Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Én is most lettem tulajdonosa ennek a csodának.
Mivel nekem fontos volt a garancia ezért csak magyar webshop jöhetett szóba.
Emag lett a nyertes mert 2 év garanciát adott rá.
Az ár se volt túl elrugaszkodott 8490 JMF.
Tudom, hogy drágább mintha külföldről rendeltem volna de a 2 év háztól-házig garancia kárpótol.Egyébként egy nagyobb kütyüre számítottam úgyhogy meglepett.
Nagyon szuper.
Féltem attól is, hogy a google fittel nem tudom majd szinkronizálni de ez is benne van.Király kis kütyü ez.
-
Maffia91
aktív tag
Két gyors kérdés.
Melyik most a legmegbízhatóbb magyar app? Nem kell Notify-os, arra megvettem a play-es progit.A másik kérdésem, hogy csak nekem nem frissül le a Band-em? 1.0.10.11
Úgy tudom, hogy a 14-es a legfrissebb. Hogy tudnám manuálisan lefrissíteni? -
asturel
őstag
Marshmallow-on használja valaki a Mi Fit-et? Most vettem észre, hogy az előző napi statisztikák nem maradnak meg... az aktuális napot synceli és mikor éjfélt üt az óra az előző napi statisztika 0-án marad és az alvást se méri. Mióta felraktam valszeg ilyen, egy ideig nem használtam mert el se indult így töröltem, a napokban raktam fel újra.
-
FeRkE
őstag
-
chatran
őstag
Úgy néz ki teljesen kipurcant a band rezgőmotorja. Ma már alig érezhetően rezgett. Most meg nyomkodom a locate band-et, de egyáltalán nem rezeg. Feltöltöttem teljesen, de nem segített.
Valami ötlet esetleg? Újra lehet valahogy indítani a kütyüt? -
draco31
veterán
válasz
gianone #7387 üzenetére
Rendben.
A band nélkül is létre kellene tudnom hozni fiókot vagy nem? Megadom az adatok a Mi Fit-ben, aztán bekéri a google fiókom címét és jelszavát, ez után meg a kezdő oldalra dob azzal, hogy nem tud bejelentkezni. Play-ről van a hivatalos. Vagy valami van a szerverrel? Vagy próbáljak meg itt regisztrálni?
-
draco31
veterán
Ha nekem kell az alvásfigyelés, meg amiket tud, akkor kell ugyebár a Mi Fit progi.
Ha meg azt akarom, hogy pl. sms-messenger, stb mikor és hogy jelezzen, akkor meg kell a Mi Band Notify V2 ?
Azt tudja egyébként, hogy alvás közben nem zaklat egy messenger üzenet miatt? -
draco31
veterán
Sikerült 3900-ért vennem egyet Banggood-ról EU raktárból. Remélem jövő héten meg is jön!
-
szimi57
őstag
Én csak hivásjelzésre használnám MS Lumia készülékhez. Müködne a rendszer?
-
DanielK
addikt
Volt itt szó a banggood snap-up -ról.
Ez nem kamu? Ha nem, akkor hogy működik? Már érdemes a kinézett cuccon állni és ott várni a visszaszámlálást vagy úgy rányomni, mikor lejár?
Gonsoltam megnézem a 8 órát, de a Xiaomi Note rögtön elfogyott. Jó, mondjuk 1 db volt, de ahogy lejárt már nyomtam neki a rush to buyt és hát ahogy betöltött az oldal már sold out volt.... -
consono
nagyúr
Hát, én abban sem hiszek, de én ilyen hitetlen gyaúr vagyok
Használtam ugyan azt a bandet több platformon, több klienssel is (gyári, 3rd party), de nem láttam, hogy bármi változott volna az alvásfigyelésben, illetve az adatok minőségében, amit adott. Mondjuk nekem első este is mért, lehet, hogy mázlim van csak.
-
scream
veterán
Nálam valamiért nem rezeg egy ideje a Band se keresésre, se hívásra, se értesítésre, csak reggel, amikor ébreszt. Mi lehet ez?
-
gianone
őstag
Én nem ismerem. Sejtettem, hogy nem egy Apple. Majd kiderül, milyen.
-
RBJ
addikt
Ha egy hetet kibír tényleg jó. De csak egy gondom van en hordok órát.
Amúgy tetszik, de miért pont ulefone? Aki ismeri igen noname márka eddig. -
gianone
őstag
Komoly ellenfélnek tűnik, és igen jó áron adják itt:
-
OgKush
senior tag
Én már azon gondolkoztam, hogy letörlöm a gyári appot, csak az alvás miatt használom.. Bár mint mondtam, ez az alvás mérés elég sarkalatos, értem, hogy tanulnia kell meg ilyenek, na de na.
-
twi452
senior tag
Na most nekem is csinált furcsaságot
Reggel azzal kezdett az app h jelentkezzek be újra.. Eddig ezt sem kérte az elmúlt 3 hónapban de oké nem gondoltam semmi gondraMost meg akartam nézni h ma hol tartok
Belépés BT be és próbál kapcsolódni.. Rövidet rezeg és villan mindhárom led de nem sikerül kapcsolódni aztán a harmadik ilyen után sikerült úgy kb másfél perc alatt
Majd bedobott 47 lépést mára.. Nem túl valószínű mert kb egész nap kutyagoltam -
Janusz001
őstag
Sziasztok, az mitől lehet, hogy nem méri éjszaka az újra elalvást? Vagy nem is tudja? Éjszaka felkeltem és utána nyűglődtem az ágyban, azt észre is vettem, hogy villant a karkötő, majd pedig reggel szinkronizáltam a telefonnal és csak éjfélig mérte az alvást, ami egybe esett a felkelésem időpontjával, utána semmi, majd pedig reggel 5 órától írta, hogy felkeltem.
Firmware 1.0.10.11 , mi fit 1.6.122 -
OgKush
senior tag
válasz
chatran #7319 üzenetére
Es ezek hova vannak leirva?
Eskuszom nem vagyok tul bena gyerek ezekhez, magic mouseon is bekonfigoltam a gesztusokat meg az erinteseket alkalmazosenkent 4-5 beallitast megtudtam jegyezni, de ezen a fit banden, rezeg, de nem tudom miert rezeg.. elokell vennem a telefont. Ti hasznaljatok ezt a mi band notify-t?
-
gabosz02
csendes tag
ziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet beállítani különböző értesítéseknek a színét? Meg még egy olyan érdekelne, hogy nagyobb pántot hol lehet venni hozzá? Köszönöm előre is.
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Ma érkezett meg az ebay-ről rendelt kis cuccos.
Az lenne a kérdésem, hogy magyar nyelvű appot honnan tudok letölteni?
Illetve miért nem lehet email címmel regisztrálni? Nekem csak telefonszámmal sikerült... :/ -
RBJ
addikt
Méretre vad ugyan az. A gagyi esetlen nagy dög.
-
konwktor
tag
Biztos kibeszélté tek már a témát, de lusta vagyok vissza olvasni a nem eredeti miband mivel rosszabb az eredetinél?
Hogy lehet megállapitani hogy hamisítvány? -
petipetya
nagyúr
válasz
Biluxzsolt #7341 üzenetére
Bizonyos cuccok és/vagy értékű termékek esetén a számlával érvényesíthető a garancia, úgyhogy biztosan elegendő lesz hozzá.
-
válasz
Biluxzsolt #7339 üzenetére
Nem hiszem. Szerintem a Xiaomi nem ad garanciapapírt. Ezeknél a számlán szokták feltüntetni a garanciát.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Biluxzsolt #7337 üzenetére
Nem hiszem. Első körben kényelmesebb az ediginél próbálkoznod.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Van kintről rendelt és az edigiben vásárolt bandom is,2-2db.
Egyik úgy tűnik meghalt.Hűtőt is megjárta,de semmi.Nem veszi a töltést.
Fogalmam sincs,hogy melyik melyik.
Van valahol valami sorozatszám ami alapján be lehet azonosítani? -
juuzer
addikt
A Xiaomi gyárt már színes pántokat a MiBandhez? Most vettem egy narancssárgát és egy zöldet de ha hozzáérek a szilikonhoz rámjön a sikítófrász, annyira gagyi anyagból vannak
Vagy esetleg tudtok ajánlani olyan utángyártott színes szíjat, aminek az anyaga (és kidolgozása) ugyanolyan mint az eredetié?
-
pusi1981
aktív tag
Nekem Gearbestrol 60 naptari nap alatt jott meg a karkoto.
-
VaDy
tag
http://www.aliexpress.com/item/Smart-Wristband-Xiaomi-Mi-Band-E06-Touch-Screen-Mi-band-Bracelet-For-Android-4-3-IOS/32432205519.html
Ez jobb mint a sima Mi Band?
-
emiki6
veterán
Attól függ mennyire sürgős. Ha külföldről vennéd, akkor eleve kéne várni 2 hónapot, az újabb verzió szerintem még odébb van. Eleve megjelenés után jóideig nem érdemes venni, mert akkor "hiánycikk" és az ára is azt fogja mutatni.
Ha ráér akár több hónapot, akkor várd meg az újat, erről nagyon hiányzik a kijelző és a pulzusmérő se lenne hátrány. Hogy ezek benne lesznek az újban, azt nem tudom.
-
emiki6
veterán
Szerintem ha lesz benne pulzusmérő, akkor az alvásmérés is pontosabb lesz.
-
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy akcióban rendeltem múltkor Banggood-ról karkötőt, de még mindig nem jött meg. Volt már valakinek hogy ilyen sokáig tartott a kiszállítás, vagy írjak nekik panaszt, hogy még mindig nem jött meg? -
chatran
őstag
-
emiki6
veterán
Nemtudom, mondjuk egy hét, de jó Band holtig tanul. Olyan opció jó lenne ebben egyetértek. Gondolom valószínűséget számít a mért adatok alapján. Pl ha minden nap 21-07 óráig alszol, akkor ha ettől eltérsz és nem korrigálod, akkor a megszokott időben fog alvást mérni. De ha 2 mérést csinált, akkor a harmadikat nagyban befolyásolja a harmadikat.
Mivel csak egy mozgásérzékelő van benne elég esetlen szegény, eleinte fogni kell a kezét. Én este megjegyzem mikor fekszem le és reggel korrigálom az elalvást és ébredést.Amit leírtam az nem biztos, én így képzelem el a működését.
-
OgKush
senior tag
Jah, hat erre nem gondoltam
De praktikusabb lenne akkor egy opcio, hogy most megyek aludni. Nem utolag korigalni. Es mennyi ido a tanulasi ideje?
Jah meg most rezgett az elob es egymasutan vilant mind a 3 led keken. Ezek mit jeleznek? Hogy elveszti a kapcsolatot, vagy megtalalja vagy synkronizal vagy mit? -
iceQ!
addikt
Na megrendeltem én is GearBest.com-ról. Mennyi idő alatt ér vajon ide?
eBay-ről mikor rendelek van hogy 14 nap alatt itt van, de volt hogy 10 nap alatt megkaptam.
-
twi452
senior tag
Így van, nálam is ha este ledőlök sorozatot nézni akkor alvásnak érzékeli teljesen normálisan
Aztán szépen fogom és korrigálom másnap reggel
Az ébresztés nálam bevállt, teljesen kiváltottam vele a "hangos" ébresztést -
OgKush
senior tag
Engem ma nem keltett, bár lehet, csak annyira aludtam.. Ami biztos, hogy a statisztika amit készít az szar, azt írta 8:10kor mentem aludni, mikor valójában 10kor értem haza
Nekem 4 napja van meg a cucc, hát még nem tudtam eldönteni, hogy kacat, vagy must have..
Ami jó, az az értesítés része, hogy nem a telefonom rezeg le az asztalról, és idegeli a kollégákat is, hanem a kezemen rezeg a Band.. Fitnesre szerintem egyszerűen szar. csak lépés és futás van benne, bicóztam 4km-t, ő azt futásnak érzékelte. -
nofi
addikt
Sziasztok!
Ki lett adva otthon, hogy itt az ideje nem telefoncsörgéssel keltenem magam reggelente, mert arra nem csak én ébredek. Szóval 1st world problem, de nézegettem ezt a Mi Band-et, hogy rezgéssel tud kelteni, sőt még "okosan" is. Lenne pár kérdésem:
1. Elégedettek vagytok-e a rezgő ébresztéssel, alvásfigyeléssel?
2. iOS-el használja valaki? Az App Storeban a Mi Fit 2/5-re van értékelve, egyáltalán működik?
3. Tudtok javasolni helyet ahonnan max. bő 1 hét alatt megérkezik és olcsóbb a hazai webshopoknál? Van ahol kb. duplájáért árulják... -
juuzer
addikt
25-30k között van a Flex. Én itthon vettem a Speedshopnál. Velük eddig nem volt rossz tapasztalatom. Sajnos nem olcsó viszont legalább normális app van hozzá Windows Phone-ra is - nekem ez fontosabb volt. Viszont a MiBand sokkal jobb üzemidőben és nem kell átkapcsolni alvó módba mint a Flex-et. Viszont a Fitbiteket sokkal gyakrabban kell tölteni, én kb 5-7 naponta szoktam. Sajnos nekem a MiBand szilikon pántja nagyon hamar szétjött meg nekem a FitBit picit kényelmesebb.
-
Fredo78
aktív tag
Tudtok olyan EU-s warehause-os webshopot ahol kinaihoz hasonló áron van? A banggood-on jelenleg 4800ft a kínai és 6800ft az EU-s...
-
gianone
őstag
$2.79 az eredeti pánt - fekete is -, ahol én vettem. Sajnos a szállítás most nem ingyenes, szóval 1 darabnál nem biznisz, de 3-nál már elég jó áron van.
-
fraba
aktív tag
Sziasztok!
Adott két Miband, egyik a főnöké másik az enyém.
Az első működik, csak valamiért az alvást nem loggolja. Már az egész telefonos szoftver 83x végig lett pásztázva, hogy mi a baj, de nem megy. Vagy 1.4.113N_hu vagy 1.6.122_hu van fent a főnök telefonján.
Az enyém lemerült egy hónap nemhasználat után(?) (elszakadt a szíj, rendeltem újat, és ennyi idő kellett míg megérkezett), feltöltöttem 100%-ra, ezt ki is írta a telefon, láttam is villogni a 3 LEDet. Egy napig ment, most meg se kép se hang. Az 1.6.122 Mifit app nem látja. Ha töltőre rakom, akkor meg ugyan felvesz valamicske áramot (charger doctorral látom) de meg se mukkan, a LEDek nem villognak.
Tinydealen vettem mind a kettőt. Ott adnak rá garanciát? És ha igen, hogy? Valakinek volt már ilyen ügye?Mik lehetnek a problémák??
-
emiki6
veterán
Nem lehet, hogy gyorsabban tölt szerintem. Meg van adva egy limit (25 mAh talán), amit bármilyen áramforrás kielégít.
(Épp most néztem, hogy az S2-mnek 650mAh-a limitje. Tölthetem azt bármilyen 5V-os, 10csillió amperes töltővel, 650 mA-nél nem fog többet felvenni óránként.)
-
RBJ
addikt
Számomra új rekord lett. 28 nap és v14% van de töltöm. 1.6.122 verzió nagyrészt, viber, sms értesítés, hívás, két ébresztés.
Másik tapasztalat, hogy képes többet felvenni a nagyobb kapaszitasu töltőről. Mintha gyorsabban töltene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest