Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
-
oris
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz
Cathfaern #12376 üzenetére
Én, amikor megismertem ezt a kütyüt 1 dolog miatt kellett. Anélkül tudom, mi érkezett, hogy előkeresném a telefont. Ha épp a konyhában vagyok, ránézek a karomra, és látom, hogy jött egy SMS, nem rohanok be a telefonért a hálóba. Bevallom, szeretném a pulzusmérést is, de nem áldoznám be a színes LED-eket a pulzusmérésért. Szóval nekem nem sokat ér a Mi Band 2, se a Mi Band 1s. Nem mellesleg , tegnap 35 éves fejjel elestem (józanul), és nekicsapódott a Mi Band-em az érdes betonfalnak. Semmi sem látszik rajta. Első alkalommal én is oda meg vissza voltam a Mi Band 2-ért ,de be kell látnom,nekem nem éri meg. Majd ahogy már mások is megjegyezték, ha lemegy az ára emészthetőbb szintre, talán. De addig is megfelel az 1A.
Hozzá kell tennem, órát mindig hordok, csak épp analógot. Szóval még egy okos óra kicsit túlzás lenneEgy karkötő pont elfér a másik csuklómon...
-
feca81
aktív tag
válasz
Cathfaern #12275 üzenetére
Már azon is túl vagyok. Most ebédidőben hazarohantam, de nem lehet kimérni. a két érintkező között kevesebb,mint 0,1 mV van. Az érdekes az, hogy a jól működő mi bandemen is ennyit mértem. Szóval ez nem jelent semmit. Most feltettem töltőre, 5 óra múlva megnézem, elkezdett-e már villogni...
-
gianone
őstag
válasz
Cathfaern #12014 üzenetére
Nekem mindig a karomon volt, mert az értesítések miatt vettem anno, de a fórumtársak elmondása szerint igen, ugyanúgy mér. Jobban nem "mér", csak a valóshoz közelebbi adatot mutat, mert nyilván a karodon számolja, ha pl. fogat mosol vagy a melód kézmozdulatokkal jár, a zsebedben meg nem. Bármixer srácnak jöttek 30000-es napok emlékeim szerint pl.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Cathfaern #10751 üzenetére
Ha lenne egy mini kijelzője akkor szerintem a pulzusmérésnek is lenne értelme. Jelenlegi formájában szerinterm ez a funkció az 1S-ben haszontalan.
andrisbandi: barátnőm gondolkodott már ezen a zoknis megoldáson.
Engem annyira nem érint mert van dedikált pedálfordulat mérőm.
-
Hegasus
senior tag
válasz
Cathfaern #10610 üzenetére
dehogy felejtős az, csak az eredeti mifit alkalmazás kell hozzá (nem a butított playes, azt jó kérdés frissítik-e valaha) a xiaomi shopból, és ott settings/route tracker. be is lehet állítani, hogy ha egy bizonyos szint fölé megy akkor rezegjen, de a telefonon kb másodperces frissitéssel is kijelzi, hogy mennyi az altuális pulzus.
és mint írtam én így használom napi szinten 40 percig, és elmegy az 20-25 napot. -
emiki6
veterán
válasz
Cathfaern #10605 üzenetére
Csak az SMS-t és a hívást jelzi, a többiről. Hívni nem sokat hívnak, SMS-t meg naponta max 1-et kapok. Ha nem is merít sokat, de utálom kivárni, míg leszinkronizál, akár több napi mért adatot.
Így most vagyok 58 nap - 18%-on. Ez a második használati ciklusom.dajkapeter: Én ha vennék, akkor akkor lenne fontos, hogy pontos legyen, amikor pl edzek és akkor is a pillanatnyi. Mondjuk azt nem tudom, hogy képes e kb valós időben közvetíteni a telefonra a mért adatokat és ha igen az mennyire meríti, stb. Nagy szükségem mondjuk nincs rá, ez csak amolyan nem baj ha van / néha hasznos funkció lenne nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Last Epoch
- Revolut
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Asustor NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest