- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
dethroner #4233 üzenetére
Nekem volt itthon 2db kínai Huawei AX3 Pro-m mesh-ben, ugyanezt láttam én is, mind a kettő router hozott létre egy név nélküli hálózatot és szinte ugyanaz volt a MAC-je, mint a router wifije. Én betudtam a mesh hálózat miatt, mivel a backhaul lehet wired és wireless is, nekem vezeték nélkül kommunikáltak egymással. Nekem például automatikusan egymásra csatlakoztak mesh-el mikor kireseteltem őket, így lehet, hogy már az elejétől van már nekik egy ilyen hálózat, hogy megtalálják egymást.
Nemsokára megérkezik az AX3600-am, megnézem majd azzal is, bár az most (még) nem lesz mesh-be téve. Ha szerencsém van, nem is kell, mert elég lesz az 1 darab
Új hozzászólás Aktív témák
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest