Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
 - Milyen videókártyát?
 - OLED TV topic
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - iPad topik
 - Milyen széket vegyek?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Nem indul és mi a baja a gépemnek topik

- 

PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router

Új hozzászólás Aktív témák
- 

winbox
senior tag
Van egy kis gondom. bdata módosítva, majd pedig feltettem a kínai patchelt verziót: 1.1.19+SSH+MI+txpwr. Minden sikeresen lefutott, sehol nem volt hiba. Kireseteltem a routert, mikor végeztem. És mikor állítanám be, ez fogad: [kép]
Alapból ez van benne wifi névnél. Itt már sejthető, hogy valami nem jó. Beírom a wifi nevet, jelszót, amit akarok. Cache-t töröltem a böngészőből, de másik böngészőnél is ez van. Telefon nem lát semmit wifit (Nem tudom, hogy kell-e lennie alap wifinek rajta, gondolom igen). Ha belépek a router admin felületére 2.4G és 5G-nél sincs beírva semmi. Ott át sem tudom nevezni őket. Kábelen van rajta net, mondjuk az internet led nem világít. Lehet valami nem sikerült neki bdata módosításnál? Valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
 - Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
 - BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
 - REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

trance89