- Melyik tápegységet vegyem?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carpman
csendes tag
Sziasztok!Kérnék én is egy kis segítséget. hasonló problámám van mint gabikának. XA7-17i-s monitort vettem, a vidkártyám Inno3D GeForce4 MX440, és csak VGA kimenet van rajta. Ha áramtalanítok mindent és rácsatlakoztatom az új monitort, bekapcs., nem jelenik meg semmi csak a No signal. Ha a régi analóg monitorommal kapcsolom be, és bootolás után dugom át a csatlakozót az újba (és ez be van kapcsolva) akkor bejön a kép, és minden fasza. Feltettem már a gyári monitor drivert is, de nem segített. Ja és ha restartot nyomok akkor is megy, viszontha kikapcsolom a számítógépet, és újra be akkor már semmi. Ha van ötletetek nagyon megköszönném.
Üdv.
-
Rover623
félisten
Pedig elvileg mennie kellene...
Ha úgy kapcsolod be a gépet, hogy a DVI-n keresztül van összekötve a kari a monitorral, akkor a VGA-nak automatice ott kell kiböfögnie a képet, a monitornak pedig érzékelnie kell hogy a DVI-n hajtják meg éppen...
Próbáld meg megfordítani a DVI kábelt, vagy próbáld ki másik DVI kábellel...
Ha így sem megy, próbáld ki a karidat egy másik DVI-s monitorral és/vagy a monitorodat egy másik VGA kártyával...vagyis határozd meg gyorsan, melyik a rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi