itthon van, azonnal és kézzel fogható, 1 év garanciával, de egyébként sem azt mondtam hogy olcsóbb mint kínából, hanem azt hogy a hazai árához képest akciós.
ui: a kínából rendelgetetett ha elromlik, vagy valami baja lesz, lehet küldözgetni a kis sárgáknak, ami közel annyiba van mint amennyiért itt többen vásárolták.
(#576) MartOOn
Gondolom az megvan hogy 27%-os ÁFA is rajta van az áron.
-
gianone
őstag
Ez tény, de mentalitás kérdése is. Gép előtt dolgozom, ráérek néha vadászni is közben, meg is szoktam, hogy ruhától kezdve mindent neten veszek, tehát most is rendelnék, de pl. tesóm tuti bebattyogna és megvenné a boltban. Garit is rühellek itthon intézni, mert általában mintha szívességet tennének, viszont ő meg nem venne nélküle semmit.
-
-
gianone
őstag
Vagy holnap, nézzétek meg magyar Posta oldalán, de érdemes felhívni őket, naprakészebb.
Nálam két nap volt innen.
2014.10.08
16:50
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.10.10
00:25
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.10.14
08:19
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.10.16
09:00 Pécs posta
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
kano
nagyúr
Remélem, hogy igazad lesz. Visszanézve az én NLPost-os rendelésemet innentől kezdve 6 nap alatt itthon volt. Igaz, hogy ott csak utólag jelent meg az összes tracking információ (miután már megkaptam a csomagot).
Gondolkodom rajta, hogy rendelem még egyet, ha nem sikerül hozatnom USA-ból Pebble Steel-t Black Friday-os akcióban. -
kano
nagyúr
Nekem is úgy kellett volna fizetnem, de most már mindegy. Mondjuk kb. 40 Ft volt a különbség. Én kívánom nektek, hogy a holland posta tényleg előbb hozza, de sajnos nekem nincs túl jó tapasztalatom velük.
Nektek milyen státuszban van még a megrendelés? Nekem még Processing...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- alza vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest