Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
válasz
BigBlackDog #13645 üzenetére
szia! csak egy kérdés: s3-ra van gyári 4.3-is, miért nem frissíted? Azzal tuti megy hivatalos mi fit app
-
Tyca
senior tag
válasz
andrisbandi #12297 üzenetére
A 3rd party alkalmazások még nincsenek frissítve a 2-es pánthoz, addig kár is velük próbálkozni
-
Tyca
senior tag
válasz
Criminal017 #12188 üzenetére
kipróbáltam androiddal, csak akkor találta meg a pántot, ha nem futott a gyári Mi Fit és más 3rd party app se...viszont nálam nem működött jól, küldtem magamnak egy mailt a gmailes fiókomba, de nem jelzett rá, pedig felvettem a gmailt az alkalmazások közé...na hátha még fejlődik a progi
-
Tyca
senior tag
válasz
Criminal017 #12188 üzenetére
a gyári Mi Fit kell ehhez is?
-
Tyca
senior tag
Egy tök új app jött ki a play-re:
-
Tyca
senior tag
válasz
sszemtelen #12162 üzenetére
szia!
Az akkumulátor fogyasztásnál nálam meg se jelenik a listában, szóval szinte semmit nem fogyaszt standby-ban...az értesítési sávba azért rakja bele magát, hogy az android Low memory killer-je ne zárja be -háttérben futó alkalmazás lévén-, ha esetleg memóriára lenne szüksége. Akkor zabálná az akksit, ha Wake Lockolná a telót, de ilyen gond nincs vele
-
Tyca
senior tag
Különben 30 dollár körül simán bestbuy lenne, ha igaz, hogy éritőkijelző + amoled. A legjobb lenne, ha elfelejtenék ezt a gesztusvezérelt bekapcsolást, és csak gombnyomásra kapcsolna be a kijelző, vagy csinálják meg atomstabilra, hogy tényleg csak akkor kapcsoljon be, ha ránéz az ember (ami meg kb. lehetetlen).
kolléga Gear 2-je is sokszor bekapcsol feleslegesen, hazavágja az akksiidőt
-
Tyca
senior tag
válasz
Mephistoone #11757 üzenetére
Igen
-
Tyca
senior tag
válasz
havri1 #11755 üzenetére
Most nalam is ebresztett az inteligens, eloszor 3at rezgett, az idopont elott 1et, az idopontban pedig megint elkezdte, de azt nem vartam vegig, lekoppintottam. Szoval elorelepes ez a regebbi firm. Ami meg feltunt, hogy sokkal lassabban merul, az elejen 3 nap alatt lement 89%-ra, a downgrade ota meg mindig 89-en all (vagy bugos es nem frissul
) Viszont cserebe kisebb tavolsagnal mar eldobja a szinkront, erzesre
-
Tyca
senior tag
válasz
CsHuszi #11749 üzenetére
szerintem be, de most nem tudom leellenőrizni, mert leszedtem a Tools-t.
Még azt tudom elképzelni, hogy mivel már nem aludtam (úgy értem, ébren voltam, de még az ágyban), lehet hogy ezért nem ébresztett egyáltalán? De elvileg ilyenkor is kéne rezegnie egyszer pontban a beállított ébresztés időpontjában, nem?
-
Tyca
senior tag
válasz
peestike #11744 üzenetére
az értesítésekre tök jól működött a Tools, azért töröltem, mert visszaálltam régebbi firmware-re és ahhoz még van olyan Fit, amiben jó a notify kezelés. Két progit meg meg futtatok párhuzamosan, ha nem létkérdés.
Szóval jó cucc a Tools, csak a legújabb firmwarerrel nálam nem jó az intelligens ébresztése -
-
Tyca
senior tag
Az nem lehet, hogy a 3rd party appok még nincsenek a legfrissebb firmware után húzva, és ezért van a kavar az ébresztés körül? A Mi Band Notify & Fitness-nél konkrétan írják, hogy csak az 1.0.11.7-es firmwareig garantált a működés. Nálam ez 1.0.12.0. És nálam se megy a smart alarm, MI Tools-ban van felvéve, gyári mi fit is telepítve van.
Viszont 3 nappal ezelőtt, az első reggelen csak az Mi Band Notify & Fitness volt fent, a firmware a legfrissebb volt már, de a gyári MI Fit-et leszedtem előző este, és akkor meg ébresztett.
Már bánom, hogy hagytam, hogy a gyári app upgradelje a firmware-t, előző tulaj mondta, hogy ne nyúljak a firmware-hez, de azt hittem, hogy ez egy külön procedúra, mint a telókon a rom frissítés, erre a gyári app kérdés nélkül megcsinálta, mire észbekaptam
-
Tyca
senior tag
válasz
fi:zi'k #11668 üzenetére
Két napja van a kezemen a cucc, de már felcsesztem magam ezzel a pánt konstrukcióval, mintha direkt úgy tervezték volna, hogy kiessen belőle a szenzor. Este tv-zés közben esett ki belőle a cucc, ma reggel meg magától leoldódott a pánt a kezemről. Ha csak annyit variáltak volna rajta, hogy az ablak felül zártabb lenne, és csak az alján lehetne kiszedni, akkor nem tudna véletlenül kiesni. A csathoz meg kellett volna egy mozgatható fül-szerűség, mint a nadrágszíjakon, ami ad egy plusz fixálást a csatnak.
Most kókányoltam rajta, a szenzort celluxszal befixáltam, a csathoz meg egy kis gumit raktam.
-
Tyca
senior tag
válasz
andrisbandi #11642 üzenetére
csak a mi fit volt fent, azt leszedtem mindig egy másik verzió tesztje előtt...ma este a rom-ot amúgy is lecserélem a telón, tuti nem marad fent semmi szemét. Az nem lehet, hogy az sms-re a régebbi verziók nem rezegtek gyárilag sem? Csak mert most jött be ez az új beállítás a 2.0-ba, eddig nem volt ilyen
-
Tyca
senior tag
válasz
cidalain #11629 üzenetére
szia! Nálam a legújabb firmware van fent a band-en, a 2.0.10-es mi-fittel rezeg sms-re, az 1.8.711-gyel viszont nem. (android 5.1) Az app-ok közé felvettem az Üzenetek alkalmazást. De a Gmail-re pl rezeg.
Így nem az igazi. A 2.0.1-ben meg nincs intelligens ébresztés, így az se az igazi.
-
Tyca
senior tag
sziasztok! ma kaptam egy 1S-t, de olvastam, hogy a legújabb app-ból kikerült az early bird funkció?
Pedig nekem pont ez lenne a legfontosabb. melyik apk-t kell felrakni a telóra, hogy ez működjön?köszi előre is!
(most olvastam vissza, szóval valamilyen tools kell?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Biliárd és snooker topik
- Bittorrent topik
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Windows 7
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest