Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Én eleinte nem is figyeltem oda, aztán már csak azt vettem észre, hogy háromnegyede tele, na mondom ajaj itt baj lesz, hát lett is
aztán jött tavasz, mindig 2 kocka hiányzott csak, aztán jött egy ilyen major Bt event, na el is indult a számláló... kicsit be is fostam, gyorsan alt+taboztam és utána olvastam mivan ilyenkor (steamen olvastam én is a számláló kikapcsoló ini sort de kösz azért), aztán rájöttem, hogy amikor elindult a számláló akkor érdemes lecsapni egy bázisra, de sajna akkor is csak 1 kockával veszi vissza (néha sikerült kettővel..)...
Aztán már volt olyan is a végén, hogy 1 hónap alatt 3-4 kockával növekedett (míg eddig havonta jó ha 1el), na ott mondtam hogy thx, but no thx
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán jött tavasz, mindig 2 kocka hiányzott csak, aztán jött egy ilyen major Bt event, na el is indult a számláló... kicsit be is fostam, gyorsan alt+taboztam és utána olvastam mivan ilyenkor (steamen olvastam én is a számláló kikapcsoló ini sort de kösz azért), aztán rájöttem, hogy amikor elindult a számláló akkor érdemes lecsapni egy bázisra, de sajna akkor is csak 1 kockával veszi vissza (néha sikerült kettővel..)...