-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
debcamp
aktív tag
Sziasztok!
Most jött meg egy fehér ledes Band. Neki is estem, töltőre tettem (PC usb) , villogott a töltő felőli első led. Mondom tölt, ok. Fél óra múlva ránézve nem világít, villog semmi. Usb ki-be nem reagál. Powerbankra dugva a bank el kezd villogni, hogy tölti, igaz a Band nem reagál. Majd 1 percnél is kevesebb idő után ennél is leáll a dolog, se a Band se a bank nem mutat semmit (azaz a bank is kikapcsolt a töltéssel pedig maxon van)
Ezután adapterrel konnektorba is dugtam, itt sem tölt, nincs reakció.Mit kell tennem, mik az első lépések, mit hogy kell csinálni? A topik elején miért nincs ilyen jellegű leírás?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged