- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi hangfal építés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
Helló! Nekem is van egy ilyen monitorom és egy másik monitorral együtt használtam egy darabig tesztelés céljából. A DVI-I-vel kapcsolatban jó a meglátásod, az csak egy Analóg jel továbbítására alkalmas csatlakozó a monitoron, menüben monjuk lehet váltani hogy DVI típus: Analog/Digital, melyben hiába okézod le a digital-t, úgyis analogra fog ugrani. Amikor ilyesmi gondom volt hogy össze vissza működött a monitor, állítgattam a dolgokat nVidia control panelban is, de a megoldást a Win+P gomb megnyomás jelentette, ez kezeli win7 alatt hogy hogyan használja a monitor/ok/-at a rendszer (Csak számítógép / Másolás / Kiterjesztés / Csak kivetítő). És igen, látja is a gép, a felbontások mezőnél simán azonnal felismeri a monitort, ki is írja a nevét hogy XA7-17i szóval ott inkább valami állítgatási probléma lesz, mert nagyon jó ez a fajta monitor, az alaplapja is nagyon pipec. (A kamu DVI-t leszámítva ami lehetne D-SUB+500ft-os DVI-ANALOG átalakító... szvsz..)
OFF:
Láttad már milyen pirosat tud produkálni? én azon leremegtem. Tesztprogi amit használok: dpt.exe!Ne idegeskedj, nagyon jó a monitor és jól is működik, ebben biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Poco F7
- Új előzetesen a Splinter Cell: Deathwatch
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest