Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
mano42
aktív tag
Figyelem. Meg egy kerdes. Jelenleg egy rPi3b+-t hasznalok homevpn szolgaltatasra wireguardal. Ha nyilvanos halozatra lepek, illetve a munkahelyen bekapcsolom a tunnelinget. Elfogadhatoan mukodik, a gyenge keresztmetszet az a Raspberry teljesitmenye, de igy is 80-150 megabit kozott lehet netezni teljesen biztonsagosan, nem beszelve a konfigrol ami nagyon egyszeru, mert egy terminal ablakban, akar ssh-n keresztul general egy qr kulcsot.
Arra gondoltam, hogy jobb lenne egy ilyen tunnelinget direkt a routerbol futtatni, de egyelore nem jott ossze. Openvpn-el probalkoztam, (es az eleg keves) elerheto tutorial ellenere nem sikerult egy mukodo homevpn szolgaltatast osszehozni, es hianyzik a pivpn egyszerusege. Ahogy ertem, a wireguard egyelore nem tamogatott ... vagy igen? Es ha igen, a config is egyszeru?
Új hozzászólás Aktív témák
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Energiaital topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest