Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Én eleinte nem is figyeltem oda, aztán már csak azt vettem észre, hogy háromnegyede tele, na mondom ajaj itt baj lesz, hát lett is
aztán jött tavasz, mindig 2 kocka hiányzott csak, aztán jött egy ilyen major Bt event, na el is indult a számláló... kicsit be is fostam, gyorsan alt+taboztam és utána olvastam mivan ilyenkor (steamen olvastam én is a számláló kikapcsoló ini sort de kösz azért), aztán rájöttem, hogy amikor elindult a számláló akkor érdemes lecsapni egy bázisra, de sajna akkor is csak 1 kockával veszi vissza (néha sikerült kettővel..)...
Aztán már volt olyan is a végén, hogy 1 hónap alatt 3-4 kockával növekedett (míg eddig havonta jó ha 1el), na ott mondtam hogy thx, but no thx
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
aztán jött tavasz, mindig 2 kocka hiányzott csak, aztán jött egy ilyen major Bt event, na el is indult a számláló... kicsit be is fostam, gyorsan alt+taboztam és utána olvastam mivan ilyenkor (steamen olvastam én is a számláló kikapcsoló ini sort de kösz azért), aztán rájöttem, hogy amikor elindult a számláló akkor érdemes lecsapni egy bázisra, de sajna akkor is csak 1 kockával veszi vissza (néha sikerült kettővel..)...