- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Csak némileg össze lett rakva, hogy szállítható legyen. A cikk szerint túlélte a sofőr. Vagy legalábbis a balesetet biztosan.
-
csuvicsuva
addikt
Szerintem Tipszmiksz Ramos bőven elég belőle.
-
Prowler
senior tag
Én végigjátszottam többször is PS4-en, hihetetlen hangulatos játék, imádtam a sztorit is. Annál az intronál durvább arcon csapást még nem tapasztaltam játékban, rendesen kirázott a hideg tőle.
A Part II-t nem volt alkalmam kipróbálni, de a sorozatra mindenképp kíváncsi vagyok.
-
Beniii06
addikt
"Annyira megtetszett, hogy később megvettem a HZD -t is."
A sony ingyen osztogatta a complete edition-t kb 1.5 éve. Azt hogy nem húztad be? Nem is kellett hozzá előfizetés.
Plus-ban is mintha lett volna már. Arra nem emlékszem hogy monthly vagy colletion game volt, de az biztos többször is behúzható volt, ha nem is a complete, de az alap játék biztosan.
-
icemad
nagyúr
Én is valami akcióra várok. Pár hét múlva talán kap valami komolyabb leárazást. Azt megvárom, addig a Part 2 is várhat.
Horizon Forbidden West is jó lenne akcióban. (bár az kulcsos oldalakon szokott lenni.) Most tartok az első rész felénél. Na ebből lehetne még egy fasza akciófilmet csinálni. A története is jó eddig. Kíváncsi leszek a végére. -
Zsadi
őstag
Hasonlóan gondolom én is. TWD is kb 4-5 évadik lekötött, de utána elengedtem.
Mindig lesz egy szuperember aki megmenti a bolygót.The Mandalorian bejön Neked? Tegnap valahol feldobott egy előzetest a 3. évadról, de a srácokkal akarom majd megnézni (az előzetest) Ők nagyon rá vannak kattanva. Nekem még az Andor tetszett SW vonalról, de a vontatott történet mesélés nem jött be nekik, nekem még külön tetszett, hogy jobban be lehet látni a birodalom hátterfolyamataiba.
Ja, Alien tényleg kap folytatást? Valamit feldobott arra is a net, de az inkább csak egy főcím féle volt, hirtelen azt sem tudtam nem e kamu.
-
csuvicsuva
addikt
Köszi.
homerhamm: rengeteg oka van, hogy besavanyodtam (az angol tanfolyam, meg a suli után végképp elegem lett az emberekből), meg szerencsére nem sok mindent veszek, fiatalon meg megvolt a kilométer falás. Országos cimborával például gyakran jártunk Corvin moziba az utolsó előadásra és utána hazáig gyalogoltunk Újpestre. Egyik kézben sör (természetesen papírzacskóban a rendőrök miatt
), másikban cigi, mire hazaértünk, ki is veséztük az aktuális filmet. Meccsre már nem járok, moziba szökőévenként.
-
csuvicsuva
addikt
Jól van, most már azt is tudom, hogy ez ilyen A3 méretű, úgyhogy leugrik az újságos polcról. Gyáli postán nem kaptak egy ideje, elgurultam a Mol kútra, rákérdeztem és a fiókban hegyben álltak (Szilárd biztosan le is lesz cseszve, hogy miért nem rakott ki többet
). Majd ha egyszer hipermarketben járok, hátha még Chargert is kapok.
-
csuvicsuva
addikt
Minimalizálom a kilométereket (amúgy is, nem csak most), de ma mennem kell kajáért, úgyhogy elgurulok a gyáli kútra. Közelebb van, mint az Auchan.
Közben meg lett erősítve, hogy az első csomagban az első két szám van, úgyhogy szerintem megrendelem, aztán lesz 3 poszterem is.
-
csuvicsuva
addikt
Szintén ilyenem van, azért írtam, hogy akinek "rendes", az már biztos hozzászokott.
Igen, licitről szúrtál már be, hogy a későbbit berakta középre, hátha könnyebb észrevenni.
Amennyi redditet olvastam eddig, az is elég kaotikus, mert ha jól rémlik, alapértelmezettben a legtöbb voks szerint rendezi. Én leragadtam az ilyen klasszikus fórumoknál, mint ez is, hogy időrendben, szépen egymás után jönnek a hozzászólások.
-
csuvicsuva
addikt
Egyre nagyobb retek szar. Nálad eltűnő, de másnál látszó hozzászólások/bejegyzések amelyeket te írtál, nincs normális szűrő, hogy összes hozzászólást mutassa időrendben, csak arról nem kapsz értesítést, amiről kéne, de sorolhatnám napestig, pedig én szinte nem is használom.
El sem merem képzelni, hogy valaki ezt elterjedés óta rendszeresen használja több száz ismerőssel. Persze lehet, hogy úgy könnyebben hozzászokik az ember, hogy nincs semmi rendszer a rendszerben.
-
Bep
őstag
Az a baj, hogy már a legtöbb ilyen fizikai és online újság szakmailag is nulla. Imádom az F1-t, de már egy cikket sem olvasnék el pl. a NP-ban.
Követem Wéber Gabit, meg yt-on Ground Effect-es srácokat. Ennél többet egyik hazai médium sem tud adni F1-ből. M4 sport is csak Wéberék miatt. -
Guitar14
senior tag
FoxPost:
Én imádom, közel van a munkahelyhez Pécsen és van itt Mohácson is, hamar fel lehet adni, sosem sérült meg semmi eddig sem amit feladtam sem amit kaptam, mindig kiszámolható mikorra jön meg. De az az 1500-is pont határeset volt de bakker 2000??? Mik ezek az emelések? Nagyon kezd már tele lenni a tököm már pár ilyen random 50-100%-os emelésekkel.
Szerintem így csomó ember átpártol az MPL-hez.. (kitudja az is meddig marad így)
(nekem mondjuk szívás mert a Posta itt bezár mire hazaérek, Pécsen meg elég messze van a melóhelytől.) -
Steve1207
veterán
Ez bennem is felvetődött, de már nem akartam annyit rizsázni. Amúgy kivédhető ez is, ha kibontáskor telóval rögzíted az egészet a felbontástól. Én még a megbízható helyekről is így csinálom, mert ha kimarad valami csak abban bízhatok, hogy van bent a raktárban biztonsági kamera, hogy beletette vagy sem. De a minőségi hibákra, sérülésekre is jó megoldás.
Amúgy most láttam még Toretto-t az egyik sarki újságosnál, majd reggel ránézek. Engem csak pár autó érdekelne a sorozatból, Skyline, Lancer, S2000, Supra, Eclipse ebben a sorrendben. Hogy mennyire minőségi meg megnézzük az első számot, de elfogadhatónak tűnt, amit mutattál.
Szerk.: amúgy az a kis hiba bosszantó, de őszintén ilyeneknél nem nagyon zavarna, ha csak ennyi baja.
-
csuvicsuva
addikt
Nagy királyok vagytok srácok, hogy helyettem is számoltok (nem erősségem) és szöveget értelmeztek (ez csak irodalmi szövegkörnyezetben
).
"(Engem amúgy nagyon emlékeztet ez az előfizetési modell a 90-es évek végére, amikor előfizettél (vagy elő se, csak küldték), átvetted minden nélkül, aztán meg mentek a címre a felszólítások."
Ne is mondd, és akkor ugye még internet se nagyon volt. Lépj be hozzánk, az első könyvet ingyen kapod, de (szuper apró betű) ha három havonta nem rendelsz 1000 forint értékben, kiperelünk a híd alá!!!
Pont ezért, ha nem muszáj, akkor nem adom meg az adataimat még egy helyre, aztán a büdös életben nem tudok megszabadulni tőlük.
-
csuvicsuva
addikt
Józan paraszti ésszel gondolkodva úgy, hogy 70 lett belőle, mindenképpen kettőnek kéne lennie, mert ha három, akkor a maradék 67-et sehogy nem tudják kettesével kiküldeni.
Szerk: Na most még jobban összezavartak. Megrendelő oldal alján:
"Az első csomagban 1, 2 vagy 3 lapszámot kapsz kézhez (attól függően, hogy melyik számtól kezded meg az előfizetésedet). Rendszeresen érkező küldeményeid a 10. lapszámig 2-2, a 11. lapszámtól mindig 3 számot tartalmaznak majd."
Szerk2: nem ír ez semmit, mondjuk kamu adatokkal rendeltem meg, lehet, hogy az emailben (amit nem fogok megkapni) több infó lenne. Mennyit tudok pörögni ilyen hülyeségeken...
-
csuvicsuva
addikt
Nem, én a legutóbbi F&F bejegyzésük alatt kérdeztem ma, de semmi reakció, úgyhogy szerkesztettem az üzenetet, hogy egyértelműbb legyen a kérdésem. Ha most rendelem meg, akkor hány számot kapok az első csomagban?
Ez még mindig magas nekem, de lehet, hogy csak én nem értem: "Az első csomagban 1, 2 vagy több lapszámot kapsz kézhez (attól függően, hogy melyik számtól kezded meg az előfizetésedet)."
-
mike1334
veterán
Asszem egy ideje kötelező végigvinniük a sorozatot, illetve fel kell tüntetni, hogy mennyibe fáj az egész sorozat, ha minden részt megveszel. Gondolom a "darabokból építsd meg, az első rész csak 290 forint" újságokra rászállt a fogy. védelem. De ezek csak halovány emlékek, nem adnám írásba
-
csuvicsuva
addikt
Mindjárt írok a DeAgostininek, hogy az első előfizetői csomagban csak az első kettő van, vagy az első három? Ha az előbbi, akkor probléma megoldva. Nézegettem a facebookon, valaki még tavaly év végén rendelte és egy hete azt írta, hogy kettesével kapta. De inkább a kiadó, ők valószínűleg biztosabb infóval szolgálnak.
"De Agostini ma írta FB -n, hogy 70 szám, tehát összesen 70 autó lesz. Hamarosan frissíteni fogják a listát, feltötik a várható modelleket."
Egyelőre még ezt sem sikerült megtalálnom, igazi katyvasz nekem ez a fészbúk. -
csuvicsuva
addikt
Nem lennék meglepve. Kérdés, hogy újságosok vajon addig árulhatják a régebbi számokat, amíg el nem fogynak vagy létezik még a remittenda fogalma? Nagyobb hipermarketek a közelben a Market Central Tesco és a soroksári Auchan/erzsébeti Tesco, de nyilván csak azért nem fogok odáig elautókázni, hátha lehet kapni (más miatt nem megyek olyan "messzire", ha nem muszáj).
Ha valaki jár valamelyikben, azért esetleg nézze már meg, hogy van-e?
-
homerhamm
addikt
-
csuvicsuva
addikt
2490 lesz a Skyline, a többi pedig előfizuval 4490, anélkül 4990.
Azért jutott eszembe a Series X, mert az van itthon, az alapján be tudom lőni a méretet. Persze kutathatnék méretarány váltót, de így csak egyszerűbb.
icemad: el tudom képzelni, milyen csodák lehettek ott. A vicces egyébként az, hogy soha nem voltam egy autóbuzi (most sem vagyok), de ez a film valamiért berántott, nagyban köszönhetően a főszereplő párosnak. Vin Dieselt már előtte is bírtam, Paul Walkert pedig azt hiszem itt láttam először. Azt mondjuk én sem gondoltam, hogy ekkora siker franchise lesz belőle.
-
Mikor indul a SkyShowtime? Van már konkrét időpont? Az oldalukon még nem lehet regisztrálni.
más:
Charger már van LEGO-ban két méretben is... a túzoltóautók és a mozdonyok után már kinyírnak, ha elkezdek valamit gyűjtani (ja meg a DC és MARVEL képregénysorozat se növelte a népszerűségem a főnökasszonynál)
-
csuvicsuva
addikt
De jó, hogy ezt most bedobtad. Én imádom, akkor ezek szerint itt már nem lapszámonként kapsz egy darab kereket gumiabroncs nélkül
, hanem egyből a teljes autót? A Skyline az örök kedvenc a második részből, akkor az instabuy lesz. Igazából venném mindegyiket.
icemad: úúúúúú, áááááá, de ott lettem volna. Suki autója (a pink, szintén második rész) is benne lehetne.
-
ρσгτσ
addikt
-
l.skywalker
titán
Az attól függ melyikre gondolsz. Az eredeti közvetlenül a VI. rész utáni történéseket fedi le:
- A Birodalom Örökösei
- Sötét Erők Ébredése
- Az utolsó parancsVagy a 2019-es Timothy Zahn féle Trahwn-, +Szövetségek, +Árulás trilógia van még, de ez már az Expanded Universe elkaszálása után történt, azokat én már nem olvastam.
Az előbbi nagyon jó volt, nekem a második kedvencem az eredeti Han Solo trilógia után. Kár, hogy kukázta az egészet a Disney és helyette jött ez a 7-8-9
-
homerhamm
addikt
Nekem az első rész története tetszett a legjobban, a 2 -nál már kicsit elvesztettem a fonalat. Akármennyire is tetszett a Legion, fő karakter híján nem jött át annyira a sztori, pedig a bármelyik npcvel mehetsz bejön, több mint 100 karaktert már recruitoltam be, de a történet így nem jött be annyira. Azt mondják, a Bloodline dlc jobb lett.
-
Steve1207
veterán
Plusz ha valaki vevő erre a hangulatra és stílusra, azt szerintem így is be tudta húzni. - nem volt játékmentési lehetőség és rengetegszer elveszett az auto mentési állapot (nem mentette el) több, mint fél éven keresztül platformfüggetlenül! Attól, hogy sztori szinten kevés a bug (bár ott is akadtak) még nem fasza, ha mindig az elejéről kell nekivágnod, aztán jutsz ameddig jutsz
Hónapokig nem tudták az okát, volt több changelog, hogy javítva végre és ettől függetlenül újra és újra előjött teljesen random minden platformon.
-
Steve1207
veterán
WD Legiont már a megjelenési állapottal elcseszték és így az egész sorozatot is. Tearing folyamatosan (ami még most is jelen van), 60 fps hiány és ígéretek. Valhallával kapásból foglalkoztak, ezt egy évvel később rakták össze úgy ahogy, hogy jött a performance mód és kb kijavítottak egy pár dolgot. Ennyi már okot adott sok embernek, meg a kezdeti optimalizálatlanság és bug fix, ami miatt több hiba született több több (ubi fórumok a patchek utáni állapottal). Egy dolgot kijavítottak, lett helyette 3-4 másik hiba, mentések eltűntek, nem mentett, vagy volt opció vagy nem stb, ez ment háromnegyed éven keresztül. Kb fél év után már a hibajelentők se nagyon foglalkoztak vele, mert látták, hogy le vannak szva.
-
homerhamm
addikt
-
homerhamm
addikt
A Watch Dogs szerintem a GTA-t akarta másolni, és az összes ilyen játék GTA akar lenni. Meg hát ami open-world játék, és lehet benne autót lopni és vezetni az vagy a GTA vagy csak egy GTA koppintás.
A Watch Dogsok nem loptak egymástól, hanem szinte másolás-beillesztés alapon működnek. Ugyan az mint az előző, csak kerül bele valami újítás is.
-
csuvicsuva
addikt
-
Sinu
senior tag
Milyen jó kis játék volt, emlékszem még egy barátomnál láttam és odáig meg vissza voltam. Azon a hétvégén meg is vettem másolt cd-n a Pecsában, de nem működött valamiért én meg agyf@szt kaptam, hogy cserélni csak a következő hétvégén tudom majd amikor újra lesz piac meg a másolós srácok
-
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest