-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonJoee
tag
Én sem állítottam semmit. Felraktam a régi kínai fw-t, hogy legyen SSH-m, utána a partíciók átírása jött, utána simán visszaírtam a globál fw-t, sőt, az országot Hungary-re raktam és így is maradt (illetve lett) a 30 dBm max. mindkét sávon. Jelenleg nekem 2.4-en elég a Low, 5G-n van Standard-re állítva. Tehát nem is használom ki a maxot, mert minek?
Mondjuk az kissé aggasztott, hogy pont eme mókolás után vagy másfél hétig hallottam valami nagyon távoli, halk, kb. 1000 Hz-es zúgást a jobb fülemben. Biztos a fülzsír rezonált a CN-adóteljesítménnyel. De aztán elmúlt. (Igen, közben is mostam a fülem, de nem volt semmi változás).
Ja, ráadásul az egyik fejlesztő úgy kalapozta össze a pénzt az AX 3600-ra, úgyhogy lelkiismerettől függően van egy kis nyomás is rajta, hogy valami eredményt produkáljon.
Én nem xaroznék, megkeresném az egyik fejlesztőt a Xiaomi-nál, biztos rajta van valamelyik fórumon (szerintem ott lóg mind az XDA-developersen), hogy ugyan már, koma, adj némi támpontot ethernet felélesztési ügyben, stb. Legfeljebb kér 200 dodót paypalon. Szerintem összedobnák azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest