- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Na itt is kevés lesz az egy darab, nagyon sokat levesz a vasbeton födém ennél is, úgyhogy rendelem majd a következőt a mesh-hez
Az adóteljesítmény ugyanaz, mint a kínai ax3 pronál, viszont sebességben kicsivel jobb. Illetve nekem is alapból van rejtett hálózat mióta beállítottam, tuti a backhaul miatt.
-
winbox
senior tag
Van egy kis gondom. bdata módosítva, majd pedig feltettem a kínai patchelt verziót: 1.1.19+SSH+MI+txpwr. Minden sikeresen lefutott, sehol nem volt hiba. Kireseteltem a routert, mikor végeztem. És mikor állítanám be, ez fogad: [kép]
Alapból ez van benne wifi névnél. Itt már sejthető, hogy valami nem jó. Beírom a wifi nevet, jelszót, amit akarok. Cache-t töröltem a böngészőből, de másik böngészőnél is ez van. Telefon nem lát semmit wifit (Nem tudom, hogy kell-e lennie alap wifinek rajta, gondolom igen). Ha belépek a router admin felületére 2.4G és 5G-nél sincs beírva semmi. Ott át sem tudom nevezni őket. Kábelen van rajta net, mondjuk az internet led nem világít. Lehet valami nem sikerült neki bdata módosításnál? Valami ötlet? -
winbox
senior tag
Na közben nekem is megérkezett banggood-ról a global verzió, így már teszem is át kínaira, délután pedig ki is próbálom otthon, a helyén.
Köszi, hogy írtad, módosítom a bdata-t és az összefoglalóban a leírás linkjén lévő parancs hiányolta a model-t, de a javított parancsoddal már ment
Keresőt használva szerencsére kidobta a kommented
Ez a jó parancs:header.py modify --country CN --model AX3600 bdata_mtd9.img bdata_mtd9.img.modified
-
winbox
senior tag
válasz
dethroner #4233 üzenetére
Nekem volt itthon 2db kínai Huawei AX3 Pro-m mesh-ben, ugyanezt láttam én is, mind a kettő router hozott létre egy név nélküli hálózatot és szinte ugyanaz volt a MAC-je, mint a router wifije. Én betudtam a mesh hálózat miatt, mivel a backhaul lehet wired és wireless is, nekem vezeték nélkül kommunikáltak egymással. Nekem például automatikusan egymásra csatlakoztak mesh-el mikor kireseteltem őket, így lehet, hogy már az elejétől van már nekik egy ilyen hálózat, hogy megtalálják egymást.
Nemsokára megérkezik az AX3600-am, megnézem majd azzal is, bár az most (még) nem lesz mesh-be téve. Ha szerencsém van, nem is kell, mert elég lesz az 1 darab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- OpenWRT topic
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest