Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oris
aktív tag
Én is azt tapasztaltam a mi store-os Mi Fit 2.2.1-nél, hogy az alvásidő módosításakor a 0:01 és 0:59 közé kézzel beállított idő esetén a dátumot egy nappal visszapörgeti. Szóval ha 1:00-t állítok be elalvásnak akkor aznapi az elalvás, ha 0:59-et, akkor nem egy percccel több az alvásidő, hanem 24 óra 1 perccel.
-
SztiviVander
addikt
-
IG55
senior tag
Szerinte tegnap este 19:32kor aludtam el és ma 10:10kor keltem. Próbáltam szerkeszteni az elalvás idején, de nindenképp a tegnapi napot erőlteti. Így szerinte 32 órát aludtam. Pedig valójában ma 0:30kor aludtam e
Ne aggódj, ez nálam is így van. Bug.
Másik nap pedig itthon takarítottam, nagyon a lakásból se léptem ki. Mosogatás, felmosás, porszívózás alatt meglett a 9000 lépés.
Szerintem ez nem feltétlen hibás működés. Takarítás közben azért sokat mozog a karod, és az már simán tűnhet számára lépésnek.
Szinte folyamatosan ébren tartja a telefont,
Hogyhogy ébren tartja? Ha az van előtérben?
-
andrisbandi
őstag
A fentebb leírt "teljes takarítás"-t érdemes kipróbálni.
- Így tökéletesen fog működni a pánt, ahogy tervezték, és ígérik. (Ez nem mindíg egyezik a felhasználó elképzeléseivel. A Miband egy exrtém olcsó kütyü, pár hasznos funkcióval, nem több.)Jó áron nem lehet eladni.
Kb 3 hónap fiókban állás után fel kell tölteni, mert utána már nem biztos, h felveszi a töltést.
-
Upo
addikt
Az adatait a felhőben tárolja, de az előzményeket a belső tárhelyen (vagy SD-n, attól függ hogy van beállítva). Ha az megmarad, akkor újra bejelentkezve visszaszedi. De pl. másik telefonon hiába jelentkezel be, az adataidat visszahozza (súly, magasság, születésnap), de az előzményeket nem.
Blogomban van egy írás a mentés-visszatöltésre, root kell hozzá. Én így hoztam át az előző telóról. -
Allien
veterán
Szintén zenész..
Én is megrendeltem gyorsan, mert itt írta valaki, hogy megkapta. A köcsög Getone meg ült az infón, hogy nincs is készleten, pedig már régebben is írtam a supportnak, bakktak válaszolni. Ma írtam ismét, és végre válaszoltak. Na, mondom refund.
Semmi bajom a "normál" változattal, de azért akkor ezt oda adnám a gyerkőcnek, és a másik lenne az enyém. De így... -
gianone
őstag
A hossz 1 mm-e és a szélesség 0,4 mm-e simán belefér a tágulásba, és akárhogy nézem, a vastagságánál a plusz 0,9 mm a lyuknál van. Szerintem jó lesz, de majd kiderül. Ajánlották, hogy nézegessem a képeket, és nézegettem, mást nem láttam.
A bujtató mikor szakad el az lutri, de szerencsés esetben sokáig is kibírja, ettől függetlenül érdemes tartalékot tartani. Ezen kívül tinydealesek voltak rossz minőségűek egy időben, azok repedtek azonnal. Banggoodos és az alis eredeti kiváló minőségű. Amúgy idővel puhul is.
És tényleg, az elsőm több mint egyéves.
-
-
Zsolto
őstag
Annyival, hogy a telefon nincs mindig nálad, pl. mikor mászkálsz a lakásban, vagy fáradozol a gépeken a konditeremben. A Mi Bandnél pl. külön figyeltek arra, hogy leírják, hogy ha elliptikus tréneren mozogsz, inkább a zsebedbe tedd. Mondjuk ezt én akkor olvastam, amikor már túl voltam egy olyan edzésen vele, és a karomon is mért, de azóta a zsebemben tartom, és így is hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest