Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szerviz topik
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
icemad #45291 üzenetére
"- Gabentől kocsit?! Hujjuj! Vigyázz vele!
- Miért? Nagyon rendes gyerek!
- Hát... ahogy vesszük. Én is tőle vettem az elsőt...
- Na... mondjad!
- Hát szóval megkérdezte tőlem, hogy mennyi pénzünk van, én megmondtam neki. Erre odavitt egy citromsárga Wartburghoz. Hát végülis meggyőzött, azt mondja, hogy jó lesz, mert nagy. Na jó, hát valahol igaza van, a Wartburg az nagynak nagy. Azután... hát, történt egy s más, de végülis élünk. Na jó azt meg kell adni, hogy a pénzt azt rögtön visszaadta. Aztán azt mondja, hogy... ezért a pénzért van neki egy... Trabantja is. Ami azért jó, mert kicsi. Úgyhogy... én elmentem. Vettem kottát. Meg biciklit. Ami azér' jó, mer' jó."
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szerviz topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Filmvilág
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest