- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
Helló! Nekem is van egy ilyen monitorom és egy másik monitorral együtt használtam egy darabig tesztelés céljából. A DVI-I-vel kapcsolatban jó a meglátásod, az csak egy Analóg jel továbbítására alkalmas csatlakozó a monitoron, menüben monjuk lehet váltani hogy DVI típus: Analog/Digital, melyben hiába okézod le a digital-t, úgyis analogra fog ugrani. Amikor ilyesmi gondom volt hogy össze vissza működött a monitor, állítgattam a dolgokat nVidia control panelban is, de a megoldást a Win+P gomb megnyomás jelentette, ez kezeli win7 alatt hogy hogyan használja a monitor/ok/-at a rendszer (Csak számítógép / Másolás / Kiterjesztés / Csak kivetítő). És igen, látja is a gép, a felbontások mezőnél simán azonnal felismeri a monitort, ki is írja a nevét hogy XA7-17i szóval ott inkább valami állítgatási probléma lesz, mert nagyon jó ez a fajta monitor, az alaplapja is nagyon pipec. (A kamu DVI-t leszámítva ami lehetne D-SUB+500ft-os DVI-ANALOG átalakító... szvsz..)
OFF:
Láttad már milyen pirosat tud produkálni? én azon leremegtem. Tesztprogi amit használok: dpt.exe!Ne idegeskedj, nagyon jó a monitor és jól is működik, ebben biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- HP OMEN Transcend - 32", OLED, 3840x2160, 240Hz, G-SYNC, FreeSync, 0,03ms, HDR - Új - Eladó!
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- Eladó 27 LG GL850-B Monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest