-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnapelőtt sikeresen megcsináltam a Kínai régióra váltást.Siemensfun kolléga linkje alapján. [link]
Nem volt egyszerű, többször kaptam szívinfarktust.6 órámba telt. Hozzáértés nélkül, gondolja meg aki megakarja csinálni.
$ mtd write /tmp/bdata_mtd9.img.modified bdata
$ reboot
Ennél a résznél restart után, volt, hogy a lan, volt, hogy a wifi, volt, hogy minden elment.
Lényeg, hogy nagyon jó lett.3 kérdésem is lenne hozzátok.
A smart connect-et érdemes használni? Anno Asusnál próbáltam, de vissza is állítottam mert úgy vettem észre nem tökéles. Lehet user error volt.
Soha nem állítottam semmit routeren, ezen mit érdemes beállítani? Digi 1000-es net.
IPV6-ot bekapcsoltam.
Gyerekénél a másik épületbe Xioami 3-as router van bridge módba. innen megy le 15 méter kábel.
Mesh-be érdemes lenne rakni, van értelme? A régi Asus RT68U routerrel gondolom nem lehet összehozni a X3600-ot.
Redmi A5X, A6X, vagy X1800 jöhet szóba? 2100 ha jól tudom, nem mesh képes.Utólagos segítséget pedig köszönöm DonJoee kollégának!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Filmgyűjtés
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gurulunk, WAZE?!
- Napelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest