Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Az nem a dlc-k miatt van? Volt hozzá vagy 8, de azt már nem lehet beszerezni, úgy meg azt hiszem ott virított minden. Még motoros kiegészítője is volt (bár azt lehet külön kezelték).
Nekem amúgy az egyik kedvenc "régimódi" szimpla autósom, egyszerűen mindent eltaláltak. Jó az UI, összhangban vannak az elemek kb, szép a környezet, sok minden van zárt autóshoz képest, hegyoldalak, lankák, folyók, házak, közönség, rengeteg elem és jó az összkép emiatt. Nagyon szerettem az autókba beülő kis animációt, még olyan is volt, hogy nyitná ki valamelyik újabb típusnál és gyorsan váltja a kézmozdulatot, mert nem a megszokott módon kell. Apróság, de jópofa.
Fizika is ok, de nincs túltolva semmi, de egy pocsolya is legalább lelassíthat erősen (úgy emlékszem), nem csak megcsúsztat. Nekem hozta a régi arcade érzést, hogy csak leülsz csapatni órákra és élvezed az egészet. Az időjárás rendszer csúcs, mai napig semmi nem néz ki így esőben, havazásban vagy a nagy viharokban a villámlásokkal. De a legjobb a környezeti hangok, csak állj le egy esős versenyen és hallgasd a vihart, meg, hogy kopog a szélvédőn az eső Legnagyobb hülyeség volt, hogy ezt a szériát kaszálták és sokan csak a kivezetéskor ismerték meg pár éve.
(Amúgy kíváncsi lennék, hogy nézne ki ray tracing mellett, ha már 10 éve ilyen volt )
.
-
Bogyi007
veterán
A Driveclub sajnos a szerverek leállítása miatt már nem működik úgy ahogy megtervezték, de még így is egy jó kis autós cucc, most hogy újra lett egy Ps4 Slim konzolunk játszottam vele már közel egy egész napot és továbbra sem értem hogy miért kukázta az egészet a Sony...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
negyven2
veterán
Nagyon egyszerű a megoldás... az MS-nek az Activison után meg kell, hogy vegye a Disney-t és a Warner Bros. Discovery-t! Ekkor valószínűleg már minden jog hozzájuk fog kerülni, és így jöhet majd GP-be az első két rész...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
csuvicsuva
addikt
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bep
őstag
Dettó. Én sem csak a reklámok miatt használom. Podcast szerű adások telón kikapcsolt képernyővel, kocsiban offline zene letöltve music appal, stb.
Nekem is akkor lett elegem, mikor dupla reklámok, a 15sec-t nem lehetett elnyomni, meg videó közben is random pár percenkénkt. Többet néztem reklámot már, mint amit akartam. Illetve nekem sokat megy háttérben yt, és a reklámnál kenyelmetlen volt kezelni. -
Épp akartam is írni, hogy prémiumban még ott van a youtube music is, plussz letölteni is lehet. Ha viszont a "hivatalos" árát kell kifizetnem, akkor valószínűleg pár dolgot átszervezek majd. Valószínűleg a Netflixet mondom le. Nekem ott van a legkevesebb tartalom.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bogyi007
veterán
Kezd a YouTube nagyon pofátlan lenni, eleve mostanság irgalmatlanul sok a reklám amivel már eleve tolták hogy fizess hogy nézz őket, aztán meg ez...
Aztán ott van a Google állandó "megfigyelem minden mozdulatodat" élve is ami szintén nem pozitív kicsengése a dolgoknak...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
csuvicsuva
addikt
Azon már kínomban röhögtem, amikor a fószer a háttérben ordított, hogy "levágod a kezem, ááááááááá". Vizuális alkatként elképzeltem, hogy a biztos úr a nyakán térdel, hölgy társa pedig ajkait kéjesen nyalogatva reszelni készül egy fűrésszel.
Videó leírását elolvastam, tovább nézelődni nem mertem, gondolom valami szektás dolog, csak Tom Cruise nélkül.
-
Guitar14
senior tag
Na most már jó PC-n. Nem szeretek mobilról netezni ha nem indokolt.
Tetszik a step two második bekezdése.
Jöhet Isaac hangja ide is és egy két dolog, hogy kicsit jobban összefésüljék a 2. és 3. résszel
Így lesz bőven új élmény is benne és nem csak a szokott dolog új köntösben. Egyre jobban tetszik.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
csuvicsuva
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Magyarország és Belgium egy kalapban van.
Szerbia és Albánia mióta mehet? Svájc, Szerbia, Albánia csoport? Nekünk meg össze tudnak hozni egy jó kis Trianon csoportot. Szlovákiát nagyon nem kéne behúzni az 5. kalapból.
Tippem:
Magyarország
Franciaország/Szerbia
Ukrajna/Románia
Törökország
Szlovákia
AndorraLátszik, hogy mennyire képben vagyok. Németország, mint házigazda nem selejtez.
-
l.skywalker
félisten
Persze. Látva, hogy Albániával is hogy meggyűlt a bajunk, nem vagyok benne biztos, hogy Bosznia-Hercegovina vagy Szerbia könnyű lenne. De most bízhatunk egy jó sorsolásban.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Igen, már ez is hatalmas előny, hogy a legjobb 9 csapatot elkerüljük és mondhatni, hogy az igazi nagy falat, akiket kaphatunk azok Anglia és Franciaország... habár az előbbit meglátjuk mit produkál a VB-n.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Úgy értem, hogy azok akik a tévében szakértenek ritkán értenek hozzá valóban. Ellenben nagyon sok szakember van Magyarországon, akiknek nincsenek meg a csókos kapcsolataik ahhoz, hogy feljebb jussanak - hogy a tudásukat kamatoztathassák. Idehaza az első legfontosabb a kapcsolat. Főleg, hogy a legmagasabb edzői végzettség elvégzéshez ajánlás kell. Ezért van papírja pl. egy Horváth Ferinek és ezért nincs sok másik egyébként arra érdemesebb edzőnek.
De ez a mentalitás átgyűrőzött a szurkolók köreibe is. Mindenki mindent jobban tud. 8 évig hallgattam, hogy Szalai Ádám szar csatár és most mindenki azt mondja hogy legenda. Amikor én mondtam akkor hülyének néztek.Én nem szoktam a focival kapcsolatban túl gyakran megnyilatkozni mert nincs értelme.
Ez olyan mint a szex. Csinálni kell, nem beszélni róla.
Legalábbis ezt mondják
-
l.skywalker
félisten
De hát Dárdaival is főleg védekeztünk és kontráztunk
Ha a szakma pedig nálad csak azokat jelenti, akik felnőtt csapatokkal foglalkoznak vagy top vagy alsóbb ligában, akkor nincs miről beszélnünk
-
l.skywalker
félisten
A hazai szakma nem csak azokból áll, akiket név szerint ismersz. Azok általában nem gondolkoznak megfelelően. Én sokkal jobban kivagyok attól, amikor 20 évvel ezelőtti focisták akarják megmondani, hogy milyen a jó foci.
Nincs általános felállás, nem mindig védekezik Izland 4-5 védővel, de igenis van amikor elengedhetetlen, hogy ezzel tudjon egy csapat győzni.
A közelmúltból tudnám mutatni a Fradi és Magyarország nemzetközi meccseit. Kontrákra épített játék és 4+2 védős felállás. Ugyanakkor ellenünk Izland nem így állt fel a pótselejtezőn.
-
l.skywalker
félisten
Elég szoros kapcsolatom van a hazai szakmával. Ezek nem az én gondolataim. Utólag viszont a 2022-es NL csoportunk könnyebbnek ítéltetett, mint a 2016-os EB csoportunk.
-
l.skywalker
félisten
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy gond van a korosztállya. Azt mondtam, hogy mivel fiatalok, így sokat fognak tudni még változtatni a következő EB selejtezőkig.
-
l.skywalker
félisten
Azért az izlandiak játéka nagyon messze áll az antifocitól. A görögök játéka volt antifoci 2004-ben. Izland egyáltalán nem olyan focit játszik.
Az meg, hogy ki volt jó egy csoportban az utólag látszik leginkább és elmondható, hogy nagyon erős csoport volt. A portugálok pedig épp, hogy a formájukon kívül játszottak ezért lett olyan izgalmas a vége, hogy majdnem nem is jutottak tovább. Ha Elek berúgja, akkor nem ők nyerik az EB-t.
-
l.skywalker
félisten
Angliánál szerintem is van némi válság, de nem szabad elfelejteni, hogy milyen fiatal a csapatuk, tudnak honnan fejlődni. És sokan mondják, hogy más egy Nemzetek Ligája, ami kvázi egy barátságos meccshalmaz és más lesz az EB selejtező. De reméljük, hogy mi is fejlődünk jövőre. Ha azt nézzük, hogy Szoboszlai 21, Milos 18 éves - nálunk is alakulnak a fiatalok.
-
l.skywalker
félisten
De miért mondjátok, hogy gyengébb volt?
Azt az EB-t a portugálok nyerték. Az izlandiak a legjobb 8 közé jutottak mi pedig a legjobb 16 közé.
Egyedül Ausztria szereplése volt gyenge, habár az előzetes erősorrend alapján őket várta mindenki másodiknak.
Akkoriban a Német, Lengyel, Északír, Ukrán csoport sokkal gyengébbnek tűnt.
-
l.skywalker
félisten
Érdekes lesz a jövő évi EB selejtezőcsoportok sorsolása... a második kalapban Anglia és Franciaország mindenki majd őket akarja elkerülni.
Simán összejöhet egy Olaszország, Franciaország, Svédország, Törökország, Szlovákia csoport.
De Szerbia vagy Ukrajna sem lennének könnyű ellenfelek senkinek sem.
-
l.skywalker
félisten
De akkor duplán nem értem miért kellene még több szerencse, ha ebben a csoportban is jók voltunk ilyen ellenfelek ellen. Ráadásul az EB-n nincs oda-visszavágó.
-
l.skywalker
félisten
Spanyolország már mindenképp vagy UNL vagy első kalapba kerül, mert ha veszít is és Svájc nyer, a 8 pontjával ő lesz a másik legjobb harmadik Lengyelország mellett. Ha viszont Svájc nem nyer, csak harmadik vagy utolsó lehet. Tehát az, hogy melyik csapat kerül az első kalapba a már meglévő 9 mellé, az csak a svájc-csehország meccsen múlik.
A 4 "A" ligás csoportgyőztes pedig csak annyi előnyt kap, hogy a selejtezőkben tuti az "A-D" csoportba kerülnek, ahol csak 5 csapat lesz. Mi kerülhetünk a H-I-J-be is, ami már hatcsapatos.
08.01.00_EURO 2024 Qualifying Draw procedure_en.docx (uefa.com) - 7. oldal
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Olaszországot biztosan elkerüljük, és gondolom az A-liga első két helyezettjét. Nem olvastam utána pontosan hogyan működik a kiemelés, de abban biztos vagyok, hogy így sem lesz sétagalopp.
Azért írtam, hogy a papíron gyengébb válogatottak sem így, sem úgy nem kerülhetők el egy EB/VB selejtező sorozaton. Az EB-t csont nélkül kéne hozni az első kalapból, a VB selejtezőn viszont nem mindegy, hogy kapunk megint két "elit" csapatot, vagy csak egyet. Bár ha arra akartál kilyukadni, hogy a mostani NL-ből kiindulva jöjjön inkább kettő, akkor lehet, hogy igazad van. Csak a másik három között ne legyen balkán válogatott, mert akkor nekünk megint lőttek. Leginkább ellenük nem megy.
-
csuvicsuva
addikt
Az még nem jelent semmit, másodikban főleg, harmadik kalapban is lesznek veszélyes ellenfelek, de ugye a létszám miatt egy EB-re a csoport első két helyezettje csont nélkül kijut, a VB-re pedig csak az első. Ezért kéne tartani a szintet, hogy legalább a látszat meglegyen. Negyedik kalapból is lehetett volna VB pótselejtező, de első, vagy második kalapból is szophatunk.
U.I: Végre megtörtént, aminek meg kellett történnie.
-
csuvicsuva
addikt
Ha nem is sikerül visszajönni, akkor is emelt fővel mehetnek le a fiúk a pályáról, mert felszántották a pályát. Tanulni kell belőle, az első kalapos sorsolással pedig élni kell és a VB selejtezőkre is fentebbi kalapba kell küzdenünk magunkat. Építkezni, dolgozni tovább, a mag megvan, az utánpótlást pedig nem szabad elkótyavetyélni.
Bu*i UEFA
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Nagyon jók és szervezettek az olaszok, most meg már játszhatják a játékukat. Ha sok góllal kikapunk, akkor sem lehet egy rossz szava sem senkinek.
Hátul nagyon bizonytalanok vagyunk, ez nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Napi két duplát iszok (kávét), kimaradt két napi reggeli (müzli+alma+kefir), alkoholt meg még mindig nem iszok (gyümölcsös/alkoholmentest is csak jó ideje csak akkor, ha Fizzie-vel találkozom, ez eddig kétszer fordult elő).
Philoxenia: most inkább teázok.
[ Szerkesztve ]
-
Rally cross 1-2 szerintem Ps exkluzív volt, tekintve, hogy xbox akkoriban még nem létezett. Burnout volt szerintem mindkét konzolra, azt viszont nem szabad kihagyni egy ilyen listáról. V-Rally is volt még, meg a Colin sorozat. Twisted Metal mennyire számít autós játéknak a te szemszögedből? Mert az inkább akció és nem verseny játék, bár autók a főszereplők. Distruction Derby?
(Ha a Wipeout kimarad, akkor durcás leszek! )
-
-
-
csuvicsuva
addikt
Jaj, az utolsót ne is mondd. Mostanában rengeteg ilyen robis tatába futottam bele. Esküszöm, ezek direkt szopatják az embert.
Más: ma este búcsúzik a tenisztől Federer, Nadal oldalán a Laver-kupán. Jó hír: Eurosport1 elvileg közvetíti. Rossz hír: valamennyire mindenképpen egybe fog esni a német-magyarral. 20 órakor kezdődik a mai utolsó egyes és elvileg utána jön a két legenda.
-
csuvicsuva
addikt
Este, nem autóval közlekedőknél miért alapskill a sötét ruha?
Kőbányai út még hagyján, de én itt Gyálon majdnem csaptam már el fantom bringást. Tompítottal megyek, erre nem előttem kanyarodik balra a féleszű? Még jó, hogy számítottam rá.
-
-
Én 12 napja jártam így. Én is úgy voltam vele, hogy majd elmúlik. Aha, persze, ahogy Móricka képzelte. 4 napot még tudtam dolgozni, de az is keserves volt. Kocsiba alig tudtam beülni, a vezetés is szenvedés volt. Ma már feltudtam venni egyedül a zoknimat. Persze pár fizioterápiás és gyógytornás kezelés után. Nem is tudom, hogy mikor tudok visszamenni dolgozni. Nagyon nem is akarok most.
-
-
csuvicsuva
addikt
Erre kíváncsi leszek, ránézésre (telefonon belenagyítva) elölről és hátulról is nagyot kapott. Jól látom, hogy az a szürke valami a hátulja felgyűrődve?
Nekem egyébként ez a mostanában megszaporodott vonattal, HÉV-vel ütközés egyre gyanúsabb, főleg a múltkori teherautó viszi a vezetéket, megy egyéb "szabotázsakciók" után. Összeesküvés elmélet szagot érzek.
homerhamm: azt mondod, hogy rossz helyre teleportált egy orosz oligarcha?
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Azt a sakkos linket nem merem megnyitni, kérlek nyugtass meg, hogy nőről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Politika
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fallout 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek