Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Várjuk a véleményt! JaNálam az 5 eléggé alsó szint volt minden szempontból (az egész széria legaljának tartom), de ez most jónak tűnik a trailerek alapján látványtól kezdve mindenre. Mondhatni csak az érdekel innentől, hogy tele lesz-e szemetelve hirdetésekkel és eseményekkel a betöltésekkor és időhúzó reklámokkal, mint az 5. Egyszerűen nevetséges volt, hogy a töltési idő több, mint felét a kötelező reklámmutogatások tették ki (és amúgy is rettentő lassan töltött be előző generáción). Szinte gyorsabban lenyomta középszinten a meccset az ember, mint azt megvárja és újra és újra nézhettük végig
Játékbeli reklámok úgyszintén zavartak háttérben, karaktereken egy megvásárolt játéknál. Ha ingyenes lett volna azt mondom jól van, de fizetősként...
(Amúgy fent van már az ára store-ban, 24/33/40e). -
Guitar14
senior tag
Így képen elég jól néz ki. Még a komponens-kompozitról csináltam összehasonlítást a PS menüben.
Ilyen kis sima kínai:
Gyári Sony kompozittal:
A kínai komponenssel:
(azért van ez közelebb a képernyő széléhez mert a TV automatikus nagyításon volt és eddig nagyította de ezt beállítottam azóta)Ahogy megjön a HDMI arról is csinálok ilyet, hogy mi a különbség de azt valszeg már PS2 topikba is írom.
-
csuvicsuva
addikt
Németország teljesen kiszámíthatatlan, nézd meg például, hogy ők voltak az egyetlenek, akik meg tudták verni az olaszokat a csoportunkban, ráadásul őket is rommá. Itt is bucira verhették volna mindhárom ellenfelüket.
Hollandia, Anglia: ja, értem. Akkor viszont mástól kaptak volna ki.
Én mindig drukkoltam az esélyteleneknek, bevallom, hogy a görögöknek is végig örültem, ahogy az antifocival szétszopatták egész Európát. Félig-meddig valami hasonlónak köszönhetjük, hogy eljutottunk a 2016-os EB pótselejtezőig, mert Dárdai rájött, hogy az akkori magyar válogatott nem tud egyszerre támadni és védekezni.
"Tudom nem vagyok túl népszerű ezzel a véleményemmel, de én nagyon nem csípem, amit egy-két csapat a pályán művel."
Nincs ezzel a véleménnyel semmi baj, de ha visszagondolsz, ez szinte minden második évben így van. Az már persze más kérdés, hogy milyen okok vannak a rossz szereplés hátterében.
-
csuvicsuva
addikt
Ez az első téli, szezon közbeni vébé, ahhoz képest szerintem a meccsek színvonalára átlagosan semmi panasz nem lehet. A nagyok korábban is véletlenszerűen hullottak, az angolok és a hollandok felcserélve is kiestek volna, szokás szerint.
Marokkó szerintem is el fog fogyni ma estére, hiába szántják fel a pályát egész meccsen oda-vissza. Eddig egy gólt kaptak (azt is ők szerezték
), ráadásul ha az EB győztes görögökre akartál asszociálni a felállással, ég és föld a két csapat közötti különbség. Mindenesetre a holland nagyvárosokban már nem lesz nyilvános köztéri közvetítés (hát majd akkor ezért fognak gyújtogatni), Párizsból meg így is, úgy is el fog tűnni az Eiffel-torony holnap reggelre.
Továbbra is tartom: aki nyerni akar, annak a címvédőt kell megvernie. Vagy Marokkónak gólt rúgnia.
-
Bogyi007
veterán
-
Guitar14
senior tag
Én is pont pár napja rendeltem ilyet, ez a legjobb cucc.
Youtube videó alapján esett rá a választás mert az illető minden megoldást kipróbált és ez az egyik legjobb, sokkal drágább kábeleknél is jobb/ugyanaz a képminősége.Komponens kábelt használok jelenleg, nincs bajom a képpel csak az Xbox Classic-omhoz Pound HDMI kábelem van és az teljesen random játékpillanatoknál (pl egyes videóknál) villan egyet/többet a kép. Neten sok dolog van írva róla, hogy kondik szarok az Xboxban (cseréltem őket) tápot cserlni kell (azt nem cseréltem még de mással nincs baja) meg a Pound kábel baja is lehet.
A TV-men meg csak 1 kompozit bemenet van úgyhogy a PS2 megy komponensről HDMI-re az Xbox pedig HDMI-ről komponensre. -
icemad
nagyúr
Te eléggé képben vagy a retro cuccokkal... Szerinted érdemes még psp-t vagy Ps vita-t venni? Fiaimat meglepném valami retro cuccal. Psp volt nekem vagy 14 éve, szerettem. Gondolom mostanra már az aksi halott a legtöbb ilyenben. Ps vita meg egy kicsit húzós a 150 eurós átlag árral.
-
homerhamm
addikt
Hát igen, amúgy a Gamecity boltban sokkal jobb a kínálat, mint egy KV+PIS-ben együtt. Rengeteg retro cucc is van a GC-ben, a múltkor láttam régi Motorsportot, meg az első Far Cry-t.
Ja, egyszer a kecskeméti Konzolkirálytól is rendeltem játékot, azzal is minden rendben volt. Kaptam hozzá kávét.
Mikor meg vettem az SX-et, két csomag mogyorót is kaptam.
-
homerhamm
addikt
A Gamecity boltokat ismerem, szoktam oda járni. Legutoljára pont a Mad Max-et vettem tőlük.
Eddig csak Xbox One játékokat vettem tőlük, régebbi sportjátékokat, vagy pont az előbb emlegetett Mad Max-et. Mondjuk a régebbi Forzák nekem mind KV-ból vannak, az FH2-őt például két éve vettem. Motorsportból csak a 7 van meg, azokkal nem sietek, majd jönnek. Néha a Playitstoreba is beszoktam menni, ott is vannak érdekességek. A KV nem tudom miért lett ilyen szegény. Ja meg egyszer a gyáli piacon is vettem játékot.
-
Bogyi007
veterán
Azt tudtam hogy ismert focista az hogy a ZTE alkalmazásában van már viszont nem.
Sajna ők verték meg a kedvenc Brazil generációmat - nekem nem Christiano számít az IGAZI Ronaldonak.
Ettol függetlenül inkább CR7 mint Messi ha választani kell...
Világversenyen még mindig is Anglia.
-
icemad
nagyúr
Igen, pont a Sony volt "olcsó" (600 euró) , látszik is rajta. Az van a vendégszobában, oda mindegy.
Utána jött az LG oled. Asszonykám kicsit húzta a száját, amikor mondtam neki, hogy 1400 euró, de belenyugodott.
Főleg, amikor meglátta a képminőséget a sonyhoz képest. Még a Grace klinika is szebb rajta.
Játékokról, meg blockbuster filmekről nem is beszélve.
-
Bep
őstag
Én is pont ezen gondolkodtam el mostanában. Persze itt van a felhasználói fiókom (előfizetés, játékok), még egy platformra nem lenne időm. Belefáradtam az MS hitegetésébe.
Forza hiányozna egyedül, de az FH5-ben nagyon nagyot csalódtam, FM sehol nem lesz pályaversenyes autós játékban a kínálatban szvsz. -
icemad
nagyúr
Ugyanígy gondolom én is. Valahogy az xbox exkluzív címek nagyon nagyon nem fogtak meg. Halo, Gears of War új részei futottak nálam kb 2 órát. Franc tudja hányadik résznél tartanak, de végig ott volt a fejemben, hogy a régebbiekkel is játszani kellene, hogy lássam, ezek mitől jók. De nincs az az isten, hogy ezekkel a régi játékokkal játszak. Forza Horizon van még, de az meg nekem nem elég arcade. Motorsport totál hidegen hagy.
Mi van még? Fable, ami megint csak valami folytatás lesz, ahhoz újra kellene játszani a régi részeket. Talán 10 éve játszottam utoljára Fable játékkal, azt sem tudom már miről szól. Ryse 2 ugye nem lesz. Grounded abszolút nem érdekel, Ori sem. Sea of Thieves multiplayer, nálam kiesett. Mást meg nem is nagyon tudok mondani.
-
homerhamm
addikt
Amúgy hogy valami érdemeset is írjak: szerencsére sok World Premiere is volt, bár egy csomó cím nem az én világom, de az a Chuck Norrisos FPS GTA klón nagyon bejött.
Nem volt rossz az a Banishement vagy mi, Focusos game.
Amúgy én titokba reménykedtem, hogy az Elden Ring nyert, pedig a souls játémok a nehézsegük miatt nem az én világom.
Ja, és most már jöhetne a Stray Xboxra!!
-
csuvicsuva
addikt
A párosításokat elnézve egyik meccsre sem mernék pénzben fogadni. 90 óta szurkolok Angliának (a 86-os VB valahogy teljesen kiesett, pedig 79-ben születtem), agyf@szt kapok ettől a térdelős hülyeségtől, de ettől még nem fogom hirtelen megutálni őket, főleg most, hogy Southgate végre talált valamit, ami a Beckham-Lampard-Gerrard érában sehogy sem akart működni. Argentínát és Portugáliát rühellem, de ha Anglia kiesik, akkor a legpikánsabb döntő egyértelműen az övék lenne.
És még holnap sem lesz meccs. Olyan kevés focit néztem az elmúlt pár évben, hogy már most fizikai tüneteim vannak.
-
zsolti72837
addikt
Már nem puszi alapon megy, hogy kezdő vagy mert te vagy a világ legjobbja és bármit megtehetsz. Tanító jelleggel elbeszélgetett vele és leültette szépen a padra. Ma ezt simán bármelyik edző meglépi ilyen esetben. Itthoni klubcsapatokban is volt példa nem is olyan régről ilyen esetre.
Azért Ronaldo is kifelé megy lassan. Sok jó játékos van még náluk rajta kívül amit a svájciak ellen be is bizonyítottak.
Svájc megszeppent volt vagy valami ehhez hasonló. Pedig nem rossz csapat és a csoportban is jól játszottak.
-
csuvicsuva
addikt
Santos rohadt nagyot húzott, szerintem senki nem számított rá, hogy meglépi. Az már más kérdés, hogy ez még egyszer valószínűleg nem fog bejönni. Nem is azt mondom, hogy Svájc nem tudott mit kezdeni a helyzettel, hanem inkább a portugálokon látszott, hogy felszabadultan játszanak, mert "nem kell minden labdát CR-re játszani". Kérdés, hogy ez egyszeri alkalom volt-e?
-
-
Ez is igaz és tiszában is van vele sokmindenki. Modern gyarmat vagyunk pár extrával.
Azért a környező országoknak a zárkózás kicsit jobban is megy.
Ez a (kamu) rezsicsökkentés már a legelején is egy baromság volt, hát még most a jelenlegi formájában. Abból mikor fognak kihátrálni a mindentől megvédő nagyjaink?
-
Sajnos, viszont ha nem lennének alacsonyan tartva a bérek és talán euró lenne nálunk is, akkor nem kellene ezekhez a gazdaságtorzító kommunista eszközökhöz nyúlni.
Mert az utolsó Pista bá' a helyi hörpintőből is meg tudná venne a finom kis farhátját hatósági ár nélkül is. -
l.skywalker
titán
Hernádi elmondása alapján idén 45%-al vásároltunk több üzemanyagot mint egy éve. Ezen a héten pedig 2,5x annyit mint más évek azonos időszakában. És én ismerek olyat aki otthon szívta le kannába és ment vissza, azért mert ha háború lesz akkor neki legyen elég elmenekülni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EA Sports WRC '23
- DUNE médialejátszók topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 3500 Ada 64GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Corsair H115i - CSAK AMD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest