Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
Topikgazda
válasz
netcore #4616 üzenetére
Én inkább nem tenném, 2 esetben is amikor váltottam kínaira beállítások megtartásával, utána a webui-n szét voltak csúszva az elemek vagy legördülő menüben hiányoztak az opciók, már nem emlékszem pontosan. Szóval erősen ajánlott a reset fw csere után.
dchard
"És rengeteg bug van bennük. És a Xiaomi-ról tudható, hogy soha az életben nem lesz főverzió frissítés: amelyik SDK-ra felépítették a modellt, az lesz amíg van support."Amikből az átlag user semmit nem tapasztal. Cserébe viszont betonstabil nagyon hosszú uptime mellett is. Openwrt nem mindenkinek való, majd ha lesz végleges stabil verzió akkor megint eljátszok vele a rezerva AX3600-on. Viszont kétlem, hogy belátható időn belül eléri a gyári fw stabilitását de legfőképpen a wifi teljesítményét.
Valamikor április végén dobtam fel az akkori legfrissebb verziót, a wifi-t bekapcsolva egyetlen eszközzel sem tudtam csatlakozni rá akármilyen csatornát állítottam be. Ekkor félre is raktam, majd talán 1-2 év múlva újra próba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Subaru topik
- BMW topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest