Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shadowguard

senior tag

Hát minden elismerésem azoknak, akik ezt képesek iron man nehézségen tolni... :C Kezdtem egy újat, de 4 óra után sikerült teljesen besokallnom és töröltem az összes mentést a francba... Úgyis vacak volt, elfelejtettem kikapcsolni a felesleges plusz szövegelést és az eléggé megtépázza az idegeim (vagyis nem tudom az ugye az Avataros "Jujj nézd mi van ott, akkor én most szövegelek felesleges baromságokat" részt is kiveszi?).
    Olyan missziót még csak véletlenül sem adott, aminél engineer lenne a jutalom, pedig már nekiálltam trükközni a visszatöltögetéssel is, de smmi értelmes, csak a supply lett több, meg scientist helyett választhattam grenadiert... Végülis tök jó az, csak éppen van 4 (bezzeg sniper csak egy+1 a gerilla tacticsból).
    Ahol nem kellene ott bezzeg újrasorsolja az RNG-t->hackelős torony, rányomtam a 60%-os esélyre, végigment a csík teljesen... Na mondom reload, akkor meglesz a 30%-os is. Aha... Cirka 30 visszatöltésbe telt, mire a kisebb rewardot ki tudtam harcolni megint. :W
    Azon már fel sem akadok (dehogynem), mikor az utolsó nyomorék, flankelt ellenfelet az egész csapatom elhibázza. Végülis 85% volt a legkisebb esély, a snipernek 95 a tetőről... Direkt megvártam mi lesz az Adventes válasz: rangerre crit, oneshot... Nesze paraszt... :C Ha az ilyen "randomokat" nem lehetne visszatölteni agyvérzést is kapnék (bár jobb lenne, ha itt is meglenne a save scum, ami EW-ben volt)

Új hozzászólás Aktív témák