Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Letöltöttem a legfrissebb Mi Fitet playből, viszont folyamatosan firmwaret akar frissíteni, ami sohasem sikerül. A band (színes ledes 1) is eléggé véletlenszerűen működik annak ellenére, hogy ma reggel volt töltve. Esélyes, hogy az élete vége felé jár (most lesz bő egy éves)?
-
andrisbandi
őstag
Nekem az a "bajom", h ajánlva van a Wish-es vásárlás.
Holott nem világos milyen módon segítenek, ha probléma lenne.Mert pl a Gearbest-en szerencse függő milyen ügyintézőt fog ki az ember. De ha hepciáskodnak, a Paypal elintézi..
A Banggood elvileg kitűnő ügyfélszolgálattal rendelkezik, ajánlott kínai bolt. Legutóbb mégis úgy jártam, h a Paypal verte ki belőlük az elveszett csomagok árát....
Szóval nekem gyanús ahol nem lehet PP-al fizetni.
-
Upo
addikt
válasz
andrisbandi #13497 üzenetére
Nyilván nem sok mozgástér van a sok 1$-os cuccnál, szerintem nem vállalták a paypal költségeket. Én 1-2 alkalommal vettem 1$-os dolgokat, és megadtam a netes kártyaszámomat. Mondjuk én mindig csak annyit teszek át a netes zsebbe amennyért vásárolni akarok, amúgy max. párszáz forint kerekítési maradék van ott, de én még nem tapasztaltam hogy wish-ék megpróbáltak volna illetéktelenül leemelni pénzt. Wish-en kívül meg csak paypal/alipay-el fizetek.
De igazából nem egy nagy szám a wish, az ár+postaköltség áron máshol is meg lehet venni a holmikat, ha ennyire aggaszt akkor keresd meg alin vagy ebayen ugyanazt. -
-
hdtomi
senior tag
válasz
bollokcs80 #13494 üzenetére
Ez is haladás
-
hdtomi
senior tag
válasz
bollokcs80 #13490 üzenetére
Frissült a nyomkövetés nálam:
Latest Event -- 2016-12-12 12:44 Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryA magyar posta nyomkövetés honlapján is lehet figyelni, ugyanezt írja.
-
Criminal017
őstag
válasz
Bambuszpro #13489 üzenetére
Hmm, sajnálom.
Ne hagyd magad, alap, hogy küldjenek egy újat. Ez így nem állapot.
-
bollokcs80
Korrektor
Én már ilyeneket nézek bánatomban....
-
Bambuszpro
tag
válasz
Criminal017 #13483 üzenetére
Sajnos nem jó még így sem. Egész este bent volt de reggel kivéve és töltőre rakva sem ad semmi életjelet.
De azért kösz a tippet. Remélem majd azért a TinyDeal valamicskét vissza térit mert szerintem nem normális ,hogy kb 2 hónap alatt megadja magát.
-
szpali
addikt
Nem tudom, hogy lenne-e
Én megadtam a webkártyám számát, majd vásárlás után töröltem, mert amúgy is lejárt a múlt hónap végén. -
andrisbandi
őstag
válasz
szpali #13486 üzenetére
PayPal-lal nem lehet fizetni úgy láttam.
- Van más vásárlói védelem?A Banggoodon jelentkeztem múl hónapban, h sok csomag nem jött meg 60 nap alatt (Nyomonkövetősek is nyom nélkül...).
Annyit közöltek, akkor intézzem a Paypalon keresztül a reklamálást.... pedig a BG-nek elvileg jó az ügyfélszolgálata.... -
szpali
addikt
válasz
BigBlackDog #13484 üzenetére
-
Criminal017
őstag
válasz
BigBlackDog #13484 üzenetére
Ez egész jó ár, én lecsapnék rá... Ha van még Gearbestes pontod, tudod lejjebb tornázni az árát.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Ez mennyire számít jó árnak?
-
Criminal017
őstag
válasz
Bambuszpro #13482 üzenetére
Rakd be egy éjszakára a hűtőbe, reggel meg dugd be tölteni. Hátha elindul, régi trükk.
-
Bambuszpro
tag
Hello!
Veletek elő fordult ,hogy egyik napról a másikra halt meg a mi band 1 RGB-s verzió? Este letettem és reggel márt nem nem csinált semmit. A telóm nem látta simán a bluetooth menüben és a mifit appban se. Volt töltőn is pár órát de nem világított egyik LED sem és még most sem ad életjelet. Akkor ez most végleg meghalt?
-
mojtika
újonc
Sziasztok!
Barátomnak szeretnék okoskarkötőt venni. Neki Blackberry Z10-e van. Tud valaki abban segíteni, hogy ezzel a telefonnal szinkronizálható-e a Xiaomi vagy bármelyik másik okoskarkötő? Előre is köszönöm. -
Loriana
csendes tag
válasz
Loriana #13479 üzenetére
Megoldódott
)
A megoldás: nrf master control app. Ezzel sikerült végre csatlakoztatni, és így a Mi Fithez is csatlakoztató volt azonnal.
Ennyit én még nem szenvedtem egy kütyüért, de most határtalanul boldog vagyok.
Vsz. az is gond lehetett, hogy nem volt "Felfedezhető"-re állítva, így választottam le, és ezért nem tudott hozzá csatlakozni ezután sem BT-n, sem Mi Fit-en. -
Loriana
csendes tag
válasz
virkir #13477 üzenetére
Közben kipróbáltam Smartlock-kal. Nem tud ehhez sem csatlakozni, ugyanazt írja ki. Más bluetooth eszközzel működik (laptop, hangszóró), úgyhogy maga a Mi Band bluetooth lehet hibás. Vagy a frissített firmware a rossz. Csak hát az eredetit meg nem tudom visszatenni rá...
-
Loriana
csendes tag
válasz
virkir #13477 üzenetére
A telefon látja bluetoohon párosított eszközként, ha belelépek, pedig annyi látszik, hogy "Leválasztva". A MiFit ennek ellenére továbbra sem tud csatlakozni, bármennyiszer próbálom, nem sikerül a párosítás. Még arra gondoltam, valahogy meg kéne szüntetni a telefonhoz párosítást, de sajnos ez sem egyszerű, mert habár más eszköznél van ilyen lehetőség, ennél, ahogy belépek a párosított eszközbe, nem jelenik meg ez a funkció. Most próbáltam a telefont visszaállítani korábbi verzióra, de ez sem oldotta meg.
-
virkir
veterán
válasz
Loriana #13475 üzenetére
Nálam mostanában az alábbiak szerint hajlandó működni az 1 meg a 2 is.
Minden nem gyári, (MiFit) program törlése.
Először csupaszon a telefonnal párosítok, majd ha az már látja és működik is (legegyszerűbb a smartlock-al ellenőrizni) akkor mehet először a MiFit párosítás.
Ha nyűgösebb a szoftver a telefonon akkor el kellhet játszani többször is a MiFit párosítást, de legtöbbször azonnal szokott sikerülni.
Ha így működik akkor lehet próbálkozni a Notify-jal bár nekem az sokszor keresztbe tett így kukáztam. -
Loriana
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis gondom. Tegnap bontottam ki a dobozából a zsírúj, GearBest akciósan rendelt MiBand2-t. Azonnal rádugtam töltőre, és csatlakozott is a telefonra (Xiaomi Redmi 3S Prime) a MiFit-ben párosítva rögtön (lehet ezt nem kellett volna vagy nem ebben a sorrendben), beállítottam pl. az ébresztőt és az alapadatokat, majd frissítette magát a firmware. Ezután nézegettem a miBandage-t, de nem tudtam párosítani, ezért kipróbáltam mindent, végül leválasztotam MiFitről, töröltem vagy 6x a cache-t is, és újraraktam, plusz próbálkoztam a Notify-jal is, de semmi. Közben vagy 3x indítottam újra, bluetooth-t is ki-be kapcsoltam. a BlueScan látja, a MAC cím kiolvasható, amivel a Notify-ra sikerült már 1x csatlakoznom. A MiFit-re azóta sem. Ja még egy: éjszakára betettem a hűtőbe (már végső elkeseredésemben
), és reggel arra ébredtem, hogy rezeg a hűtő az ébresztésre, de ennek ellenére továbbra sem tudom párosítani a MiFit-tel. A lépéseket számolja, a pulzust méri, de a push funkciók (hívásjelzés stb.) közül semmi nem működik. Ha valaki lenne olyan kedves, és írna még vmi lehetőséget, hálás lennék. Még azon filóztam, hogy lehet visszatenni az eredeti firmware-t, de sehogy sem jövök rá guglival... Van esetleg szerviz valahoz Budapesten?
-
hdtomi
senior tag
26-án ideért, + 8 nap + 4 nap, munkanapokat nézem, akkor jövő hét közepére megérkezik
-
szpali
addikt
válasz
bollokcs80 #13467 üzenetére
Pedig de
-
andrisbandi
őstag
Amíg nem bontják a csomagot tartalmazó hordozót / konténert, addig célországba elküldve státusz marad.
Csomagot tartalmazó hordozóból meg fene tudja mennyi van Ferihegyen még kibontatlanul.
Bontás után célországba megérkezett, utána kb. 8 nap és átvált belföldi feldolgozásra, vagy nav regisztrációra.
Belföldi feldolgozásra továbbítva állapot megjelenése után is 3-4 munkanap mire megkapjátok a csomagot.
Sajnos nincs felkészülve a posta ilyen mennyiségű csomag fogadására.
Év közben 1-2nap alatt megkapod az országba megérkezett csomagot, most ez kb 2 hét is lehet.
Híradóba is lehozták, hogy a szokásoshoz képest 30napot is csúszhat a külföldi csomag. -
erikke17
őstag
válasz
andrisbandi #13466 üzenetére
Banggood-ról van 7-25 napig van, igazából nem is az hogy nem jött meg hanem hogy 22.óta semmi változás. Na meg hogy egy pár esemény egyszerre egy időpontban meg egy időben vele rendelt csomagok rég megjöttek
strider80 - Valahogy egyikünknek sem sietik el :S
-
bollokcs80
Korrektor
-
Dyrtyho
őstag
válasz
bollokcs80 #13462 üzenetére
nem, hanem eMagról november 26. Black Fridayen
-
Dyrtyho
őstag
Tegnap óta már én is boldog MI Band karkötő tulajdonos vagyok
-
hdtomi
senior tag
válasz
bollokcs80 #13459 üzenetére
Meglehet, de legalább már Magyarországon vannak, nem mintha az megnyugtató lenne
Ebay-ról, 2 különböző eladótól rendeltem karpántot és védőfóliát, azok megjöttek már.
-
hdtomi
senior tag
válasz
bollokcs80 #13457 üzenetére
-
Kisszabó
tag
Most rendeltem GB-ről az 5. mi band 2-őt, (és egyik sem az enyém...
), de maximum 3 hét alatt ideért az összes, pedig a győri posta szeret +2-3 napot még rajta ülni.
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben pántja hozzá? Női kézre kéne valami, ami nem szilikon, mert nem bírja a bőre. Akár rózsaszín is lehet, a többit privátban.
Köszi. -
zso79
őstag
Rá lehetne valahogy venni a Band 2-t, hogy együttműködjön a stock emui ébresztőórával, vagy csak a Mi Fit-ben beállított ébresztőket tudja kezelni? (Huawei P8-cal próbálkozom)
-
konyvest
csendes újonc
Sziasztok! Rendeltem egy Mi band 2-őt Tinydealról ennek lassan 4hete de még nem jött még. Pedig piszkosul várom
szerintetek ez normális dolog? Mailban már jelezték hogy szállítás alatt de nem akar az istennek sem ideérni... vagy csak én vagyok türelmetlen?
-
Allien
veterán
Gearbest-n most $22.79!
-
virkir
veterán
válasz
Kisszabó #13443 üzenetére
Ma reggeli történet.
Elsőnek ezzel szinkronizáltam, némi hiszti után megcsinálta, meg is jelent az alvás adat.
Majd a mifit-et megnyitva ott már nem volt alvás adat, egyszerűen kinullázta.
Töröltem is a fenébe.
A feloldás már benne van a droidba az 5.0 óta ahhoz nem kell semmi, okos ébresztés meg nálam nem játszik, 4:25 előtt ne ébresszen, mert kibacom az ablakon.
Az alkalmazás értesítésekhez beállítható egyedi minták miatt kellene de nálam arra is alkalmatlan. -
Druss
tag
válasz
Sirandrish #13435 üzenetére
Írtam privátba.
-
szabacsik
őstag
Hátha érdekel valakit. Runtastic-al használható az 1s pulzusmérése. Persze tuti nem olyan pontos mint egy pántos mérő, de működik. Mondjuk biciklizés közben használtam, úgy viszonylag nem mozog a csukló. Nem tudom futás közben mennyire használható. Mi heart rate kell hozzá.
-
virkir
veterán
válasz
Kisszabó #13437 üzenetére
Adtam ma még egy esélyt neki, most raktam fel.
Alvásszinkron nem megy "használjak régebbi mifit verziót címszóval".
Meg a drága jó anyukád.
Egyedi, 5 rezgést állítottam volna a nem fogadott hívásoknak.
Makacsul csak kettőt rezzen.
Kaptya be kérem.
Öt perce meg amikor gondol egyet rezzen négyet, csak tudnám miért.
Kuka végleg. -
markussandor
senior tag
válasz
markussandor #13439 üzenetére
Megoldódott!
Leszedtem az appot, felraktam a playből a 2.2.7-et, majd vártam, hogy keresse meg, de persze nem találta.
A sok nyomkodás közepette találtam egy olyan menüpontot, hogy szétválasztás (ez azért fura, mert még sosem volt párosítva), és utána simán megtalálta, rögtön neki is állt FW-t frissíteni, rögtön kétszer is :-)Szóval működik!
-
markussandor
senior tag
Szia!
"Mi Band fitness és egyéb app-ban manuálisan beirni ezt a címet"
Nem találom, hogy hol lehet manuálisan beírni a mac címet, tudsz segíteni?Tegnap érkezett kínából a miband2-m, teljesen feltöltöttem, majd azóta is próbálom párosítani, eredménytelenül.
Néztem az aktuális magyar, és a jól bevélt régebbi 1.6.x magyar verzióval is.
A bluetooth kereső látja, abból fel tudtam írni a címét.Lehet, hogy egy vicces ember párosította magához, és én nem tudom?
Lehet valahogy resetelni?Köszi!
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Kisszabó #13437 üzenetére
Nekem is fent van é problémát sosem okozott, viszont nagyon jó!
Arra a "nem szinkronizálja az alvást" -ra részletesebben is kíváncsi lennék.
Eleinte nem előírás szerint használtam, így nekem sem szinkronizált, viszont amikor elsőnek vele indítottam a szinkronizálást minden nap szépen akkurátusan elvégzi ezt a feladatot is. Amikor végzett futtatom le a Mi Fit féle sokkal primitívebb elemzést. A Notify még a nappali alvást is kielemzi a Mi Fit viszont NEM!
A Notify az alvás közbeni néhány perces, másodperces felébredést is szépen jelöli, míg a Mi Fit ezt sokszor "elfelejti". -
Kisszabó
tag
válasz
virkir #13436 üzenetére
Hmm, furi - nekünk itthon 5 telefonon van, a melóhelyen is pár embernek az van, de senki nem panaszkodott még. Fw-t a Mi fit frissít, de gond nélkül. Annyi, hogy Mi fitben ki van kapcsolva minden jelzés, riasztás, így tuti nem akad össze a kettő.
Na mindegy, segíteni akartam - nekünk nagyon jól működnek a smart alarmok, telefon, és BT kapcsolat nélkül is.
-
virkir
veterán
válasz
Kisszabó #13433 üzenetére
Nálam meg ment a kukába, pedig meg is vettem.
Nekem nem szinkronizálja az alvást, megbolondítja a gyári appot, nem képes csatlakozni sokszor a band, meg még jópár bugot okozott.
Asszonynak a kettes nem volt hajlandó firmware-t frissíteni amíg fent volt a notify például.
Szvsz egy kalap kaka.Sirandrish
Akkor neked az 1 vagy az 1S a tökéletes. -
Sirandrish
legenda
Nem tudom hogy van-e jobb hely, de én nem találtam szóval itt kérdezek be.
Szükségem lenne egy okos karkötőre aminek csak és kizárólag 2 kitételnek kéne megfelelnie.
-Olcsó legyen
-Rezegjen ha hívnakSajna a munkahelyemen nagyon ritkán veszem észre a hívásokat, és ez zavar...változtatni szeretnék rajta.
-
-
Kisszabó
tag
-
Djuree
félisten
hol most a legolcsóbb a mi band 2? külföld is!
venni akarok, gearbesten 24 dolcsi. van ennél olcsóbb? -
Kocsa_1
újonc
Sziasztok
Segitségre lenne szükségem, vettem egy mi band 2 karkötőt de sajnos a telefonomat elvittem szervizbe és nem szüntettem meg a párositást ott uj androidot kapott és most meg nem tudom összehangolni a telefonnal pedig a fiókommal léptem beés még látja is csak nem csatlakozik hozzá.Olvastam hogy töltsem le a bluetooth 4 scannert és meg lesz a mac cim ,meg is lett de nem
tudom beirni sehova.
Válaszukat előre is köszönöm. -
szabacsik
őstag
Sziasztok. Most jött meg az 1S-em . Viszont nem tölt. Banggood-ról rendeltem. A régi sima 1-est rádugva tölti, de az újat nem akarja. Tudok tenni valamit vagy kezdhetem a levelezést a BG-vel?
Na csak be kellett írjak ide, megnyálaztam a végét és már jó. Csak valami kosz lehetett. -
csipuka
senior tag
válasz
szpali #13427 üzenetére
Vagy meg lehet venni a Mi band tools app-ot, es az is tudja.
-
Csari93
aktív tag
Sziasztok srácok!
Most jött meg az 1s-em, rögtön lenne egy kérdésem: Tényleg nem elérhető már az okos ébresztés funkció, vagy csak nem találom a menüben, mert béna vagyok, és a miuis fórum is hülyeséget ír?
Nem tudom elhinni, hogy elvettek belőle funkciót...
Köszi előre is! -
bollokcs80
Korrektor
válasz
sszemtelen #13424 üzenetére
Volt ennel olcsobb is....
-
sszemtelen
őstag
-
attiati
veterán
mi band 1s-nél mire kell figyelni?
létezik belőle többfajta verzió?
ha igen, akkor melyiket kell venni?(alvásmonitorozás érdekel)
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet kikerülni azt a hibát, amikor nem engedi csatlakoztatni az eszközt, mert már egy másik accounthoz csatlakoztatva van? Mert az van, hogy a miFit apk adatait töröltem, amivel ugye ment a párosítás is és most visszajelentkezve ugyan azzal az acc -al, nem engedi csatlakoztatni a fentiek miatt. Olvasgattam hogy mással is előfordult már, de nem találtam rá ésszerű megoldást eddig...
-
Andie
őstag
válasz
r3dsnake #13416 üzenetére
Nem szükséges hozzá.
Közben találtam a neten infót, hátha másnak is kelleni fog:
- le kell tölteni a Bluetooth 4 Scanner-t
- elindítani Low módban, így megtalálja a Mi band-ot
- felírni a MAC addressét
- Mi Band fitness és egyéb app-ban manuálisan beirni ezt a címet
- és örülniSzépen szinkronizál, riaszt, szól, csipog, rezeg, minden!
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Mi Band 2-t, ma érkezett meg.
Sehogy nem tudom összepárosítani a Galaxy S3-ammal. Nem hogy az app nem látja, még a Bluetooth menüben sem tűnik fel. Már 28x rákerestettem, megtalál mindent az irodaházban, de a mellette lévő karkötőt nem. Kollegám Note-ja rögtön rátalált.
4.3-as android (gyári) van a telómon. Mit tegyek, hogy összekapcsolódjanak? -
sanyci
senior tag
-
hdtomi
senior tag
Én a Geekbuying.com-ról rendeltem meg, 21,48 euró, pont a vámhatár alatt.
Ahol 22 euró felett van, már jöhet rá vám a + 27%. Sajnos azt is figyelni kell, hogy ingyen postával jöjjön, hogy azalatt is maradjon. Teljes ár látszik, ott van mekkora a kedvezmény, ezek a ~22 eurósok még eredetik.
Én csak azért rendeltem meg, mert vámhatár alatt volt, először rendeltem Geekbuying-ról. Ebay-t szoktam használni, de a 31 eurónál ha rájön a vám, akkor már ugyanannyi mintha itthonról lenne rendelve magyar garanciával. -
zodes
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék az asszonynak venni egy fitness órát, vagy mit
Egyenlőre azt se tudom mik ezek. Az összefoglalóban nem nagyon van semmi erről.
Más fórumot nem találtam.
Segítséget szeretnék kérni, hogy egyáltalán mit illene tudni egy ilyen órának?
Pulzus mérés? Véroxigén mérés? Lépésszámláló? Kalória számlálás?
Ha biciklizni megyünk, akkor méri a kalóriát?
Látom ébreszteni, ébreszt... bár ezt sem mindenkinél.
Ja és WP-je van a zzasszonynak. -
DonMenyet
tag
Ha már a vevő kezében van, akkor meg lehet állapítani, de pl az első generációnál több olyan eladó is volt, aki az eredeti képeit használta a hirdetésben de csak egy kópiát küldött.
Szóval miband2 esetén megvehetem bármelyiket? Nem kell figyelni semmilyen id-t hogy valid legyen vagy mittomén.. ? -
DonMenyet
tag
Sziasztok!
MiBand2-t is szeretik hamisítani? Vagy nyugodtan rendelhetek ebay-ről egy sokat értékelt eladótól? Köszi! -
lpepe
tag
Nem találtam jobb topicot, ezért itt kérdezem meg, hátha: xiaomi wifi radio nevű kütyüvel van-e valakinek tapasztalata?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
spiderpig820 #13400 üzenetére
köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest