Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Hát minden elismerésem azoknak, akik ezt képesek iron man nehézségen tolni...
Kezdtem egy újat, de 4 óra után sikerült teljesen besokallnom és töröltem az összes mentést a francba... Úgyis vacak volt, elfelejtettem kikapcsolni a felesleges plusz szövegelést és az eléggé megtépázza az idegeim (vagyis nem tudom az ugye az Avataros "Jujj nézd mi van ott, akkor én most szövegelek felesleges baromságokat" részt is kiveszi?).
Olyan missziót még csak véletlenül sem adott, aminél engineer lenne a jutalom, pedig már nekiálltam trükközni a visszatöltögetéssel is, de smmi értelmes, csak a supply lett több, meg scientist helyett választhattam grenadiert... Végülis tök jó az, csak éppen van 4 (bezzeg sniper csak egy+1 a gerilla tacticsból).
Ahol nem kellene ott bezzeg újrasorsolja az RNG-t->hackelős torony, rányomtam a 60%-os esélyre, végigment a csík teljesen... Na mondom reload, akkor meglesz a 30%-os is. Aha... Cirka 30 visszatöltésbe telt, mire a kisebb rewardot ki tudtam harcolni megint.
Azon már fel sem akadok (dehogynem), mikor az utolsó nyomorék, flankelt ellenfelet az egész csapatom elhibázza. Végülis 85% volt a legkisebb esély, a snipernek 95 a tetőről... Direkt megvártam mi lesz az Adventes válasz: rangerre crit, oneshot... Nesze paraszt...
Ha az ilyen "randomokat" nem lehetne visszatölteni agyvérzést is kapnék (bár jobb lenne, ha itt is meglenne a save scum, ami EW-ben volt)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Házimozi haladó szinten
- Arc Raiders
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Spórolós topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kezdtem egy újat, de 4 óra után sikerült teljesen besokallnom és töröltem az összes mentést a francba... Úgyis vacak volt, elfelejtettem kikapcsolni a felesleges plusz szövegelést és az eléggé megtépázza az idegeim (vagyis nem tudom az ugye az Avataros "Jujj nézd mi van ott, akkor én most szövegelek felesleges baromságokat" részt is kiveszi?).