Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
"megvenni a kiegeket" Szerintem érdemes. Én egy hete a digital delux-ot vettem meg (ez tartalmazott mindent), de nem bántam meg mert szerintem sok színt hoztak a játékba a kiegekkel a fejlesztők.
Amúgy neked akkor a "Reinforcement Pack"-et kellene levadásznod valahonnan olcsón/akciósan, mert az tartalmazza mind a 3 DLC-t.És ha már újra kezdted, akkor ami szerintem nagyon fontos, az az épületek elhelyezése. Itt volt róla szó: [link]
Ami fontos, hogy a workshop 2 sor közepére kerüljön, mert a "mellette" (alatta, felette, oldalt)levő épületekbe két mérnököt tudsz tenni. Plusz 2 mérnökért 4 gremlint kapsz amit a mérnök helyett tudsz 100%-osnan használni. Ez a kezdeti időkben, (meg később) is fontos lehet. Pl power relay, resist comms... Fontos a GTC is, hogy bővíthesd a csapatod létszámát. Nekem emiatt a shadow chamber pl lecsúszott a harmadik sorba, de nem nagy gond.Idézek a fenti oldalról:
Place Workshops in central locations where you can maximize the effectiveness of the Gremlins staffed there. Additionally, plan the facilities around Workshops that can make use of the Engineer staffing ability of the Gremlin.
Power Relay may be placed on exposed power coils located near the bottom of the Avenger for increased power output.
Some essential facilities to build early on: Guerrilla Tactics School, Proving Ground, Workshop, Power Relay and Resistance Comms. These facilities are crucial to getting your resources and soldiers stocked and trained as fast as possible.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest