Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zacci
aktív tag
En most rendeltem be 2db AX6-ot 18k/db aron. Nekem az AX3600 fizikai meretre tul nagy.
Bar van kiscsillio iot cuccom, de szerintem nincs akkora jelentosege az iot antennanak. Arra ott lesz majd a 2db AX6-ban levo 2,4 gz-es radio, ami boven elegendo. Egyeb tudasban meg kb. pariban van az AX3600-al. Azt sajnalom, hogy nincs rajt USB, igy marad elsodleges routernek a wrt3200. Azt a spec tudast eddig semmi sem tudta uberelni
Openwrt-tol nem varok tul sokat. Az evek ota supportalt eszkozokon is boven ipari hulladek szintu az openwrt. Valami miatt mindig xar, nah. Tudom, mert evek ota hasznalom tobb eszkozon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

trance89