Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
DonJoee
üzenetére
Telefonnál, tévénél, nyomtatónál gondolom nem is fontos a sebesség, viszont kisebb jelszint ellenére minden eszköznél megvan a stabil kapcsolat, és a jó sebesség...
A router nem a 2.4-es sávra van kihegyezve, ezt vételkor is tudni lehetett, bár én nem érzem, hogy szégyenkeznie kellene, nálam egy fallal arrébb egy eszköz megy a 2.4-en, az erősítőm van wifin, erősebb a jel, mint az előző AC65P-vel, és az se számított gyengének, szóval annyira nem értem a problémát.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Androidos tablet topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen egeret válasszak?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A router nem a 2.4-es sávra van kihegyezve, ezt vételkor is tudni lehetett, bár én nem érzem, hogy szégyenkeznie kellene, nálam egy fallal arrébb egy eszköz megy a 2.4-en, az erősítőm van wifin, erősebb a jel, mint az előző AC65P-vel, és az se számított gyengének, szóval annyira nem értem a problémát.. 
trance89