Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
tamaswilhelm
üzenetére
Szép!
Komolyan mondom, megfordult a fejemben az Alma 14 Pro max. Annyit tököl a Xiaomi,hogy így az életben nem fog versenyezni, se a almával, se a Samuval.
Idiotizmus ami itt folyik. Biztos, úgy van vele a Xiaomi, hogy megvárja az ultrát, amit 17-én mutat be. Ha most telepakolná a Pro-val a piacot, ki venne 600 felett ultrát? Senki. Viszont, a Magenta színűeknél, a sima 13-at is levették.
Ha nem lennének meg a tokok és fóliák, akkor már, vettem volna egy almát. Eddig kitartó voltam, de ez már sok.
Megvárom a Honor Magic 5 Pro-t. Ha addig nem lesz Pro, akkor kidobok mindent és megveszem azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PlayStation 4
- Gaming notebook topik
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szép!